ERATO

Dessa underbara tjejer spelade på grammisgalan för ett tag sedan. Så otroligt musikaliskt. Grymt.

wednesday night

Ursäkta dålig uppdatering. Men nu har jag i alla fall kommit hem ifrån en grymt jobbig gymnastikträning, så mycket styrka var det längesen jag körde. Men det är så skönt när det bränner i musklerna efteråt. Så väntar väl mig en extrem träningsvärk imorgon. På tal om imorgon så har jag och hjärtat mitt två månader, och han ska även sova här. Så himla mysigt. Nu ska jag duscha och sen kolla på bigbrother.


Fika på stan

Eftersom att vi slutade så tidigt idag, 13.45, och det är så himla fint vårväder så är nu jag och tjejerna nere på stan och fikar. Dock råkade jag ta någonting med nötter i..och jag hatar nötter! Blä.


modekungen

Hittade nyss dessa superfina skor på modekungen. Jag är verkligen sugen på att köpa mig ett par nya skor. Men har lite annat jag behöver och vill spara till. En del saker till kameran och en ny gitarr. Ibland önskar man att man vore rik.

godnatt, 21.52

nu när kameran är lagad så kan jag återigen börja fota. så slipper ni alla tråkiga, suddiga och gamla bilder.
puss & godnatt♥

tack tack tack

..och återigen tack! Kollade in på bloggen för en stund sedan och såg att jag hade fått massa kommentarer och en hel del nya läsare. Roligt att ni klickar in här på bloggen ändå. Tack!♥

utomhus

Var nyss ute och gick med hunden, det är så himla fint väder ute. Våren borde verkligen vara påväg nu. Nu sitter jag ute i uterummet och äter en skål med flingor och en Kelloggs Bar, så himla gott. Jag ska även läsa lite histora eftersom att vi har prov imorgon. Men för en gång skull känns det faktiskt rätt okej.

new makeup

När jag var i Norrköping i helgen så passde jag på att köpa mig lite nytt smink. Så tänkte visa och tipsa er om dessa produkter. Tror att både pudret och foundationen kostade runt 145 kronor styck. Tips, tips, tips.

Dagens


i miss you

Känner mig lite ensam och saknar min andra hälft. Skulle behöva en stor kram, en puss och en klapp på axeln. Känner mig inte på humör för att vara ensam. Jag älskar dig.

always on the run

Sitter nere vid tvn och kollar på familjen annorlunda, tänk om man själv skulle få så många barn. Herregud. Det tror jag nog inte att varken mina nerver eller jag skulle klara av, hehe. Annars då? Jo jag har läst franska hela kvällen och känner nu att mitt huvud inte orkar ta in mer information. Possisiva pronomen hit och objektivspronomen dit, blä. Nu ska jag koppla av lite. Puss.

Estelle Silvia Ewa Mary Bernadette

De första bilderna på prinsessan Estelle kom ut idag. Är hon inte gudomligt söt? Själv tycker jag hon är bedårande.

svenska

Sitter i klassrummet, bara svenskan kvar nu. När jag väl kommer hem så ska jag unna mig den fika jag längtat till hela dagen och efter det måste jag väl börja plugga. Så himla typiskt. Funderar även på om jag ska locka ut någon i familjen ikväll för att gå en prommenad. Skulle vara skönt att rensa huvudet.

måndag 27 februari

Godmorgon. Det var inte lika härligt att vakna idag som det var att vakna igår. Delvis för att man fick gå upp flera timmar tidigare för att skolan början, men också för att det var -10 imorse. Herregud. Nu sitter jag i alla fall i skolan och försöker hålla mig vaken. That's life.

panik

Försöker ta mig igenom franskan trots att jag är hur trött som helst. Skulle bara vilja släcka lampan och sova länge. Men klockan står på 06.00. Ångesten inför skolan växer, jag orkar inte stressa mer. Blä. Godnatt.

Vårkänslor

Har vart ute och gått med hunden och även lunchat med mormor. Gud vad härligt väder det har vart idag. Vårkänslorna växer. Lite varmare bara, sen så är våren här. Längtar verkligen till att få kunna gå i lite tunnare kläder. Men den nya vårjackan plockade jag fram idag i alla fall.


söndag


Idag är det sista dagen på lovet och jag ska passa på att ta det lugnt. Jag ska plugga lite, träffa älsklingen och bara softa. Ska även försöka få igång min kamera så att jag kan börja fota lite igen, det är så himla tråkigt med webcam bilder..blä.

Lördagskväll

Sitter i soffan hemma hos Oline tillsammans med henne, Pontus, Simon och Amanda. Vi kollar på någon film och har det allmänt roligt, hehe. Hoppas ni får en fin lördagskväll.


utgång

Drar till en fin vän för att avnjuta en film med henne och några fler, får se vart kvällen tar oss. puss.

new in

lite snabba och dåliga bilder på kläderna. vet inte varför de vrider sig heller, men kan inte göra någongting åt det. hoppas ni ser ändå. yes.

saturday

Återigen får ni ursäkta den uslal uppdateringen. Men nu är jag i alla fall hemma efter att ha jobbat i några timmar. Ett tidsfördriv med andra ord, för nu har jag ingenting att göra. Kvällen med älsklingen igår var härlig, gud vad jag saknat grabben. Dock så skulle han ut med polarna ikväll så jag hinner inte träffa honom mer. Kameran är fortfarande ur funktion vilket gör mig galen. Varför ska alltid mina saker gå sönder? Och jag ville gärna visa er kläderna. Aja. Nu måste jag hitta på någonting att göra. Gå ut och gå kanske..

sommar skisser

Av någon anledning så fungerar inte min kamera, så opassande. Därför kan jag inte visa er mina fina kläder som jag köpt idag. Men jag tror att ni klarar er. Förövrigt så är jag väldigt lycklig då älsklingen är påväg hit, och desto lyckligare blev jag då pappa började prata om att gå på KENT eller Lars Winnebäck i sommar, gah det skulle vara underbart. Jag vill, jag vill, jag vill.
en winnerbäck konsert i örebro, bland de finaste jag varit på ♥

I bilen

Nu är vi på väg hem ifrån Norrköping, och jag har hittat så mycket grejor. As lycklig. Jag kan visa dom för er när jag väl kommer hem. Ikväll så kommer älsklingen över till mig, så jag har längtat. Yes.


norrköping


fin dag

Ursäkta den usla uppdateringen idag, men BLOGG appen fungerade inte. Typiskt. Men min dag i backen har i alla fall vart underbar då solen har lyst hela dagen. Och trots att jag inte åkt skidor på ett par år så gick det förvånansvärt bra. Det är verkligen så härligt att åka skidor, fan så fri man känner sig.

Romme

Sitter nu i bilen på väg mot Romme! Jag är lite för trött för att ha börjat tagga till ännu, men det kommer nog. Jag ska försöka blogga så gott jag kan under dagen. Yes.


i want to make things right

Måstemåstemåste sova nu, men det går inte. Åh så frustrerande. Gah. Godnatt sötnosar.


19.09

Nu är jag återigen hemma efter träningen och jag känner mig riktigt mör i hela kroppen. Ryggen vill inte sammarbeta med mig just nu och jag måste snart söka upp en massör. Till viss del är det skönt att få massage, men inte när man har muskelknutar, eller vad man nu kallar det, överallt. Då gör det ont. Snart ska jag i alla fall äta kyckling och ris innan jag bäddar ner mig i sängen. Ska upp suuper tidigt imorgon, klockan fem redan eftersom att vi åker klockan sex. Men det är så värt en heldag i Romme. Yes.

gymnastik träning

old
Just nu sitter jag nere vid tvn och kollar på top model. Snart måste jag börja byta om också då jag ska träna mina små gymnaster. Måste samla ihop lite energi nu, hehe. Måste dessutom hinna packa lite inför imorgon, då pappa, jag och Wilmah ska åka till Romme för en dag. Anfärd 06.00, omg. Puss.

sånt man får unna sig...

..när man saknar sin pojkvän, pluggar, har ont i ryggen och snart ska träna. Gah, jag är så duktig på att hitta på bortförklaringar för att få äta godsaker. Hehe. Men glass och varma hallon är ju så himla gott.

Onsdag

Nu är jag på väg hem i det här äckliga vädret efter att ha vart på stan och fixat ögonbrynen. Nu är de välplockade och färgade. Hihi. När jag kommer hem ska jag försöka äta någonting, då jag är vrål hungrig just nu och efter det ska jag följa med kusinerna till duveholmshallen för att leka lite, hoppa hoppborg, klättra klättervägg osv, det är ju trots allt all aktivitets dagen.


älsklingen min ♥

Ikväll så ringde älsklingen mig och jag har inte pratat med honom på riktigt sen i fredags. Och det lilla samtalet gjorde mig så otroligt lycklig. Bara att få höra hans röst fick mig att le. Han berättade lite om vad de gjort de gjort under dagarna de vart i Kläppen, vilket bara fick mig att sakna honom ännu mer. Ligger nu i sängen och känner mig lite ledsen och ensam, då hunden de senaste kvällarna har fått sova inne hos mig, men inatt så somnade han hos mamma och då ville jag inte väcka den lilla rackarn. Så nu är det väldigt ensamt och tyst här, då resten av familjen också sover. Jag saknar min Erik och vill att du ska komma hem snart. Jag saknar dig♥

frihet

Ursäkta den usla uppdateringen under dagen, men jag har inte haft något intressant att skriva om. Har bara sprungit omkring hela dagen och det känns i kroppen, pulsen är hög som satan. Men nu är jag i alla fall hemma efter en trevlig kväll med tjejerna. Det är verkligen så skönt att bara prata ur sig allting med dom, love you all. Nu ska jag väl troligtvis sätta igång en film och lugna ner mig lite. Imorgon blir det lika stressigt. Åhhh. Jag vill ha sommarlov nu och sluta stressa och vara fri, som jag var i somras och i höstas, då jag var i Grekland och Egypten. Jag längtar verkligen tillbaka. Men mest av allt saknar jag Italien, där trivs jag som bäst.
Grekland 2011
Egypten 2011
Italien 2010 (2009?)

Tjejkväll

Det gick jättebra i badhuset och det var supermysigt. Nu har vi precis ätit varsin semla och sitter nu framför brasan och kollar på djungelboken. Hehe. Snart så ska jag gå emot Ebba för att träffa henne och två andra vänner, Tanne och Linda. Vi ska väl antagligen bara softa och kolla på någon film om jag förstått det hela rätt. Hoppas ni får en fin tisdags kväll. Yes.


tisdag den 21 februari

Hej och godmorgon. Min morgon har varit extremt stressad då jag råkade försova mig och nästan missa mitt möte, meeen jag hann. Nu är jag återigen hemma och ska snart äta lite utav pajen som blev kvar ifrån igår. Runt klockan ett så kommer farmor och farfar och kusinerna hit och så ska vi gå till badhuset för att bada lite, mysigt. Ikväll så ska jag träffa tjejerna för en filmkväll. Fulbokad dag med annat. Hejs.
det här gjorde min dag igår ♥

some words

weheartit♥
Ligger i sängen, med täcket draget över huvudet. Sängen känns bara stor och enormt tom. Jag försöker blunda och drömma mig bort. Men jag saknar honom och jag saknar henne. Jag älskar er. Trots att det här låter väldigt deprimerande så är jag faktisk glad, jag känner mig faktiskt lycklig innombords. Någonting jag lärt mig med tiden. Godnatt.

fotosugen

Har precis klivit innanför dörren efter en promenad hemifrån Oline. Resten av familjen äter medan jag sitter här och försöker vara lika duktig som mina klasskamrater och läsa igenom historian som vi har prov på nästa vecka. Så typiskt att man ska få läxor över lovet, tycker ni inte? Jag har även franska att läsa..nåväl. För övrigt så saknar jag våren, då solen lyst hela dagen i princip och snön smälter mer och mer. I sånna lägen, då solen lyser, så önskade jag att jag hade tid att ta med mig kameran ut och fotografera lite. Jag älskar att fota, men har oftast inte tiden och vill även ha fler objektiv och en blixt för att göra själva fotandet roligare och bilderna bättre. Men önska sig kan man ju alltid göra.
två superdåliga bilder på min kamera och mina objektiv.

wonderful

Tränigen gick faktiskt rätt bra. När Oline och jag kom hem igen så bestämde vi oss för att softa lite. Vi satte då på oss varin annsiktsmask och satt sedan i bastun och diskuterade alla världens problem, hehe. Så nu känner vi oss riktigt fräscha. Hellyeah.

Tränings veteraner

Sitter vid frukostbordet tillsammans med Oline och dricker smoothie. Vi ska snart gå emot gympa hallen för att träna hela dagen, så bloggar mer ikväll. Puss.


marshmallows

Sitter framför brasan tillsammans med Oline och grillar marshmallows, så himla gott. Vi tittar även på Sofias änglar och gråter en skvätt, så himla fint program.


vem tänder stjärnorna

Sitter fortfarande ute i uterummet och myser, har spelat lite på gitarren och njutit av livet. Fåglarna kvittrar utanför och solen lyser på mig, vilket gör att jag saknar våren. Jag har samma känsla i magen som i fredags, då jag och Erik gick ute och kollade på stjärnorna. Tänk att en sådan liten grej kan få en att känna sig så fri.

Mysfika

Sitter ute i uterummet med mamma och pappa och njuter av en mysfika.

 


Todays


BLOGLOVIN'

Eftersom att antalet läsare ökar och så vidare så tänkte jag tipsa om att ni kan gå in på min bloglovin sida och följa mig även där. Det skulle vara super kul, då jag inte har lika många följare där som läsare, hih. Så gå in och följ nu vetja.

10.20

Ligger kvar i sängen, orkar inte gå upp ännu. Men när jag väl gör det så ska jag ta en dusch och sedan träffa Oline, mysigt. Vad vi ska göra vet jag inte ännu, kanske att jag tar med mig kameran och fotar lite. Jag har verkligen glömt bort kameran den sista tiden, och skäms lite över alla webcam bilder. Hehe. Men det ska det blir ändring på. Puss.
oline för kanske 1 eller 2 år sedan ♥

memories

sånt man saknar♥

mitt hjärta

Har precis kollat klart på en film tillsammans med pappa och nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Hunden ligger bredvid mig och sover djupt och pratar lite i sömenen, haha sweet. Jag sitter annars och kollar på bilder som min älskling skickade till mig för en stund sen, fint♥
sweetheart

Melodifestivalen

Sitter nere vid TVn tillsammans med mamma och pappa och kollar på melodifestivalen, tycker dock inte att någon utav låtarna har vart bra hittills. Annars så Smsar jag med älsklingen min och önskar honom en rolig vecka i kläppen.


jag och syster

några bilder på mig och min syster som tog innan GAST, därav min klädstil.

home

Har precis kommit innanför dörren och sitter nu och myser med hunden. Har sagt hejdå till Erik och pussat och kramat honom en sista gång innan han far iväg till kläppen. Saknar honom redan, plutten♥. Snart så ska jag och pappa ta varsin semla, gott. Annars så sitter mamma och jag och diskuterar när jag ska tapetsera om mitt rum, det borde bli snart. Hihi.

Nu är det lov

Äntligen så är det lov! Solen lyser och jag känner mig glad, eller nä jag känner mig lycklig. På riktigt. Nästan så glad att jag skulle kunna gå och le åt allting, nästan roligt. Hihi.


tusen tack

Tänkte bara återigen säga tack för alla fina kommentarerjag får, blir så himla glad. Och att statistiken höjs dagligen är också grymt roligt. Tack tack tack ♥

little angel

min fina skyddsängel

17 februari

Godmorgon alla fina! Idag är det sista skoldagen innan lovet, så himla skönt. Direkt efter skolan så ska jag ta bussen ner till stan för att spela gitarr och sen bär det av mot Erik. Lovely.

thinking of you

Kom hem för en stund sen ifrån ett svettigt danspass, armhävningarna var ovanligt jobbiga, hehe. Nyduschad och klar sitter jag nu framför en brinnande brasa och ska väl snart äta lite kvällsmat, bättre sent än aldrig. Imorgon så ska jag följa med Erik hem och jag längtar som bara den, det är så mysigt där ute på "landet", hih. En bra start på lovet tycker jag. Gud vad skönt det ska bli med lov föresten, tycker inte ni det? Sovmorgon i en hel vecka, kompisar, skidåkning, gymnastik och dansträning och lite plugg, duger för mig. Ne nu ska jag gå och värma på lite mat. Peace.

Cupcakes

Nu har jag äntligen bakat mina älskade cupcakes som jag så länge suktat efter, tänkte överraska familjen med dom senare ikväll. Men åh, de ser riktigt mumsiga ut ♥. Hoppas de smakar lika bra som de ser ut bara, hehe. Snart måste jag väl äta någonting också eftersom att jag senare ikväll så ska jag dansa, yes.
två superdåliga bilder, men ni ser ju i alla fall hur de ser ut.

POLYVORE

Lyckliga över att vi slipper mattelektionen senare i eftermiddag gjorde att jag nu kanske orkar mig igenom franskan trots mitt dunkande huvud. Nu sitter jag och kollar på lite finakläder ifån Polyvore och längtar till sommaren. Åh yes.
här är några fina kollage ifrån polyvore

snö

image description
åh, min fantastiska morgon.

fin morgon

Godmorgon! Min morgon har börjat bra, känner mig riktigt utvilad faktiskt. Det som svider lite är att jag har en grymt lång dag i skolan, jag hade hellre vart ute i snön med hunden. Hehe. Det är verkligen jätte fint väder ute, solen lyser på nysnön som gnistrar. Mysigt. Jag ser också att det kommer rök ur grannens skorsten..fuskigt.

onsdags kväll

Är så himla tacksam över min pluggfria dag, fick så himla mycket annat gjort. För en gångs skull har jag hunnit spela lite på gitarren, sova och tränat. Mig går det ingen nöd på, heh. Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och titta på Kalle och chokladfabriken och måla naglarna blodigt röda. Tänkte också säga att jag blir så glad när jag kollar statistiken nu för tiden, den stiger dagligen och kommentarerna bara rullar in, tack kära ni ♥
iphone bilder, heh.

Raina Hein

Minns ni Raina Hein ifrån Top Model? Hon är helt galet snygg. Jag vill så gärna vilja färga håret mörkbrunt, fixa en mittbena och färga ögonbrynen, det är så sjukt snyggt. En ren makeover alltså. Bilderna ovan visar fyra olika nyanser jag skulle kunna tänka mig. För jag tror jag skulle vilja börja med lite ljusare brunt, om det skulle visa sig att jag ångrar mig eller någonting, sedan göra det allt mörkare. Åh, jag är så avundsjuk på hennes otroligt fina hår och väl markerade ögonbryn.

15 februari

Hello everybody. Just nu sitter jag framför tvn i våran nya fåtölj och tittar på extreme home makeover, och väntar på att klockan ska gå så att jag kan pallra mig iväg till skolan. Endast tre lektioner idag, otrolig skönt. Efter skolan så ska jag träna gymnastik, det var ett tag sen nu. Ska bli skönt att röra på sig. Yes.

saker händer

åh blev så lycklig när jag såg att statistiken stiger här på bloggen. frågan är bara vad som är så intressant att läsa om (?) heh. tack alla ni! ♥

min vackra dag

Min dag har varit helt fantastisk. Min lilla älskling blev jätte glad utav mitt lilla brev som jag gav honom och det fina lilla ägget fullt av godis. Jag tror han blev lite rörd i alla fall. Det var så himla fint att se hans leende när han läste texten. Aw. Även middagen blev lyckad och snart ska jag lägga mig och sova med ett leende på läpparna, det här var en utav de bättre dagrna på länge.
åh, saknade grekland ♥

alla hjärtans middag

Snart ska jag sätta igång med matlagningen till min kära familj. Det får blir fläskfilé med spenat, rivet citronskal och färsk pasta och troligtvis glass som efterrätt, supergott! Senare ikväll så ska jag träffa min underbara pojkvän och överlämna min lilla alla hjärtans dag present som jag pysslade med igårkväll. Hoppas han blir glad bara. Ni kan få se det jag ska ge honom lite senare.

alla ♥ dag

Världens mysigaste dag på hela året. Man får äta godis på vardagar, få blommor, äta god mat och visa kärlek till sina nära och kära. Åh, jag är så lycklig. Jag älskar dig utav hela mitt hjärta Erik♥. Nu ska jag fortsätta denna dag med att vara glad och kär. Yes.


trött

Är trött som bara den efter alla föreställiningarna, så orkar inte blogga mer ikväll. Go kväll.
en bild, på oss när vi dansar, tagen av min Erik

TJENARE

Om en kvart ungefär så ska jag befinna mig i duve. Nu kör vi sista föreställningarna för den här gången. Yes!

musikal

Även denna gång så gick det bra att dansa, trots att jag inte alls var lika taggad som förra gången. Våran tidning hade dessutom skrivit lite om oss idag på deras hemsida, om ni själva vill läsa reportaget så klickar ni HÄR. Troligtvis så kommer det ännu mer i tidningen imorgon, hihi. Imorgon så förtsätter föreställningarna, då vi har tre stycken för alla skolor, så måste lägga mig tidigt ikväll. Hehe. Nu ska jag gå ut till köket och knåpa ihop lite mat, ashungrig.
bilderna är tagna ifrån katrineholmskuriren

GAST #2

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och myser, eftersom att jag inte ska vara i duveholmshallen förens två så tänkte jag ta en rejäl sovmorgon. Och voilà, jag vaknade för ungefär en timme sedan. Men snart måste jag börja röra på mig, in i duschen, sminka mig, sätta på mig musikalkläderna...aa ni fattar. Over and out.

star

Dagen har varit grym och imorgon och på måndag blir det lika dant, vi har fyra föreställningar kvar och jag känner mig riktigt peppad. Erik försökte nog fotografera lite under musikalen, så förhoppningsvis så kan jag få lite bilder där ifrån (♥). Efter premiären så gick jag hem för att snabbt duscha av mig, gud vad teatersminket var svårt att få bort, hehe. Sen åkte Erik och jag tlll Ebba för en myskväll framför melodifestivalen tillsammans med Ola, Jon och Isabelle också. Tänk om varje dag kunde vara såhär, det hade vart underbart.
bjuder på en bild ifrån imorse, bara för att jag inte har någoning bättre att visa. godnatt.

Nu är det premiär

Repetitionen gick jätte bra, och nu är premiären i full gång. Dock så har vi ganska långt kvar innan vi får dansa, vi kommer i andra akten. Men taggade till tusen är vi.

 


sprudlar av glädje

två bilder ifrån igår och jag är lika glad idag. love my life.

GAST

Sitter nu på rummet och känner mig jätte taggad inför kvällens premiär av GAST. Biljetterna är slutsålda och jag är lite nervös, fast jag vet att det kommer att bli grymt kul. Dock kommer det bli dålig uppdatering under dagen, men jag ska försöka blogga lite ikväll. Puss.

lyckligt lottad

Gud vad jag är lycklig över allting jag har, mina fantastsika vänner, min underbara pojkvän, min familj, släkt, dansen, gymnastiken, gitarren och massa annat. Jag är så lyckligt lottad. Och att solen lyser in genom mitt fönster samtidigt som The Ark spelas på högsta volym gör bara saken ännu bättre. Snart kommer Emelie och Linnea hit och sen ska vi dansa hela kvällen. Ha en underbar fredag alla ni.

friday

Firar att det är fredag med musik, dans och sång. fredag fredag fredag.

once upon a time

Det är äntligen fredag. Gud så skönt. Efter skolan så kommer Emelie och Linnea hem till mig, sedan drar vi upp till duve för att spendera resten av kvällen där. Genrep all night long, eller nått. Hehe. Nu sitter jag i korridoren och väntar på religionen. Förhoppningsvis får vi tillbaka våra prov.

sista träningen

min fina hund ♥
Sista dansträningen inför Gast gick faktiskt rätt okej, trots att jag var lite seg. Jag är as taggad inför imorgon då generalrepitionerna drar igång och på lördag smäller det, då är det trots allt premiär. Jag är nervös. Men jag vet att det kommer att bli super roligt ändå, det blir det alltid. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom ideologierna en sista gång. Godnatt.

inspiration

Jag har två jeans hemma, som är helt trasiga och som jag absolut inte använder, jag ska därför klippa sönder dom till ett par shorts tänkte jag. Min idé är att sätta fast nitar på baksitan utav dom, eller framsidan(?) Det är så himla snyggt. Plus att jag får designa dom som jag själv vill, vilket är väldigt roligt. Så just nu sitter jag och kollar på lite olika jeans short för att få lite inspiration.
Ungefär såhär tänkter jag mig mina shorts när dom väl är klara. Om jag lyckas vill säga. Men gud vad fint det är!♥

historia lektion

Tjena! Min dag började segt. Trött som vanligt försökte jag ta mig upp ur sängen. Men nu sitter jag på historia lektionen och ska snart börja sammanfatta alla ideologier, jobbigt värre. Men eftersom att jag lyckades knåpa ihop ett B på förra provet, så är jag rätt okej taggad. Efter skolan så ska jag dansa för sista gången innan Gast, som har premiär i helgen. Det ska bli så otroligt kul.

21.13

Eftersom art vi slutade skolan tidigt så drog vi tjejer ner på stan för att ha en gofika. Önska att man kunde göra det allt oftare, för de är så himla mysigt. Och så himla skönt att prata av sig. Nu på kvällen så har jag tränat och sitter nu i soffan och glor på tv. Den hemlige miljonären. Hehe.

 

 


good morning


un rêve


tisdagkväll

Nu har jag läst igenom alla ideologierna och försökt förstå dom, trots att det är svårt. Efter en stund så la jag det åt sidan och bad Erik komma hit en stund istället. Kände att jag behövde träffa någon som gör mig glad och får mig att tänka positivt. Tack älskling ♥ Nu sitter jag i min säng och ska snart lägga mig under täcket. Sova är nog vad jag behöver nu.
weheartit♥

Badhuset

Nu har vi nyss haft bad, livräddning. Nu ska vi snart ha matte och jag känner hur huvudvärken stiger. Dumma huvudvärk. Ah.


08.03

Tjena. Nu måste jag skynda mig till skolan för att möta Isabelle, sen blir det religonsprov. Yesyes.

 


i'm a dreamer

Huvudvärken stiger och jag känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Borde sova. Ah..go'natt.
take me back, to a better place.

somebody that i used to know

Denna låt är så otroligt skön. Ska nog snart ut med musik i öronen och gå en stund med hunden. Behöver rensa tankarna lite. God damn.

ny design?

Sitter i min säng och försöker ivrigt att plugga in alla ideologierna som vi ska ha på samförhöret och islams religion. Min nacke och rygg värker, men inte klagar jag för det. Mellan allt plugg så sitter jag och tänker på om jag snart ska ta och göra om lite här på bloggen. Men vet inte riktigt hur ännu. För jag gillar min header, trots att den börjar bli gammal nu. Hi.

individuellt val

Idag är det sista dagen innan man måste skicka in sitt individuella val, som för min del blev fotografisk bild. Hoppas på att det blir kul, och förhoppnignsvis så kan jag bli lite bättre på att fota. Hehe. Nu sitter jag och resten av klassen och väntar på att svenskan ska börja och tjejerna bredvid, nämner inga namn, mig sitter och kollar på snygga tjejer typ som Megan Fox. Efter lektionen drar jag hem, jag är hungrig som bara den och börjar få ont i huvudet.
åhh..fusk

måndagen den 6e

en bild ifrån imorse.
Sitter här bredvid Isabelle och väntar på att franskan ska börja. Jag är otroligt trött och längtar redan efter att få lägga mig i sängen igen. Annars då? Jo, jag längtar utomlands som bara den men har nu i alla fall bestämmt mig för att följa med familjen ner till Göteborg för att kolla på Gothia Cup i sommar, tur att Oline följer med. Fett underbart. Då blir det shopping, mat och liseberg.

melodifestivalen 2012

Jag var en av de miljoner svenskar som kollade på melodifestivalen igår kväll. Trots att jag hört att många tyckte att låtarna var en besvikelse så tyckte jag tvärtom. Jag tyckte att det för en gångs skull var lite kvalité på allting. Det mesta i alla fall. Min personliga favorit blev Loreen -  Euphoria och för er som missade låten så finns den här.

fina kläder


Kläderna kommer ifrån Chicy och HM. Jag skulle inte ha någonting emot att bära detta i sommar. Så himla fint med virkade kläder och Kiss tröjan blev jag helt kär i, tänk er att ha på sig den och sedan ett par slitna jeans till det, mums.

tapeter

På förmiddagen har jag läst lite i min svenka bok som aldrig tar slut känns det som. Farmor och farfar tittade flrbi en stund också för att visa vilka tapeter de ska sätta upp hemma hos sig. Hehe. På tal om tapeter så håller vi på förfullt och gör om här hemma hos oss just nu. En dörr ut till uterummet öppnas imorgon och mamma och pappa ska tapetsera om sitt rum och det ska även jag göra. Så eftersom byggarna kommer att hålla till i mamma och pappas sovrum så kommer de flytta in till min systers rum och hon in till mig. Krångligt det lät, haha. Men nu ska hon bo inne hos mig i en vecka i alla fall. Får väl se hur det slutar. Men ni kommer att få se resultatet när rummet är helt klart. Men självklart ska ni få ett litet smakprov.
där är tapeten jag ska ha.

släcker lampan

Ligger i sängen och kollar på fjorton suger för att få lite sällskap här i mörkret. Lite fina sms ifrån hjärtat mitt gör det bara lättare att somna, trots att jag inte alls är trött. Fast jo, det är jag nog. Nu ska jag snart nog släcka lampan och somna. Sova länge och djupt. U.N.D.E.R.B.A.R.T.

glöm aldrig bort att jag älskar dig

hjärtat mitt♥
Nu har jag precis kommit hem ifrån Ebba. Det var skönt att göra någonting annat än att sitta hemma hela tiden. Snart kommer familjen hem och då ska vi äta thaimat och sedan blir det melodifestivalen. Myspys.

13.24

Drar mig alldeles strax emot Ebba. Troligtvis så följer kameran med. Mys.

Fint väder

Min familj lämnade mig runt sju imorse för att åka på fotbollscup, de kommer tillbaka ikväll vilket betyder att jag är ensam hela dagen. Lite skönt faktiskt. Men för att tala om något helt annat... gud vad fint väder det är ute, önskar dock att det vore lite varmare. Jag fick också världens lust att gå ut och fota det fina vädret, fast det är så tråkigt att gå själv, så funderar på om jag ska höra av mig till Ebba och Frida. Men först ska jag äta min efterlängtade pastasallad. Yees.

 


teenage crime

godnatt.

Hemgång

Revyn med Hjalmar var grymt rolig och maten var god. Nu är jag på gott humör. Nu väntas bara den långa vägen hem.


Mot örebro

Strax drar mormor och jag till Örebro för revy och mys.


fredagsmorgon

Vaknade upp bredvid Erik och fick känslan av att dagen kommer att bli grymt bra. Tack älskling. Nu sitter jag i korridoren och väntar på att religionslektionen ska börja. När väl den och den låånga samhällslektionen är över så är det äntligen helg. Fast innan jag kan ta helg så måste jag ta bussen ner till stan för att spela gitarr först och åka iväg med momor till örebro för att kolla på en revy. Min helg, den kommer bli lång.

statistik

Tittade lite på min statistik och blev jätte lycklig. Ingenting att skryta om kanske, men tack ändå! ♥

Tränings sugen

Nu har Erik kommit hit och för tillfället så sitter vi och tittar på biggest loser Sverige. Och jag blir som vanligt otroligt taggad på att träna, verkligen. Jag skulle vilja träna hårt och känna att det gör ont och se resultat. Vilken känsla, men som det ser ut just nu skulle det aldrig hinnas med. Men i sommar, då jävlar.


17.35

Idag har det varit en lång och tråkig dag i skolan, men nu är den över och imorgon är det fredag! Ikväll kommer Erik hit och sover över, så grymt mysigt. Yesbox. Nu ska jag gå och fortsätta mysa med min hund.


Torsdag 2 februari

Godmorgon alla fina.


Svårt att sova

Ligger i min säng och har svårt att sova på grund av att jag först och främst saknar min pojkvän som jag träffat alldeles för lite och att hela tiden se honom i bakrunden på min mobil gör inte saknaden mindre smärtsam. Jag är också nervös inför matte provet imorgon, likaså franskan, svenskan och allt annat som ska göras imorgon. Taskigt läge tjejen..taskigt.


Ny designat

Mamma har vart duktig och gjort lite fint i deras sovrum, mysigt.

 


some die young

en av de bättre.

ni är bäst

Tack vare asfina kommentarer och stöd ifrån mina vänner och pojkvän så känner jag mig nu mera manad att klara av allting fram till lovet. Tack!

3 snabba

jag är inte förvånad

Jag hatar att vara stressad. Men av någon konstig anledning så kommer jag aldrig ifrån det. Skolan hjälper inte precis och jag börjar nästan fundera på om jag valt fel linje. Det är för mycket på samma gång och jag sover dåligt på nätterna, vilket gör att jag är as trött i skolan och knappt orkar någonting på träningarna. Jag klarar inte av att plugga på sju ämnen samtidigt. Ni får ursäkta mina negativa tankar och idéer, men just nu så är jag bara så trött på allt. Och det här som skulle bli en bra dag. Typiskt.

1 månad ♥

1 måndag med världens finaste Erik idag och jag är så otroligt lycklig.
jag älskar dig ♥

RSS 2.0