jag vet nog att du gömmer något

Gissa vad jag nyss fann på youtube? Jag kan berätta. Jag hittade min gamla favoritfilm som jag alltid tittade på är jag var liten, Alfred anka. Åh det är så fin. Så nu vet iallafall jag vad som kommer underhålla mig i någon timma. Underbart! Happyface!

måste bara tipsa om...

Frida och jag har just återfunnit denna underbara låt. Gummimadrassen med Robert Broberg. Jag vet att jag tipsat om honom förut, men han är ju bara för underbar. Han är egen.

ÅH NEJ!

När jag började gå emot skolan så upptäckte jag att jag inte hade något halsband runt halsen! (det halsband jajg fick utav mamma när jag slutade nian.) Och jag vet att jag tog av mig det under danslektionen och la den i min jackficka. Men nu imorse när jag kollade i fickan så lå det inget halsband där! Fan, jag måste ha tappat detpåvägen hem! :( HELVETE.

underbara fredag

Hej alla fina! Idag är det fredag och då kan man ju inte vara annat än glad. Underbara fredag. Men i helgen måste jag dock försöka ta mig igenom lite läxor, bland annat antiken. Det är rätt intressant endå att läsa om gamla Grekland och Romarriket men endå. Men ett måste är ett måste. cam to gif


jag väntar ännu

Ett snedsteg. Allt förlorades. Hopplöst svag och du lovade allt du aldrig kunde hålla. Peter Lemarc. Yttligare en torsdag är avklarad och imorgon är det äntligen fredag. Jag ska alldeles strax läsa mig igenom några sidor i min bok, ondskan, innan jag drar mig iväg emot dansen.

en liten hälsning ifrån oss

how to make avatars
vi pluggar...!

paket

När jag vaknade och så såg jag att jag hade ett paket brevid mig. Till Hannah för att du kämpar och arbetar så hårt i skolan. I love you. Pappa. När jag senare öppnade det så såg jag att det innehöll Solen i ögonen- en film om Lars Winnerbäck. Min dag är räddad. Åh tack så mycket pappa!

you and me

Nu ska en trött liten Hannah äntligen dra sig till sängen och unna sig en efterlängtad sömn. Jag har äntlgen kommit igenom franska läxan och har även varit duktiig och tränat. Men...godnatt på er sweethearts!

bad day

Trött, hungrig, och allmänt nedstämd sitter jag och väntar på sista lektionen. Sen ska jag hem och plugga franska innan Linnea kommer hem till mig en stund innan träningen börjar. Innan allt detta så måste jag hinna kolla upp jobbtider också. Åh, jag orkar inte...jag vill bara hem och sova.

fåglarna vid horisonten

Jag snodde åt mig min gamla hedliga HP just för att kolla igenom lite gamla bilder och för att känna på en pc igen. Gud vad snabbt man vänjer sig vid mac endå. Idag har jag föresten sovmorgon och börjar 09.05 med historia. Yesbox.
här är mitt fina gymnastiklag. vi ska snart åka på tävlingen i Malmö. Gud vad jag längtar.

miss li

man kan ju inte bli annat än glad när man hör denna låt. Wonderful.

in my dreams

Vi har försökt så många gånger. Gått om varandra så många gånger nu. Tankarna är spridda. Jag längtar till kvällen då jag får lägga mig i min skön och bara känna hur huvudet blir tungt emot kudden. Sedan sakta känna hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Somna. Det är förbannat skönt att sova minsannbooks008
spring-bed
080318_3
dessa sängar var ju rent utav häftiga!

en dag i skolan

en nyvaken och ganska tött Hannah ska snart bege sig iväg till skolan.
två trötta tjejer i väntan på nästa lektion som är...gymnastik.
fast sen började The sims fungera igen, då blev vi GLADA!
sista lektionen blev mattematik. Jag och Isabelle var väldigt duktiga.
Och nu är jag äntligen hemma och ska strax ta tag i läxorna.

jag vill tacka...

Idag har det vart en bra dag. Jag har kännt mig positvi hela dagen och det var länge sedan jag mådde såhär bra utan anledning. Jag har även gått och funderat över allt det fina jag har omkring mig dagligen, jag borde uppskatta allting mer.
-
1. Jag har otroligt fina vänner, utan er vorre jag verkligen ingenting. Åh vad jag älskar er!
2. Min fina familj (och grattis pappa som fyller år idag!). Och min söta lilla hund som gör mina dagar, haha.
3. Snart fyller jag år, vilket betyder att jag kommer att bli uppvaktad och få en underbar dag.
-
Jag är verkligen glad över allting jag har. Tack. Verkligen tack. (Detta inlägg är särskilt inriktat emot mina vänner. Ni är så underbara och om ni bara visste vad ni betydde. Om man kunde mäta min kärlek till er i pengar skulle det bli mijoners miljoner, stjärnstopp. Nä fel, det går inte att mäta.) Puss på er!

peace out

Hemkommen. Så otroligt skönt. Snart ska jag lägga mig i soffan och läsa ondskan, en otroligt bra bok. Det är ungefär min planering för eftermiddagen. OH HAPPY DAY!

måndag

Måndagar, alltid lika jobbiga. Lika sega. Undra egentligen varför. Men nu är det iallafall som vanigt, jag är otroligt trött. Snart ska jag bege mig emot skolan för att börja med en mattelektion. Rätt okej såhär på morgonen endå eftersom att jag fick sovmorgon ifrån naturkunskapen. Yesyes.

nu äts det tårta

Nu har jag ätit mat, tårta och en massa annat fika. Vilket nu resulterade med att jag har lite ont i magen. Innan alla gäster kom hit så var jag och tränade lite fristående med gymnastiken. Det gick faktiskt rättså bra. Ikväll vet jag inte vad som händer än så länge,  vi får se helt enkelt..
me and my family

jag ville vara hjälten eller boven

Du är svår att leva utan, du är svår att leva med. Jag har nu kollar på Lars Winnerbäck som medvärkade i tv programmet tack för musiken. Gud vad han är underbar. Så poetisk och smart. Sätter ord på allting och så jordnära. Han är äkta, han är sann.
Jag vill ha denna när jag fyller år.

lördagen den 24 september

Idag när jag kollade igenom tv journalen så blev jag överlycklig. Lars Winnerbäck ska äntligen vara med på Tack för musiken. Åh så jag har längtat. Så vid klockan åtta sitter jag som klistrad framför tv'n. Annars är dagen än så länge oplanerad. Funderar på om jag ska baka någonting tills imorgon då vi ska fira min gamle far. Men mina idéer på vad jag ska baka är utom kontroll, jag har ingen fantasi. Så typiskt.

mitt låttips

Sitter och lyssnar på Robert Broberg. Han är ju bara för underbar. Här kommer några utav de låtar som spela just nu. Man kan ju inte sluta le helt enkelt.

you don't mind

Sitter i skolan. Sista lektionen och min energi börjar att ta slut. Det skulle vara så skönt att bara få sova. Men icke, det får helt enkelt vänta. Yesbox. Efter skolan så ska jag börja gå ner emot kulturskolan. Taggad.

grattis emelie

Fredag, underbara fredag. Jag vill även säga grattis till min älskade syssling Emelie som blir 16 bast idag! Grattis till dig, sötnos. Min dag är annars inte så planerad. Jag har träning och gitarrlektion. Sedan får vi se vad dagen bjuder på.
en gammal men åh så fin bild. emelie och jag.

it's mine

Denna levererades till mig imorse. Jag blev överlycklig. Tack mig själv för att jag unnade mig denna fina present!

verkligheten är inte alltid så verklig

Min dag har vart helt underbar! Och nu ska den avslutas med en dansträning, kan det bli bättre? Jag tvivlar på det. Jag vet ärligt talat inte vad som har gjort min dag så himla bra, men någonting är det. För det känns verkligen. Jag har nästan kramp i mungiporna med tanke på att jag har lett nästan hela dagen. Wonderful.

imagination

Idag ska jag göra det som alla drömmer om...ta passfoto. Lika kul som alltid. Fast innan dess så ska jag ta tag i skolan och sedan ner till stadsparken för att kolla på Gabriels änglar (Garbiel Fors och hans kör ifrån körslaget) och kolla på deras anti-mobbning project. Yesyes.

en dag hos petterssons

Wilmah och jag bjuder på en film som illustrerar en dag med oss. Vårat motto är, eller har blivit, att man lever bara en gång så varför inte unna sig lite gó saker då och då..?

det är visst någon som är tillbaka

Lars Winnerbäck spelas så högt så att det nästan dånar i öronen såhär på morgonkvisten. Så värt! Gud så fin han är. Men varje gång jag spelar hans musik så lider jag dock eftersom att jag inte kan gå på hans höstkonstert. Surt. Men jag överlever. Snart ska jag bege mig emot skolan för någon timmes föreläsning...kul.

så typiskt

När jag väl ska sätta mig på cykeln för att rulla hemmåt så märker jag direkt att någonting inte står rätt till. Det skramlar om hela cykeln och bakdäcket är konstigt platt...punktering. Lagom kul att någon troligtvis har gått och tagit hål på mitt bakdäck. Kul liv!

hello

en hälsning ifrån mig o rasmus.

spider-man

Äntligen hemma. Lika skönt som alltid, men desto skönare idag då jag inte har någon träning och knappt några läxor. Underbart. Nu ska jag lyssna på Lars och bara njuta. Föresten så hittade jag nyss detta odjur......usch!

live my life

Idag är det tisdag, en helt vanlig tisdag. Snart ska jag ge mig av emot skolan. Det är mig planering för dagen. Yesyes.

du är nog den

..som jag borde vara hos.

other ++

Sitter och kollar in lite fina kläder på Fokis shoppingsida. Hittar en hel del söta kläder. Förövrig så rullar allting på. Ikväll ska jag gosa ner mig i soffan och bara ta det lugnt.

http://www.fokiwa.se/

i hope you will find me some day

Idag har det vart en rätt soft dag, hela kholm har studiedag. Så nu har jag pluggat klart och sitter nu och avnjuter min b&j. Försöker ihärdigt att få tag i Oline så att hon o jag kanske kan gå ut o sälja lite kakor. Men har ännu inte lyckats nå henne. 

nytt i garderoben

Det här var det jag fann idag.

mot norrköping

Snart ska mamma och jag sätta oss i bilen mot Norrköping för en shopping dag. Yesbox. Imrose så kom jag på en pangidé, enligt mig själv. Jag funderar på att införa veckans hiss & diss på bloggen då det kan handla om allt mellan himmel och jord. Så då tänkte jag ta mig friheten och fråga er söta läsare om detta låter som en bra idé eller inte?

dance dance dance

Min lördag blev rätt bra endå. Träffade André en stund. Vi fikade och gick runt en stund på stan. Hade det allmänt trevligt. Men just nu börjar jag att bli trött och ska väl snart gå och lägga mig då mamma och jag ska åka till Norrköping och shoppa imorgon. Så hoppas innerligt på att finna mig en ny jacka, nya skor och några tröjor. Några fynd ska de väl bli endå.

why

Dagen är så gott som oplanerad. Ska väl snart dra mig utåt och sälja lite kakor för gymnastiken. Trevligt lördagsnöje sådär. Hehe. Tar dagen som den kommer. På måndag är det studiedag så det blir en långhelg och det känns skönt. Välbehövligt.

the ark

Magi. Magi var det som utspelade sig igår kväll på grönalund. The ark spelade för sista gången. Kvällen var fylld med känslor, det var hopp och skrik och glädje men samtidigt en oändlig sorg över alla de 15 000 personer som var där och delade kvällen. Det var fint, det var kärlek. Ola Salos fina ord gjorde nog alla berörda på ett eller annat sätt. Det här kommer bli en kväll vi alla kommer minnas.

min dag i skolan

Ebba o jag i väntan på samhällskunskapen. Sen slutar vi och jublar för att det är fredag!

friday

Idag är det fredag. Hur skönt som helst. Det ser däremot ut som om det inte blir någon The ark för min del. Vilken förlust. Drar isåfall och firar min kusin istället. Lilla Selma. Förlåt föresten för att ni får nöja er med dessa usla cam bilder hela tiden. Bättring ska det bli!

riverside

Jag bara älskar låten. En riktig funderarlåt. En sådan som man behöver ibland. Rensa tankarna lite.

i need you

Jag följer trenden och blev så illa tvungen att köpa mig en påse kebab chips. Frågan är bara när jag ska smaka på dem. De står nu i skafferiet och ser allmänt frästande ut. Nu talar Hannahs mage. Samvetet däremot försöker hålla sig nyttigt, men det går ju som det alltid går. Haha. Men de gör ingenting. Nu såhär på kvällskvisten så sitter jag och ber för att kunna få gå på The Ark imorgon. Jag vill verkligen dit! Hopppas, hoppas, hoppas.

school

Nu har vi snart engelska. Efter det så blir det sveska redovisning och jag börjar bli galet nervös av någon anledning. Ikväll blir det dans och jag är galet taggad!

oh no!

Vaknade upp och såg att detta hänt, helt mysko. Så nu måste jag leta fram ett par nya hörlurar...


goodnight sweetheart

Träningen tog verkligen all min energi, som väntat. Nu ligger jag i sängen och börjar bli nervös inför min argumantations uppgift som jag ska läsa upp för klassen imorgon. Men jag kan väl inte göra annat än att hoppas på det bästa. Nu ska jag snart sova eftersom mina ögon inte längre orkar hålla sig öppna. Peace.

ingen kan älska som vi

Hatar hatet. Stressen. Men det börjar bli bättre nu, efter några timmars arbete så börjar allting lätta. Franskan börjar sätta sig och så. Det rullar på helt enkelt. Skolfotot gick nog rättså bra idag. Ikväll så är det träning och det ska bli så skönt att göra av med lite energi. Förövrig så längtar jag som bara den tills jag fyller år !

skolfoto

Nu är jag klar o iordning gjord inför skoldagen (som är underbart kort) och skolfotot som ska skjutas av nu på morgonkvisten. Lagom trött men det går nog över, haha. Yesyes.

är det såhär när man är kär när man är liten?

Nu ska jag snart sova. Ladda upp inför morgondagens skolfoto, som jag är sådär taggad till. Det får väl lösa sig. Och med detta säger jag godnatt.

toy soldiers

Denhär låten ger mig verkligen energi. Har lyssnat på den ett tag nu, men den är fortfarande lika bra. En riktig adrenalin låt. Tack Eminem. Förövrigt så tittar jag ut genom fönstret och ser hur det blåser samtidigt som jag längtar mig bort. Utomlands. Jag känner inte för vinter, snö, slask och sådant just nu. Fast endå är det så mysigt med vintern med tankte på alla de kvällar framför brasan, julafton, nyår och annat härligt. Jag vill nog ha vinter endå.

hope you will find me

Sista lektionen. Mattematik. Sen ska jag hem och plugga och bara ta det lugnt. Jag är dock helt sinnessjukt trött och vill bara hem och lägga mig i sängen. Tror det beror på min förkylning. Ha det så bra alla fina!

drar ut

Nu ska jag vara duktig och springa. Ska bara byta om och sedan drar jag ut på en liten runda. Det lär vara behövligt.

allmänt dåligt

Är i skolan. Har en allmänt dålig dag. Ingenting går som jag vill. Ikväll ska jag jobba. Wish me good luck typ.

world trade center

Såhär på kvällskvisten så vill jag tillägna alla mina tankar till de drabbade år 2001, World trade center kraschen. Det är nu 10 år sedan det inträffade och jag minns det som igår trots att jag bara var sex år gammal. Minnesdag.

resultatet

Nu har jag städat klart. Tog bort massa gamla saker, ränsade ut en hel del. Så skönt. Men nu är det så att jag glömde att ta en "före-bild" men vi kan väl säga att det var rejält stökigt innan.

förändring

Nej, nu är jag så trött på allt de gamla. Nu ska jag göra om mitt rum, förhopningsvis flytta på saker. Fixa med de nya ramarna som jag köpte för ett halvår sedan. Slänga ut allting som bara står ivägen. Sätter igång lite musik och börjar nu!

you know me

Klara, färdiga, gå! Nu är jag klar och ska snart bege mig iväg emot massagen. Senare blir det friståendeträning (dans) med gymnastiken. Härligt.

present

Det här kom mamma hem med till mig förut! Lycklig tjej.

photo booth

leker lite med camen

alla de önskningar jag skrev

Jag har sett stjärnfall, jag har önskat, jag har hoppats. Jag har haft tålamod. Väntat på att mina önskningar ska slå in. Ska jag vara ärlig så väntar jag fortfarande. Står fast vid min förhoppningar om att all de önskningar jag sänt de gånger stjärnorna fallit ska slå in. Jag kan inte sluta tro.

medborgare

Min kväll blev perfekt. Träffade fina vänner, åt middag. Åkte sedan ner på stan och träffade ännu fler fina vänner. Det rullar på. Lyckat med andra ord. Imorgon ska jag troligtvis ha film mys med några. Men nu ska jag snart ta o sova. Godnatt alla fina!

remember me

Jag sitter i skolan. Precis som alla andra. Leker runt lite på datorerna. Senare blir det gitarlektion sedan ut och äta med underbart folk. Yesbox.

misslyckat

Min morgon blev ett stort misslyckande. Jag vaknade som vanligt klockan 06.00 och gjorde mig klar, packade väskan och så vidare. När jag senare slänger iväg en blick mot klockan och ser att den är 08.05 så får jag panik. Eftersom att jag vanligtvis börjar 25 minuter över. Snabbt som bara den så kollar jag på schemat och inser att jag fatiskt har sovmorgon! Så nu har jag en lite mer än en timme över....haha.

you loved me

Mötet med det nya jobbet gick bra. Gick igenom nödvändiga saker. Allt känns bra o så vidare. Snart ska jag ta och dra mig emot sängen med en film och ite choklad. Mysigt värre. Allt för att glömma bort denna eländiga förkylning.


håltimme

Har man håltimme så har man. Vi börjar kl 12.25 så därför gick jag hem. Så nu sitter jag är och lyssnar på The ark och chillar järnet!

i skolan

Sitter just nu i skolan. Rättså roligt faktiskt eftersom att alla i min klass sitter uppradade på golvet med varsin dator i knät.

i have to let go off your hand

Nu är det mörkt ute och jag borde rent logiskt vara trött. Men icke. Därför ska jag sätta igång ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar och hopppas på att bli trött snart.

only you

Sitter nu och kollar runt på macen, om jag nu ska vara ärlig så tycker jag att det är jättesvårt. Jag antar att jag snart lär mig men just nu är allting bara krångligt. Haha. Snart är det träning!

sjukling

Vaknade upp alldeles snuvig o eländig. Känns som om jag bara sitter och invätar halsont och feber. De är någon förkylning som går just nu och jag har varken tid eller ork till att bli sjuk. Peppar peppar.  Fast just nu känns det inte som om jag bryr mig så värst mycket om själva förkylningen, för idag ska vi få våra mac datorer! Så efterlängtat.

roligt

André visade mig just denna bortglömda video som är tagen i nian då jag släpar honom ner för tallåstrapporna. Minnen ♥

look at me

Rutiner. Ett rutigt mönster. Det händer inte så mycket just nu. Jag vaknar, går till skolan, pluggar och sover. Dag in och dag ut. Back to reality. Nu är det svenskaskriving som gäller.

fire to the rain

Alles klar. Idag är det tisdag, en vanlig tråkig tisdag. Jag längtar tills imorgon för då får vi våra mac datorer! Wonderful. Nu ska jag knyta skorna. Puss o kram.

nattklagan

Ibland kan jag känna att jag duger. Men jag ser mina drömmar sakta lossna ifrån mitt liv. Lars Winnerbäck sätter ord på det som gör ont, på det som känns nu. Denna eviga känsla av ensamhet börjar sakta att försvinna. Jag är oslagbar. Jag har mina ord, som du sa ♥
Vi får inte vänja oss för då är allting förstört.

you are living

Nu har jag gjort mitt för idag. Sängen känns ganska lockande. Min nacke o rygg värker smärtsamt så funderar på hur jag ska klara av skoldagen imorgon med allt släpande på böcker hela tiden. Men jag får väl klara mig. Har ju en ny massagetid på söndag. Det ska bli underbart. Jag vill verkligen få bort denna smärta, snarast. Juste, idag slog det mig också att jag snart fyller år. Åh vad jag längtar!
förra årets bitrhday.

pppanik

Stressad som bara den sitter jag framför datorn och försöker gå igenom alla dessa läxor, som i själva verket inte är så många, som ska göras. Ikväll ska jag troligtvis följa med min mor på ett föräldrarmöte. Om inte annat så funderar jag på att dra ut på en springtur ikväll bara för att ta en revansch då det inte gick fullt så bra igår. Konditionen har funnit sig någon annan stans.

idol

Denna tjej blev just min idol för kvällen.

dreaming

Det har gått bra idag. Jag har hunnit med en hel del idag. Jag har träffat Oline, hunnit plugga, gått på massage och tränat. Men allting resulterade till en trött Hannah. Som just nu sitter och väntar på mat. Jag är ovanligt hungrig. Senare blir det mys framför tvn.

run

Nu drar jag o girlsen i laget ut på en springtur. See ya!

Rollerblades

Idag ska jag på massage och hälsocheck. Innan dess ska jag försöka skriva klart om Egyptens alla upptåg. Efter massagen så drar jag ock gympa tjejerna ut på en springtur. Underbart. Bjuder på en härlig låt. 

natthälsning

Livet leker. Allting rullar på fint. Yesyes. Kommer tillbringa natten med Oline. Bye!

you only live once

Sov hos Oline inatt. Dagen har tillbringats med henne också. Ser ut som om kvällen kommer att tillbringas ute med oline och ännu fler trevliga vänner. Nu ska vi ut och göra katrineholm osäkert. Fast nä. Ha en trevlig lördagskväll!
sweet


det är okej att känna

betydelsefull film. den får en att förstå det viktiga i livet. ta vara på de dagar som du har kvar. det är okej att känna.

how to love

Gitarrspelandet gick bra. Fick nyss ett samal ifrån min mor, angående en massagetid som fanns på söndag. Ska bli så skönt att återigen bli av med alla dessa spännigar i nacke o rygg. Smärta är bara förnamnet. Men nu ska de bort. Underbart. Snart är det träning.

heart

Godmorgon alla fina! Fredag igen och mina gitarrlektioner ska dra igång från och med idag. Faktiskt så längtar jag lite. Senare ikväll blir det också träning. Härligt. Men innan dess så måste jag ta tag i skolan. Yesyes.

ett litet steg

Näst intill hela kvällen har spenderats framför datorn då jag försökt fått så mycket som helst gjort. Så att jag slipper stressen sen. Jag försöker vara logisk. Tog mig däremot ut på en liten promenad med hunden förut för att rensa tankarna lite och därmed så träffade jag Erik en stund. Nu ligger jag då återigen i sängen med datorn i knät och söker efter fakta om egyptiska faraoner, gör det hellre nu, för det vill jag inte spendera min fredag på.

home sweet home

Plugg, plugg och åter plugg. Nu börjas det. Sitter nu och försöker skriva ihop någonting om de gamla egyptierna och någonting om knark då jag ska argumentera inför klassen om detta. Lite läskigt är det måste jag säga. Men nej, nu måste jag återvända till böckernas värld.

RSS 2.0