dag 10 - en person du skulle vilja byta liv med för en dag

en opassande bild, i know.
Jag har verkligen ingen aning om vem jag skulle vilja byta liv med. Kanske någon kille för att se hur det är att leva som kille, eller någonting. Det vore rätt kul att få veta hur killar tänker över lag och hur de är i allmänhet. Haha. Men annars så vet jag faktisk inte. Någon kändis kankse, men vet inte vem.

lördag 16.46

Idga vaknade jag upp tidigt och gick till jobbet runt nio. Jag jobbade cirka 6 timmar idag, och är nu rätt trött i huvudet. Sen jag kom hem har jag duschat och gjort mig i ordning och vilar nu lite framför tvn innan älsklingen komme och hämtar mig. Vi ska vara hemma hos honom ikväll och därför kommer det inte bli några fler inlägg ikväll, det finns typ inget internet där. Hihi. Ha en bra lördag!

Musikskolan - gitarrlektion

Pulsen är uppe i 180 efter att ha cyklat i motvind hela vägen hit. Kallt som fasen var det också. Men snart så börjar min gitarrlektion, känns inte så kul att spela musik med huvudvärk men jag överlever.


vill ha

så himla fina skor ifrån nelly. vill verkligen börja köpa in nya sommarkläder och skor nu. fint.

fredag 11.55

Äntligen fredag! Så himla skönt och dagen har hittils gått otroligt fort och det tackar jag för. Hihi. Efter skolan ska jag spela gitarr och sedan är det träning som gäller. Blev även så otroligt lycklig när jag hörde att min älskling har blivit frisk, vilket gör att jag kan träffa honom i helgen. Så på lördag, efter att jag har jobbat, så åker jag ut till honom och tillbringar lördagen där, längtar.

hard work

Dansträningen gick faktiskt bra, och det kändes otroligt skönt att köra lite ordentlig styrka för en gångs skull. Måste börja träna lite seriösare nu, hihi. Annars så har jag precis kollat på Biggest Loser Sverige tillsammans med syster och mamma. Och min favorit ifrån början, Ralph, vann. Det gjorde mig ännu mer taggad. Nu jävlar ska det tränas. Jag vet om att det ser ut som om jag har två stycken hål i magen, haha.

så jävla gullig


dag 9 - din förebild

Jag vet inte om jag har någon förebild. Min mamma är isåfall den ända jag kommer på. Men jag har ingen kändis som jag ser upp till precis. Men jag ser upp till många av mina vänner och andra som står mig nära. De är så jordnära och lugna hela tiden, det önskade jag också att jag kunde vara. Haha. Men annars är jag nöjd med mig själv och anser att jag inte behöver ha någon att jämföra mig med. Yes.

soon it will be over

Har inte orkat bloggat så mycket idag. Vakande upp med huvudvärk och ja, sen har bara dagen rullat på. Är inne på näst sista lektionen nu, så himla skönt. Sen ska jag hem och plugga lite innan jag ska dansa. Sitter dock och tycker synd om Erik som av någon konstig anledning mår illa, stackarn. Hoppas han blir frisk snart.

kärlek och harmoni


Happiness is not a destination. It is a way of life

design

Nu har jag vart duktig och skrivit lite på min uppsats om förintelsen. Så nu ska jag vila mitt huvud lite innan träningen börjar. Kanske att jag börjar ända lite på desigen här på bloggen också, det är verkligen dags nu. Herregud.

28 mars

Snart ska vi ha engelska och sen slutar vi. Efter det så ska jag och Frida åka ner på stan och fixa lite saker, hihi. Senare ikväll så blir det träning och det ser jag faktiskt fram emot. Det är ju snart tävling trots allt.

dag 8 - en låt som får dig att gråta

Jag tror nog inte att jag har någon speciell låt som får mig att börja gråta. Det beror lite på vilkt humör man är på när man lyssnar på musiken över huvud taget. Men musik är någonting som oftast gör mig glad. Det är också därför dansen gör mig så glad.

oh my god

Dagen visade sig bli som jag trodde, lång och tråkig. Funderar på att snart gå och lägga mig trots att jag inte är trött, utan endast för att ha någonting att göra. Oh my god. Men jag glädjer mig med att det är en kort dag i skolan imorgon. Yes.

dag 7 - bästa platsen på jorden

Oj, det var en svår fråga. Måste nog påstå att det gamla uttrycket "borta bra men hemma bäst" stämmer in rätt så bra, då jag älskar att vara hemma. Jag älskar annars att vara i Italien, eller utomlands över huvud taget. Men Italien är det land jag oftast längtar bort till. Det är så fridfullt där och ingen kan nå mig, inte på mobilen, på facebook eller någonting liknande. Jag lämnar oftast mobilen hemma när jag reser, just för att få slippa det för en stund. Det finns många bra platser här i världen, i Eriks famn till exempel, hihi. Det är så mysigt och han får mig så otroligt lugn. Känner att jag nämner han i varje inlägg, haha.



happy

Äntligen är jag hemma, eller jag har faktisk vart hemma ett tag. Jag pluggar lite, lyssnar på musik samtidigt som jag smsar med min fina pojkvän som har gått och blivit sjuk. Stackarn. Men mamma ringde mig nyss och gjorde mig lycklig, jag har fått en tid hos sjukgymnasten för min nacke och rygg och hon har även fixat en klipptid till lilla mig. Tack mamma! Så inom snar tid så blir mitt hår återigen blont. Yes.

svenska björnstammen

Sitter på franskan, i ett grupprum tillsammans med frida och lyssnar på svenska björnstammen samtidigt som vi skriver på objektivspronomen. Jag är trött idag och dagen kommer bli lång. Yes.

redan hemma

funderar på om jag ska börja använda mitt röda läppstift nu igen, thihi.
Skönt att ha slutat redan nuj istället för 15.20. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hehe. Men ska nog ta det lugnt och slappa lite hemma. Förhoppningsvis kanske Erik mår lite bättre i eftermiddag så att jag kan träffa honom lite.

dag 6 - din familj

Min familj består utav min mamma Annika, min pappa Mikael, min lillasyster Wilmah som är 13 år och min lilla carin terrier till hund Frazze som är ca 1 och ett halvt år. Min familj är dem som står mig närmast oavsett vad. Jag älskar alla i min familj över allt annat. Över lag så är vi alla rätt spralliga och träning är något vi alla prioriterar. Dock kanske inte alla dagar, hihi. Någon som jag mer och mer börjar räkna in i min familj är Erik, min familj tycker om honom och han tycker om dom. Känns bra. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga riktigt om min familj, vi är rätt alldagliga. Jobbar, äter, sover, precis som alla andra. Hehe.

morning

Godmorgon. Sommartiden och omställningen har gjort att jag är super trött och önskade att jag hade kunnat sova en stund till. Men nej. Istället sitter jag på första lektionen för den här veckan, naturkunskap, och lyssnar samtidigt som jag verkigen försöker hålla mig vaken, hih. Efter skolan idag ska jag hem och kolla på mitt rum som pappa och farfar nu tapetserar klart.

Våfflor

Detta får avsluta en perfekt helg.


dag 5 - dina bästa killkompisar

Måste först och främst nämna min pappa, han är en bra kompis. Men sen har jag Jonathan, som jag kännt sen jag var 2-3 år gammal. Han och jag har vart vänner hela livet igenom och är fortfarande det. Så han är nog den killen som står mig närmast, förutom Erik. Erik har ju blivit min bästa vän med tiden eftersom att jag numera berättar allting för honom och så vidare. Det finns många killar jag har som vänner, men jag vet inte om jag kan säga att de är mina "bästa killkompisar", eftersom att många utav dom är ifrån mina gamla klasser och jag knappt träffar dom längre. Hih.
jag och jonathan i italien för två år sen.

ursäkta

Har inte orkat bloggat någonting i helgen. Ursäkta mig, men jag har bara inte orkat. Har haft massa annat för mig istället, och eftersom att vädret har vart så fint har jag inte velat setat vid datorn. Igår så jobbade jag först och främst hela förmiddagen och efter det så åkte jag ut till Erik. Jag övningskörde faktiskt större biten av väge dit, och är riktigt stolt. Hehe. Idag så har jag vart och tränat och det gick väl som det gick med andra ord. Nu sitter jag vid matbordet och hoppas på att maten är klar snart, är verkligen vrålhungrig. Och till efterrätt så ska vi äta våfflor, för ni har väl inte glömmt bort att det är våffel dagen idag.

våren är här

Sitter ute i uterummet och tittar ut mot sjön, lyssnar på i can't make you love me och solar. Hunden ligger bredvid mig på sin fårfäll och solar han med. Fyfan vad det är härligt att våren äntligen är här, och att det är fredag gör bara saken ännu bättre. Jag hoppas att tidningarna har fel när de säger att det ska komma snö nästa vecka. Men att de påstår att det ska bli italienvärme i helgen får mer än gärna stämma. Yesyes.

dag 4 - dina bästa tjejkompisar

Jag har många fina tjejkompisar, dock har jag tappat kontakten med en hel del av dom. På grund av att vi började på olika skolor osv till gymnasiet. Så de som står min absolut närmast nu är tjejerna som gör mina dagar både i och utanför skolan, Ebba, Tanne, Oline, Linda, Frida och Isabelle. De är verkligen riktigt fina tjejer allihopa. Jag är verkligen lycklig över att få ha så himla fina vänner.

11.48 - sista lektionen

En bild jag tog här i veckan. Mycket bilder på fåglar idag, haha.
Nu är det snart sista lektionen, känns otroligt skönt. Efter skolan ska jag, som alla andra fredagar, träna och spela gitarr. Dock känner jag verkligen inte för att spela gitarr längre, jag känner att intresset blir mindre och mindre. Det är kul att spela hemma och så när man väl känner för det, men ah. Det blir nog som vanligt bra när jag väl kommer dit. Det är ju trots allt fredag, och jag är glad!

Birds

Vaknade upp till ett underbart väder imorse också. Fåglarna utanför kvittrade för fullt utanför mitt fönster, så jag passade på att ta några bilder på dom. Fåglar måste ju vara det största vårtecknet ändå. Annars så känns det jätte skönt att det äntligen är fredag! Helgen kommer bli lång och mysig. Wonderful.

22 mars - 22.19

gud vad härligt väder det har vart idag. tummen upp!
Då var den otroligt långa torsdagen över, så otroligt skönt. Och tänk att det är fredag imorgon, kändes som om det nyss var måndag. Konstigt. Jag längtar i alla fall tills imorgon, delvis för att jag ska ha träning och så vidare. Men mest för att min kära pappa kommer hem ifrån Shanghai, flrhoppningsvis så har han med sig converse där ifrån också. Jippie. Men nu ska jag nog snart lägga mig och sova, börjar känna att huvudvärken kryper på. Hihi.

what a beautiful day

Har precis kommit in efter att ha setat i solen, ätit glass och stekt med tjejerna. Men nu så sitter jagi korridoren tillsammans med Frida och väntar på att franskan ska börja, sen ska vi ha matte och sen får jag äntligen komma hem. Det ska bli så otroligt skönt att komma hem idag, efersom att jag inte har någonting att plugga på. Därför kan jag bara slänga mig i sänger direkt när jag kommer hem. Wonderful.

dag 3 - något som gör dig glad

Någonting som gör mig glad. Hm..det finns mycket som gör mig glad. Men det första jag tänker på är mina fina vänner, min familj, min älskade pojkvän och min hund. Även musiken och dansen är någonting som gör mig otroligt glad. När jag dansar kan jag vissa gånger känna mig otroligt fri, särsklit på scenen. För då tänker jag inte på någonting annt. Men det som gör mig glad varje dag är dom jag nämnde förut. De gör mina dagar till någonting bra, både i skolan och hemma.

21.22

Tänkte visa er hur gymnastikhallen ser ut. På bilden ser det mindre ut än vad det egentligen är. Men nu har ni fått en inblick i alla fall.
Träningen ikväll gick rätt okej, trots att jag var trött efter att ha tränat de små barnen. De kräver så mycket energi, men roligt är det. Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen och ska väl snart försöka sova. Ska även läsa igenom sidorna til provet en gång till också. Godnatt.

någon som är intresserad?

Är det någon som är sugen på att skaffa sig en moped såhär till våren, det är ju många som ha börjat på mopedkurser nu och kanske behöver någonting att åka på. Då har ni hamnat rätt, det är nämligen så att min pojkvän ska sälja sin moped och letar efter seriösa köpare. Så om du vet eller känner någon som letar efter en moped, hör av er! Det är en Derbi Senda x-race som är cirka fyra år gammal och är i bra skick. Ni får gärna kommentera under det här inlägget om ni är intresserade så kan ni få kontakt med honom, då han kan svara på frågor om det är någonting ni undrar över.
Bilden är dock tagen ifrån google, men om det är någon som vill så kan jag eller Erik ta bilder på mopeden under helgen som kommer och lägga ut den på bloggen så ni får se hur den ser ut i verkligheten. Tack!

dag 2 - min kärlek genom åren

Under hela mitt 16 åriga liv så har jag haft en hel del förälskelser, långa som korta, stora som små. Bland annat när jag var liten så hade jag en massa små förälskelser här och var. Det var på den tiden då man knappt kände någon skillnad mellan kärlek och vänskap, typ. Man var helt enkelt för liten för att förstå. Alla bytte pojkvän och flickvän med alla. Rätt roligt i efterhand ändå, haha. Men över lag så har jag faktiskt svårt att bli kär, men när jag väl blir kär så är jag typ fast. Just nu är jag så himla lycklg över att jag funnit kärleken igen och att jag fann den hos en underbar person som Erik gör bara saken ännu bättre. Han är min andra och bättre halva och jag älskar honom något otroligt. Kärleken är det bästa som finns.

08.38

Godmorgon! Fick en lång och väl behövd sovmorgon idag. Så nu sitter jag nere i soffan och väntar på att tiden ska gå. Om 20 minuter ska jag röra mig emot skolan, vilket betyder att jag har lång tid på mig att bara softa. Idag är det förövning en väldigt kort dag i skolan, endast tre lektioner. Härligt. Måste även nämna att det är otroligt fint väder idag, nu är det vår i luften.

 


sleep

Kan inte sova. Godnatt.

väntar

Sitter i korridoren och väntar på att resten av klassen ska komma, de har just nu idrottslektion, eller snarare teori. Sen så ska vi ha mattelektion som jag inte längtar så värst mycket till, då jag har huvudvärk och är allmänt trött. Efter skolan så ska jag och Ebba ner på stan en liten stund innan jag måste hem igen för att plugga. Hoppas även att jag ska få en liten stund över till att träffa Erik, saknar honom enormt mycket.

dag 1 - 10 saker om mig

1. Jag älskar att dansa.
2. Jag är rädd för spindlar och diverse småkryp.
3. Jag har en dröm att någon gång flytta utomlands, troligtvis Italien.
3. Jag har spelat gitarr sen jag gick i fyran (eller var det tidigare?)
4. Jag tycker inte om sprutor, typ det värsta jag vet.
5. Jag är en riktig godisråtta.
6. Jag tycker mycket om att fota, trots att jag typ aldrig hinner med det.
7. Jag önskade att jag hade börjat rida när jag var liten.
8. Jag är/ har varit livrädd för katter.
9. Jag tycker inte om grillad korv.
10. När jag var liten kunde jag aldrig stå still.

20 mars

Godmorgon alla fina. Idag vaknade jag upp med en skrovlig hals, så himla typiskt. Jag har inte tid att bli sjuk. Får hoppas att det går över. Snart ska jag röra mig emot skolan och hoppas på att den här dagen går lika snabbt som gårdagen. Yes.

something

-

Har ingen aning om vad jag ska skriva om länge. då kör vi.


19.57

Har nyligen kommit hem efter en promenad med Frida och Isabelle. Mysigt värre. Sitter nu framför tvn tillsammans med Wilmah och väntar på att Sofias änglar ska börja.
en bild ifrån förra gången då jag var ute och gick med kameran.

uttråkad

Sitter i soffan och funderar på vad jag ska göra. Jag har vart hemma sen halv elva och hållt mig inne sen dess. Måste hitta på någonting, men vet inte vad. Funderar på att ringa eller smsa någon vän och fråga om de är sugna på en lång promenad. Mamma och syrran tränar ju, så då måste man ju passa på. Hehe.
en bild ifrån egypten, saknar det.

i'm home

Att redan vara hemam ifrån skolan kan ju inte vara annat än skönt. Så nu kommer jag hinna med en massa saker. Bland annat plugga till historiaprovet, vilket gör att jag får en ledig kväll. Jag pratar även lite med Erik, som idag är hemma. Och han får mig bara att skratta då han berättar om allting han håller på med, den knasbollen. Men nu ska jag vara duktig och läsa lite. Yesbox.

måndagen den 19:e

Måndag, måndag, måndag. Jobbigt värre. Men nu är veckan igång och första lektionen har påbörjats. Har naturkunskapslektion och ska försöka förstå det här med DNA. Det är krångligt. Yes.

Godnatt

Ska snart lägga mig i sängen och läsa igenom anteckningarna till historia provet som kommer i veckan. Sen ska jag sova, är otroligt trött och känner mig inte alls taggad inför en ny skolvecka. Men det brukar alltid kännas så på söndagar, trist. Men jag får längta tills helgen istället då jag ska vara med hjärtat mitt. Godnatt.


he is so beautiful


workout

Dagens.
Bestämmde mig nyss för att träna istället för att äta tårta. Vi har ju en tävling pågång. Så snart ska jag börja byta om inför en två timmar lång träning. Skönt.

söndagen den 18 mars

en bild ifrån julas, har total brist på bilder.
Har precis vaknat upp av att hunden hoppade upp i sängen och började pussa på mig. Mysigt. Han är så himla gosig när han är glad. Frazze ligger fortfarande bredvid mig här och snosar, hihi. Men snart ska jag börja röra på mig. Ska försöka hinna med att plugga lite på förmiddagen och senare idag så ska jag och mamma åka och fira min faster. Funderar på att locka håret som jag gjort på bilden, om jag orkar. Yes.

bröllopsfotografen

Medans resten av familjen ligger och sover så sitter jag ensam framför tvn och kollar på bröllopsfotografen. Rätt underhållande faktiskt. Dock så börjar även jag bli lite trött, men kommer nog hålla mig vaken en stund till och smsa lite med Erik som jag saknar otroligt mycket. Laddar delvis inför imorgon också, då jag och mamma ska åka och fira min faster som fyller år. Ska bli roligt att träffa släkten, det var ett tag sen. Yesbox.
sommar.

Hämtmat

Nu har vi precis ätit våran pizza och kebab tallrikar. Gott var det.


resor

Sitter och kollar runt på olika resesidor, bland annat ving och fritidsresor. Blir så himla sugen på att åka utomlands. Helst till Tailand, där jag var för några år sedan, eller till Cypern. Hehe. Man kan ju alltid dröma. Bilderna under är ifrån Cypern, tagna ifrån både ving och fritidsresor. Gaah, jag vill utomlands.
ving
fritidsresor

soft dag

Älsklingen åkte just härifrån. Vi sov rätt länge och har tillbringat i princip hela dagen inne. Så himla skönt med en riktigt slapp dag. Sa även hejdå till pappa imorse som åkte med jobbet till andra sidan jorden, ända till Shanghai. Snart så ska mamma och jag ta en promenad till ICA och handla lite gott inför kvällen.

big brother

Ligger i sängen tillsammans med hunden och kollar på bigbrother, dundermysigt. Snart så kommer yttligare en sötnos hit, Erik, innan vi ska röra oss upp emot gymansiken. Känner mig rätt så pepp på att träna med tanke på min framgång förra träningen. Hehe.

hunden min

Sitter på samhällslektionen, sista lektionen idag. Dock längtar jag hem då jag ska äta någonting gott och mysa med hunden min, för det är ju trots allt fredag. Men nu ska jag koncentrera mig lite, bloggar mer när jag kommer hem.
Titta så stor han har blivit, den första bilden är ifrån första gången han kom hem till oss, så otroligt söt.

16 mars

Godmorgon! Tänk att det redan är fredag, så otroligt skönt. Jag har ingen gitarr idag, så jag kan gå hem direkt efter skolan och bara ta det lugnt. Senare på kvällen så ska jag bara träna sen följer hjärtat mitt med mig hem och myser. En perfekt fredag alltså.

+goodnight+

Stänger av, släcker ner, godnatt♥

Då kör vi

Sitter på Dud och inväntar mina danskamrater. Nu kör vi, eller?


18.02

Sitter och äter choklad samidigt som jag försöker plugga in första världskriget, dock är ögonlocken tunga om bly och det ända jag skulle vilja göra är att bädda ner mig i sängen och sova. Men icke. Jag ska först läsa klart, sen dansa i någon timma. Herregud.

torsdagen 15 mars

en bild ifrån egypten, som får mig att sakna sommmaren.
Har precis haft håltimme och ska snart ha engelska. Dagen är lång, tråkigt och överdrivet planerad. Skola, plugga, dansa. Men min fina vän Frida lyser upp min dag just nu, då hon sitter och visar mig och Isabelle massa roliga videos på youtube. Hehe. Ändå skönt att det redan är torsdag, och imorgon har jag ingen gitarrlektion vilket betyder att jag är ledig, hellyeah.

16.07

Sitter på mitt rum och lyssnar på musik. Snart ska jag börja byta om inför träningen, är faktiskt rätt taggad. Ända sen jag kom hem, runt 13.00, så har jag kollat på bigbrother avsnitt som jag missat, ätit, sovit och myst med hunden. Det gäller att passa på när man har lediga dagar. Annars vill jag bara säg grattis till min fina vän som idag har varit tillsammans med sin Ola i två hela år, ni är så himla fina!
bilden är lånad ifrån ebbas blogg.

14 mars

Två rätt suddiga outfitbilder. Nu sitter jag i skolan och ska börja diskutera anledningar till första världskriget. Rätt intressant. Jag längtar till ikväll då vi har träning och jag ska få träffa mina små gymnaster. Härlig dag.

breakfast


i will love you til the end

I love you♥


filmkväll

Det blev en filmkväll trots allt. En väldigt lugn en, men nu är jag i alla fall hemma igen och ska väl snart gå och lägga mig då jag ska upp till skolan imorgon. Som tur är så är det en jättekort dag i skolan med endast tre lektioner, det tackar jag gud för.

13 mars

Sitter och lyssnar på kyss mig, dansar runt och känner mig lycklig. Dagen har tillbringats med Erik, därför dålig uppdatering. Jag har inte heller haft någonting intressant att bloggat om heller. Ville göra annat när jag för en gångs skull fick en dag ledigt, datan sitter jag vid varje dag annars så. Hehe. Ikväll kankske det blir en filmkväll tillsammans med Eriks kompisar. Men nu ska jag gå och krama lite honom. Puss.

dagens ungdomar

Ligger i sängen tillsammans med Erik då båda har varsin mac i knät. Dagens ungdomar, haha. Han kollar facebook och bloggar, precis samma som jag, fast jag kollar lite på bigbrother också. Han sover här inatt eftersom att vi är lediga imorgon, så himla skönt. Dock så måste vi gå upp lite tidigt för att Erik ska till tandläkaren och så vidare, men det gör mig inte så mycket. Snart ska jag stänga av datan och krypa ner under täcket, godnatt.

våren

Mina underbart söta kusiner i sommras. Tänk, snart är sommaren här.
Har vart hemma ett tag nu, vi fick sluta lite tidigare. Så himla skönt. Har hunnit skriva klart engelskan nu också vilket betyder att jag inte har någonting att plugga imorgon då vi är lediga. Dessutom så är jag så himla glad, solen lyser, inget plugg och hjärtat mitt kommer hit och sover med mig inatt. Livet leker.

Ute i solen

Sitter ute i solen och steker med Ebba, Tanne, linda och Isabelle. Så himla skönt väder.


12 mars

Godmorgon. Sitter på naturkunskapen och pratar om vårtecken, celler och DNA. Annars då? Jag känner mig faktiskt rätt utvilad och glad, trots att det är måndag. Kanske är det för att vi är lediga imorgon. Jag vet inte. Vi har ett matteprov senare och inte ens det är jag stressad över. Underbar dag.

my room

När jag kom hem ifrån Erik så stod pappa och farfar i mitt rum. De hade tapetserat om hela min fondvägg, som jag har längtat. Tack tack tack♥. Mamma och jag passade även på att möblera om, så nu är rummet helt olik jämfört med det såg ut förut. Jag har inte riktigt vant mig ännu, men jag är riktigt nöjd. Dock så ser man inte resultatet så himla bra på bilderna. Yesbox

Österåker

Sitter hemma hos älsklingen, han har nyss vaknat typ. Han var super trött så jag fick honom att sova en liten stund till. Snart så måste vi dock röra oss in mot stan för att träna, vilket jag egentligen känner mig för trött för. Men det löser sig när man väl är där, typ. Yes.


lördag

Tjejkvällen hos Ebba igår var dunder mysig. Vi åt tacos och snackade en massa. Precis som tjejkvällar ska vara. För en liten stund sen så kom jag hem ifrån duve där jag jobbat ifrån 08.30 imorse, därav den dåliga uppdateringen. Snart så kommer mormor, morfar och hunden hit, då de ska sjussa ut mig till älsklingen. Så himla snällt av dom. Som tack så har jag köpt dom en choklad att dela på. Hehe. Men ha en underbar lördag! Yes.

han gjorde mig glad

Sitter och väntar på att samlektionen ska börja, som alla andra fredagar. Klickade då in mig på min pojkväns blogg och såg att han hade skrivit några jättefina ord till mig. Jag älskar dig, hjärtat. Direkt efter att vi har slutat så ska jag ner på stan och sen vidare till gitarren, jag känner dock inte för att spela någon gitarr idag. Men, det lönar sig eftersom att jag får en underbar kväll hos Eba med tjejerna. Yesbox.
-

it's friday

Godmorgon! Idag är det fredag och jag är lycklig, för jag har en hel del plannerat. Först skola, sen gitarr, gymnastikträning och efter det så ska jag, Isabelle, Tanne, Linda och Frida till Ebba för att äta tacos och mysa. Underbar dag. Hihi.

torsdags kväll

älskade mamma ♥
Var och kollade på söders musikal nu ikväll och tyckte att den var helt okej. Efter musikalen så hann jag med att träffa älskligen i några minuter innan jag fortsatte cykla hemåt. Nu sitter jag framför tvn och kollar på något ointressant, hehe. Men snart är det biggest loser sverige, älskar det programmet. Som jag nämnt tidigare så blir man så grymt sugen på att träna. Yes.

iphone skal

Sitter och kollar på fina Iphone skal på Society6 och önskar att jag hade pengar nog att köpa ett eller två utav dom. De är ju så himla fina. Hehe. Annars så sitter jag på en svenska lektion och längtar hem, vi ska skriva något slags CV och jag är i princip klar. Men just nu så har jag ingen lust alls att skriva. Men det löser sig nog. Endast två lektioner kvar nu, franska och matte. Sen får jag äntligen gå hem. Längtar.


sitter i korridoren

Sitter i skolan och väntar på nästa lektion, inget ovanligt precis. Vi sitter och kollar på roliga videos och bilder och pratar. Hehe. Ikväll så ska jag på söders musikal tillsammans med Jonathan och efter det så blir det dansträning. Väl planerad dag i alla fall.

KONY 2012

Titta, lyssna, dela.

darkest night

Ligger i sängen och ska snart sova. Känner mig helt sliten idag, då ingenting har gått som jag velat. Träningen ikväll var ju ingenting att hurra för precis. Keep your head up. Men ska skriva lite med pojkvännen nu som alltid lyckas få mig på bra humör. Han ställer verkligen alltid upp ♥. Godnatt.

drömrulle

Som sagt var jag sugen på att baka och voilá, det blev en drömrulle. Så himla gott. Jag ska snart smaka på den och sedan bär det av emot gymnastiken. Funderar på att ta med mig kameran dit, så jag kan visa er hur duktiga vi är. Hehe. Vi får se hur det blir med det. Yes.

softar

Har vart hemma från skolan nu ett tag. Sitter och kollar på bigbrotoher och njuter av solen som lyser in genom fönstret. Bra kombination? Hehe. Tror att jag kanske ska baka någonting lite senare, rätt sugen på det faktiskt. Men vet faktisk inte vad. Jag är så himla trött på att baka muffins, chokladbollar,kladdkaka och sånt som man bakar hela tiden. Men jag har ingen fantasi så det brukar bli att jag bakar det i alla fall, hihi.

onsdagen den 7

Godmorgon alla söta. Har nyligen haft en historialektion om första världskriget. Jag brukade vara intresserad av historia, men av någon anledning så börjar intresset försvinna. Haha. Annars så är det en otroligt kort dag i skolan, slutar som vanligt kvart i ett. Så himla skönt. Och ikväll så är det träning och jag är grymt taggad.

Mums


kvällspromenad

Jag, mamma och Wilmah gick ut och gick en bit förut. Så himla fint det var. Solen gick ner och jag njöt, trots att det var hur kallt som helst. Jag saknar bara värme. Sen har jag allt jag behöver. Lycklig.

trött och hungrig

gammal bild, men jag har inte så mycket att bjuda på för tillfället.
Nu är jag äntligen hemma. Känner mig otroligt trött och hungrig, ska nog göra mig en smoothie lite senare. Både nyttigt och gott. Annar så sitter jag och kollar på söndagens avsnitt av Bigbrother, så himla underhållande.

den 6 mars

jag idag.
Sitter just i skolan för dagens första lektion, franska. Känner mig faktiskt utvilad för en gång skull, så himla skönt. Den här dagen kommer att gå fort har jag en känsla av. Just för att jag inte har något särskilt planerat. Jag ska endast upp och kolla jobbtider inför helgen och hoppas på att det finna några. Hehe.

frukost


5 mars 20.40

Ikväll så har jag hunnit med så himla mycket. Ja har gått med hunden i mer än en timme och sedan badad honom, städat hela huset, träffat älsklingen och kollat på bigbrother (haha), känns så himla skönt. Imorgon fick vi dessutom sovmorgon eftersom att våran religions lärare är sjuk. Nice.
sommar

Redan hemma

Jag är redan hemma ifrån skolan, så himla skönt. Vi har inga läxor heller. Yes yes. Dock så känner jag mig inte så bra och ska väl lägga mig under filten med hunden ett tag. Han ligger just nu mitt i trappan och solar. Så söt.


frozen morning

Att våren låg i luften igår kändes inte imorse då man vaknade. Det var iskallt och jag frös hela den långa vägen jag hade att gå till skolan, trots att den inte är så lång. Det handlar om en 3 minuters promenad i princip. Hehe. Men ovanligt nog så har min morgon varit bra, väldigt bra. Trots att jag var trött, som vanligt, så vaknade jag upp med ett leende. Det är så himla skönt att vakna upp och allting känns bra. Like.

What if god was one of us

Lika dålig uppdatering idag som resten av helgen. Internet här hemma fungerar inte bland annat. Helgen har vart underbar då jag fått vart tillsammans med min älskling hela tiden. Nu sitter jag i alla fall framför TVn tillsammans med mamma och pappa och tittar på sporten, så himla tråkigt. Men senare ikväll så ska vi kolla på Wallander.

 


Vårsolen

Sitter nu hemma hos Erik i vårsolen och njuter. Så himla skönt att solen är tillbaka. Dock så ska vi snart sätta oss i bilen igen för att åka tillbaka in till stan för att ha gymnastikträning. Vi har snart en tävling och tränar nu upp oss för den, haha. Ha en bra söndag!


09.43

Godmorgon alla fina! Sitter just nu i Eriks bil i väntan på att den ska besiktigas. Efter det så fortsätter vi rulla hem emot honom. Där kommer kvällen tillbringas, så himla mysigt. Annars då? Jag har lite smått panik över sommarjobb, jag vet inte vad jag ska söka, vart jag ska söka eller så vidare. Men det löser sig väl. Hehe. Yesbox.

 


Din andra halva <3

Tänkte göra ett litet gäst "älskling" inlägg här på denna blogg! Skulle vilja säga att jag älskar dig Hannah Pettersson. Du är det finaste som finns på denna jord. kommer alltid vara vid din sida! 
Tänkte också vara lite fräck och säga att ni kan kolla in på min blogg också! 
På Imhtbs.blogg.se
http://imhtbs.blogg.se/

tattoos

Snart är det fredag och helg. Så himla skönt. Efter skolan så ska jag spela gitarr och träna och troligtvis träffa Isabelle och Ebba. Nu sitter vi, fyra as trötta tjejer, runt ett bord och letar efter snygga tatueringar. Dock hittar vi nästan bara extrema och asfula tatueringar. Hehe. Jag älskar små tatueringar av fåglar eller liknande.
bilder är lånade ifrån google.

mysmorgon

Har precis gjort mig i ordning och sitter nu i mitt rum och tittar på när hjärtat mitt sover, han snusar så sött. Hihi. Jag har kollat runt lite på internet men ingenting roligt har hänt så ska väl gå och lägga mig bredvid honom istället. Mycket mysigare. För övrigt så har jag grym träningsvärk i hela kroppen efter dansen igår och gymnastiken i onsdags, herregud. Men det lönar sig, hah. Ne, nu ska jag slänga mig i sängen. Yes.

städar

Fick ett ryck och började totalstäda rummet. Damsuga, damma, moppa golv och allting. Så nu luktar det otroligt frächst härinne. Mums. Om cirka en timme  så ska jag byta om och börja röra mig mot dansen. Efter träningen så kommer älsklingen och hämtar mig och sen sover han här. Min ängel. Nej, nu ska jag fortsätta röja.

två månader


Idag så har jag och älsklingen två månader. Jag älskar dig utav hela mitt hjärta♥
Just nu sitter jag i skolan och har historia, första världskriget. Rätt intressant trots att jag inte orkar lyssna ordentligt på morgonen. Hehe. Dagen är lång, men det gör ingenting för jag längatr tills ikväll då jag har danslektion och älsklingen ska sova hos mig. Jag känner mig så himla lycklig idag.


RSS 2.0