undantag

Har haft en otroligt mysig helg uppe i Stockholm. Vilken stämning det var på DN-galan. Däremot så glömde jag kvar kameran på hotellrummet. Men om ni vill sen en massa suddiga videos på Usain Bolt så får ni säga till. Efter besöket på Stockholmstadion och efter en stunds bil åkning så stannade vi till vid globen, då vi beslutade oss för att ta oss upp på globens tak via en sky view. Hur fint som helst! Senare så bar det av emot en grillkväll hos kusinerna i Örebor där även natten spenderades. Men nu är jag återigen hemma.

hope

min syster och jag har gjort en cover på Veronica Maggios låt snälla bli min. Njut!

huvudstaden

Vaknade nyss ochn sitter nu och lyssnar på ljuvlig musik. Måste också packa då jag drar mig emot huvudstaden idag och DN-galan. Jag är inte sådär jätte intresserad avv friidrott, men det ska bli kul endå. Nej, nu måste jag återigen påbörja packningen. Ha det!

kärlek


ensamheten

Jag befann mig hos Oline runt 11 tiden, där jag då möttes upp av en skrattande Oline som hade en rolig nyhet att berätta. Ungefär vid sju tiden på morgonen så hade tre trötta grabbar, nämner inga namn, stått utanför Olines köksfönster i hopp om att få lite frukost. Eftersom att de tre grabbarna hade tältat under natten, vilket betyder att de inte sovit någonting alls, ville de också låna boden för att få lite sömn. Efter några timmar så väckte vi de tre sovande grisarna. Haha. Trevlig dag minst sagt. Och grattis till Erik som dessutom tog körkort idag!

jump

Vaknade av att Oline smsade mig och undrade om vi kunde träffas. Så ska nu göra mig iordning i supertakt innan jag beger mig emot henne. Jag sänder all min lycka till, till Erik som idag skriver teoriprovet för körkort. Nej, nu ska jag ta mig i kragen och gå upp ur den här varma sängen. För alla gånger vi chansat.

tonight

Har nyligen kommit hem efter att ha följt Andre till bussen. Sitter nu här framför datan och gör ingenting. Kvällen är än så länge oplanerad.

four lights

Eftermiddagen, kvällen och natten tillbringades med Oline. Innan det så var jag på barn teater med mina kusiner, lika mysigt som alltid. Kvällen med Oline fylldes med skratt och skräckslagna miner då The Grudge spelades. Även fast jag är så lättskrämd så är skräckfilmer en utav mina favorit schanger då det gäller filmer. Nu väntas André snart kliva in genom dörren.

hela livet var ett disco

korkad, tom och glad

turn

Nyvaken ligger jag här i sängen och försöker ta mig upp. Jag måste nå telefonen så jag kan slänga iväg ett sms till min underbara vän Oline. Jag ska ha en dejt med den där bruttan idag.

mr right

Ligger just nu i sängen och avnjuter en rulle, Grease fick det bli. Mysigt med en gammal film, en riktig klassiker. Jag känner förövrigt att ett riktigt glädjerus föll över mig. Jag mår bra. Livet lever vidare och det känns bra.

cannot be replaced

Nyligen hemkommen ifrån en trevlig kväll hos Frida. Alltid lika kul. Men nu sitter jag här men ett stort leende på läpparna, eftersom att jag just nu sitter vid min dator. Tänk vad små saker som kan göre en glad. Wilmah och jag ska just rada ihop en del filmer som ska kollas igenom ikväll. Underbart.

gammal men åh så bra.

viskar ömt

Tittade just på Tyra Banks show och inte visste jag att det fanns jobb som hundmatsmakare, tuggummiplockare, bajamaja tömmare och hundbajsplockare. Respekt. Påtal om ingenting så kommer jag att få tillbaka min dator idag. Helt underbart. Kvällen kommer att tillbringas framför den tillsammans med en hel hög filmer.

dansa på min grav

Vaknade upp efter en härlig sovmorgon. Men dock inte av samma skäl som den senaste veckan, inte av att solens strålar sipprade igenom gardinen och prickade mitt annsikte. Utan snarare av en ivrig hund som bestämmt sig för att han skulle gräva sig ut genom dörren. Världens oljud. Men söt är han.
de vill lära dig att tvivla på de du tror

hemkommen

Nu är jag åter tillbaka i Sverige efter att ha haft en underbar vecka i Rhodos, Grekland. Resan har bjudit på många skratt och värdefulla minnen. Ett undantag och viljan att komma ifrån.




två steg till paradise

Nu kommer det bli ett litet blogg uppehåll ett tag. Jag måste läka. Ni får ha det så bra.

det tar sin tid


Tre timmars prat och jag känner mig lugn. Jag har fått svaren på det jag länge grumlat på. Allt är funnet. Jag kan återigen finna styrkan till att bygga upp något eget. Ensam är stark.

ingen kontroll

Ett möte. En blick. Pinsamt. Går under jorden. Ett litet utrymme och ingen av oss kan rymma. Vi är fast. Pinsamt.
-
Är återigen hemma efter mitt lilla besök i Norrköping. Blev glatt bemött av en glad Wilmah. Bilresan hem fylldes av historier om hennes vecka. Precis som förutspått.
älskvärt

harry potter

Igår kväll var jag och kollade på Harry Potter del 2. Jag säger bara en sak, till er som inte sett den, se den!

forget

Lyckans dag. Idags ska vi hämta hem min kära syster ifrån sportscamp. Så antar att min dag kommer att bli lång. Historier kommer berättas. Om allt som hänt och allt som vart bra. Sista packningen ska bli klar. Jag kommer sakna er.


måste bara bryta mig in;

jag älskar dig, hannah
/a

play

Klockan 09.30 så vaknade jag upp hos Oline. Tio minuter senare stod vi på ica och handlade frukost. Kastade mig senare ut i regent på cykeln hemåt för att gå ut med hunden. Medan jag gick så försvann min ångest för några sekunder. Medans jag kände hur regndropparna rann ner för annsiktet fick jag en sorts frihetskänsla. Jag kände mig fri. Orörd och ny. Jag gråter bara i regnet.

natthälsning

Varsin nattmacka har Oline och jag slängt i oss. Nu väntar en varm säng.

hon är snygg


not the same

Sitter ivrigt och väntar på att höra någonting ifrån Oline. Jag vill träffa den där bruttan snart. Under tiden så ska jag väl gå och va lite social med min hund som ständigt gnäller på mig för att han vill ut, leka eller kanske är han hungrig. Men jag har ignorerat han länge nog nu, så nu ligger han istället och sover. Han gav upp.
en från igår

forever

Tider kommer och tider går. Inom ramen för rädlsa tar vi kontrollen och går vidare. Visar vem det är som bestämmer och visar vem som är starkast. Ett ständigt krig. Mellan dig själv och verkligheten. Att se verkligheten med vitögat är svårt. Men det är dags. Som så många gånger förr.

run away

Sitter och roar mig själv genom att kolla på gamla utslitna klipp på youtube blandat med nya roliga på idiot.se. Lättroad eller vad är det man kallar det? Tiden går alldeles för fort. Idag började jag även att packa för min resa mot grekland. Wonderful.
ett nytt inköp på bilden. shortsen.

RSS 2.0