23.58

Nu har tjejerna precis åkt hem efter en trevlig tacoskväll hemma hos mig. Love you girls. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på lite olika program på datorn för att hålla mig vaken en liten stund till, trots att jag är hur trött som helst. Haha. Godnatt.

31 augusti

Äntligen fredag! Hallelujah. Nu är vi inne på den sista lektionen och när den väl är slut så kommer Erik och hämtar mig. Han fick i uppgift att hjälpa mig handla till tjejmiddagen jag ska ha ikväll. Mys. Det blir tacos och kanske någon film. Hihi. 

framtid

Åh jag är så sugen på att sluta skolan nu. Jag vill ha förändring och leva livet. Jag vill ändra min vardagliga stil och färga håret brunt. Jag vill ta studenten, och flytta till någon storstad tillsammans med Erik och plugga och påbörja min framtid. Börja jobba, bilda familj, skaffa hund, gifta mig och ha den där riktiga Svensson familjen. Visst är jag nöjd över att vara ung och 17, men vill ändå veta hur allting kommer bli i framiden. Men det ska bli ganska kul att bli vuxen ändå. Trots att det är många år kvar tills dess. Det är kul att drömma. 
 









30 augusti

Hej, äntligen torsdag! Så himla skönt. Började dagen med en föreläsning i aulan och framtiden. Men ändå så är det en helt okej kort dag i skolan, slutar redan 14.10. Och lite senare så ska jag iväg till sjukgymnasten. Kanske är Erik snäll och följer med mig dit, hihi. 

kalas

Hej! Nu håller jag på och gör mig i ordning. Vi ska strax åka till farmor och fira henne och förhoppningsvis så får jag övningsköra till henne. Jag har verkligen fastnat för att övningsköra, det är as kul. Längtar som bara den tills jag får körkort. Gah! 



29 augusti

 
Hejsan! Igår kväll var jag och resten av klassen på en förläsning som handlade om hedersrelaterat våld och förtryck. Det var faktisk intressant, men dock så lyckades jag få huvudvärk under kvällen. Och huvudvärken har inte släppt än. Så jobbigt. Men snart slutar skolan och då ska jag hem och vila lite innan jag ska åka iväg till famor och fira hennes födelsedag. 






tisdag

Hej. Idag är det inte mycket som händer, som vanligt. Först skola, och senare ikväll blir det föreläsning klockan 18. Men något som är positivt med att gå på föreläsningen är att vi får en rejäl sovmorgon på fredag. Nu ska jag kolla runt lite på datorn innan engelska lektionen börjar. Peace. 

go'natt

everything will be okay in the end. if it's not okey, its not the end.

powerwalk

Det blev en runda på stan efter skolan och eftersom att fotoläreren är sjuk imorgon med så blir det sovmorgon. Living the dream. Eller snarare bara en bra start på veckan? Haha. När vi var nere på stan så tog vi en mysfika och kollade runt lite i affärerna, vi måste tänka på att spara nu om vi ska komma till Alanya nästa år. Haha. Nu ska jag nog ta på mig gymnastikskorna och gå ut och gå någon timme. Kan inte bara sitta här och dega. Puss.

27 augusti

 
Hej! Började med franska 09.35 idag, så dagen började bra med en sovmorgon. Jag tror nog att den här dagen kommer att flyta på bra, hih. Och vi tittade nyss på schemat och såg att våran fotolärare troligtvis är sjuk. Om han nu är det så åker jag och Ebba ner på stan en stund och kollar lite. Mysigt.
 

hello darkness my old friend

Nu ligger jag i min säng och kollar på ingenting, det är kolsvart och det ända som lyser upp rummet är ljuset ifrån datorn och min mobil då jag får sms ifrån pojkvännen. Eriks och min helg har föresten varit jättebra. Inte nog med att jag hittade en hel del nya kläder, som jag förhoppningsvis ska visa er imorgon, så fick vi en hel kvalitétsdag tillsammans. Vilket jag uppskattade enormt mycket. Godnight.

Örebro

Godmorgon! Nu så sitter jag i bilen i väntan på att Erik ska bli klar, för sen åker vi till örebro för att shoppa lite. Känns as bra. Hoppas bara att jag hittar någonting, vilket jag inte alltid gör. Det ska bli så mysigt med bara en Hannah och Erik dag, bara vi två.


12.30

Hej! Äntligen fredag, så himla skönt. Nu har vi sista lektionen, sveska. Efter att jag slutat ska jag följa med Erik på stan en stund och sen ska jag hem igen, haha. Lite senare ikväll så kommer han tillbaka till stan och hämtar mig, och så åker vi ut till honom efter att jag ätit tacos med min familj. Den här helgen kommer bli så rolig. Ikväll ska jag vara med Erik, imorgon åker vi och shoppar i Örebro och har sen middag hemma hos honom. Ska blir mysigt.
 

23 augusti

Godmorgon! Nu är andra skoldagen igång och det känns faktiskt ganska bra. Dock så är jag ganska trött, haha. Men just nu så har vi håltimme så jag hinner vila upp mig lite. Tur det. Efter skolan ska jag hem och träna lite tror jag, kanske gå ut och gå en timme eller något. Måste verkligen börja nu. Sen ska jag träffa Erik en liten stund hoppas jag. 

14.52

Nu är vi inne på sista lektionen, sen får jag äntligen gå hem. Fast ikväll blir jag ensam hemma då familjen åker iväg med Wilmah och spela fotboll. Så det blir nog en lugn kväll med tv tittande och saknade efter pojkvännen. Ska bli så himla kul att träffa honom i helgen, för vi har så mycket planerat. Flytt, shopping i Örebro och kräftskiva. Fullt upp. 

lugn dag

Hej! Idag har jag tagit det otroligt lugnt. Vaknade vid 10 och satt hemma tills klockan två, då gick jag till mormor och tog en fika istället. Men nu är både jag och hunden hemma igen och han sitter och lyssnar medan jag spelar gitarr. Jag känner mig så dålig eftersom att jag inte spelat någonting på hela sommaren, stackars gitarren var ju helt dammig. Hah. Nu ska jag åka ner på stan med mamma. 

beställd

Äntligen har jag hittat en väska! Och om en vecka är den min! Yes.

19.05

 
Nu har jag varit med tjejerna under ett par timmar, och hunnit med sjukgymnasten där emellan. Tjejerna och jag gick lite på stan och fikade sen lite hemma hos Ebba. Vi pratade och planerade som vanligt våran resa utomland nästa år, haha. Vi är taggade redan nu. Here we come, haha. När jag sen satte mig på cykeln för att åka hem förstod jag hur lycklig jag är över att ha så fina vänner. Ni är bäst! Man blir alltid så glad när man är med er. Nu ska jag och pappa ut och övningsköra. Wish me luck. 
 
 

question

Vad tycker ni om min nya header föresten? Haha. Nu ska jag sätta mig på cykeln och åka till mormor och äta lite lunch. Puss.
 

tankeställare

Hejsan alla! Börjar räkna ner tills på onsdag då skolan och rutinerna återigen drar igång. Tänk att idag var det ett helt år sedan jag för första gången satte min fot i duveholms aula som blivande gymnasie elev. Nervös och hoppfull. Och på onsdag, börjar jag mitt andra år. Helt sjukt. Men trots lite ångest över skolan så känner jag mig ändå hoppfull och taggad. För under de kommande månaderna är det mycket som händer för mig, bl.a ny klass, min födelsedag och fira resten av släkten då alla fyller år sent på året. Jag ska börja jobba, bli ledare för en til grupp på gymnastiken, fira ett år med världens bästa Erik och så vidare. Och utöver detta fortsätter jag med mina egna intressen som foto, träna gymnastik och dans och spela gitarr. Och någonstans emellan allting ska jag hinna med skolan och träffa vännerna och pojkvännen. Så det lär bli en rejäl utmaning. Men vet ni vad? Jag tror jag klarar det. 

pictures of the day


46 år

Idag fyller min älskade mamma 46 år! Jag älskar henne otroligt mycket och kan inte vara mer än lycklig över att hon är min mamma. Hon är bäst! Det ska firas med dunder och brak. Inom några minuter så ramlar släkten in på en fika. Fett mysigt. Och senare ikväll så åker jag och Erik ut till Österåker och stannar där tills imorgon. Puss


dream

Älskade ängel, bla bla bla. Bert's dagbok spelas på datorn och jag är ovanligt pigg efter att ha jobbat en hel dag. Helt otroligt.

Home sweet home

Hej! Idag har jag jobbat mitt näst sista pass för den här sommaren, imorgon slutar jag. Hihi. Direkt efter jobbet så mötte jag upp Therese som ville komma förbi och vara hundvakt, så hela eftermiddagen har jag vart tillsammans med henne och mamma. Rätt mysigt faktiskt. Och om jag nu inte hade haft jobb imorgon så hade jag vart i Norrköping nu och kollat på Rix fm festival med Erik. Men men. Jag sitter här i soffan istället och kollar på tv. Livet leker, haha.


much to do

Hejsan alla fina läsare! Fyfan vad jag har sprungit runt idag! Jobbet, tandläkaren, sjukgymnasten och sen träning. Börjar återgå till gamla rutiner, eller? Men besöket hos sjukgymnasten hjälpte så mina spänningar i ryggen är borta just för tillfället i alla fall. Akupunkturen fungerar, hallelujah. Trött är jag nu i alla fall, så jag ska slå mig ner framför tvn tillsammans med mamma och pappa och kolla på fotboll. Sverige-Brasilien. Sen ska jag gå och lägga mig, tråkig som jag är.
 

Another day

Min helg var fantastisk! Underbar tjejmiddag och en trevlig kväll. Hihi. Men både idag och igår så har jag jobbat och kommer hem lika sliten som vanligt. Men som tur är så är det den sista jobb veckan. Men tyvärr så börjar skolan alldeles för snart. Jobbigt. Nu ska jag kolla på tv och sakna min pojkvän. Hihi.


far away

Nu har jag gjort mig klar och ska snart åka iväg till en trevlig tjej middag. Vet inte hur många vi blir eller något, men hoppas på att det blir kul, hih. Senare ikväll så ska vi röra oss ner mot lokstallarna och kolla på någon DJ som spelar där. Tror att det kommer bli en kanonkväll!

11 augusti

Hej! Vaknade runt 9 imorse, men bestämde mig för att ligga kvar i sängen en stund till innan jag gick upp. Det var längesen jag fick ligga i sängen och dra mig innan jag klev upp, så det var uppskattat. Hihi. Nu sitter jag ensam hemma och kollar på tv medan Frazze ligger på golvet bredvid och sover. Myshund. Nu ska jag gosa lite med honom. Kram.

lars winnerbäck

Idag så har jag jobbat på förmiddagen, mellan 07.15 och 10.15. Efter att jag slutat så fick jag ett efterlängtat sms ifrån mim barndomsvän Erika som flyttade ifrån Katrineholm för ett antal år sedan. Och det har dröjt alldeles för länge innan vi träffats, men idag fick jag chansen. Oh gud vad kul det var att träffas och prata gamla minnen. Love you girl! Efter det så åkte jag och träffade Erik en snabbis innan han skulle åka iväg, och nu är jag på mitt rum och håller på och gör mig i ordning för att åka iväg på Lars Winnerbäck konstert i Västerås tillsammans med familjen. Det ska bli riktigt kul! Gud vilken bra dag. 

låtsas som det regnar

Jävligt många av oss växer upp, i en tid då förhoppningar brister, framförallt åttiotalister.
Med bördan av våra föräldrars separationer i vår ryggsäck, sitter vi och grinar över myggbett
Tyvärr har ofta den där skiten färgat oss, men ändå kan vi knappt bärga oss och visa våra föräldrar att vi själva kan va med nån tills döden skiljer oss åt. Vilket är svårt för nu måste bara det egna förhållandet hålla.
Så höga krav när vårt över jag tar övertag


kk-joggen

Så var det dags igen, den årliga kk-joggen. Och det ser inte ut att bli bättre väder i år heller, det regnar som vanligt. Men förhoppningsvis inte lika mycket som förra året, det var helt sjukt vad det regnade då. På grund av regnet så vågar jag inte ta med mig kameran om den går sönder, typisky. För jag hade juu tänkt fota mina kusiner och min syster när de springer. Hihi. Nej, nu måste jag göra mig i ordning för att möta Ebba och tjejerna snart. Puss.

På jobbet

Hej! Nu sitter jag på jobbet och har precis ätit upp min lunch. Fasen vad mätt jag blev, hehe. Snart så måste jag resa på mig ifrån den otroligt sköna soffan och börja jobba igen. Lite senare ikväll så ska jag ner på stan med mina fina vänner och kolla på kk-joggen där bland annat mina kusiner ska springa. Hihi. Så om jag orkar och kommer ihåg så åker nog kameran med. Yes.


00.10

Godnatt raringar ♥

kajrocken

Igår så var jag och Erik nere vid kajrocken och röjde. Haha. Innan dess så var vi tjejer hemma hos Isabelle och åt pizza och myste. Idag så vaknade jag upp bredvid min ängel, och det kändes som om det var en evighet sen jag sov bredvid någon så det kändes alldeles underbart. Lite senare på eftermiddagen så mötte vi upp Isabelle och de andra för att äta lite på subway. Hihi. Nu är Erik och jag åter hemma hos mig och ska fixa det sista innan vi beger oss ner till kajrocken ikväll igen. Kram!

2 augusti

Idag var jag lika slut efter jobbet som vanligt. Förstår inte hur jag kan bli så himla trött, men whatever. Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på nationalteatern - bara om min älskade väntar och njuter. Snart så ska jag och min familj bege oss iväg för tredje gången den här veckan på middag, och denna gång är den hos familjen Hoinard. Mysigt värre. Så himla jobbigt bara att jag inte kan stanna länge, med tanke på att jag ska upp tidigt. Aja, inte mycket att göra. Kram
 
 

klara färdiga gå


7 månader

Idag har jag och mitt hjärta sju månader. Det känns helt underbart. Han är helt underbar, en finare pojke går nog inte att hitta. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad över att få vara hans, till och med lite stolt. Han gör mig så glad och varje gång jag ser honom så kan jag inte sluta le. Jag är så kär. Tack för att du finns hjärtat och jag hoppas inerligt att vi får tillbringa fler fina månader tillsammans. Jag älskar dig. 
-
När jag kom hem så blev jag otorligt överaskad. Det stod en stor vacker blombukett på mitt rum när jag klev in. Den hade min älskling, Erik, skickat till mig. Jag är fortfarande rörd. Så himla gulligt. 
 
 
 

dag 3

Hej! Gud vad trött jag är. Varje dag efter jobbet så har jag somnat direkt, och idag var det inget undantag. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag vaknar klockan sex på mornarna när jag är van att gå upp runt 10. Hihi. Igår så var vi över till grannen och åt middag och idag ska vi till mormor och morfar och grilla lite. Så snart ska jag väl fräcsha upp mig lite innan vi går iväg. Och inte nog med att det har vart en underbar dag! Utan jag  och Erik har 7 månader, vilket gjorde dagen ännu bättre. Jag älskar honom. 

RSS 2.0