besviken

Hejsan allihopa. Igår blev jag besviken på mig själv, eller snarare på min fot. Då jag lyckades dra upp skadan igen och kunde därför inte träna lika mycket som jag ville. Fan, fan, fan. Men ikväll blir det ett spinningpass istället, så jag får väl försöka ta ut mig då. Haha. Jag hatar att var skadad.
 
 

27 februari

Tjenare! Sitter som vanligt i caféterian med Isabelle och har håltimme. Märks att skolan har börjat nu igen, haha. Efter skolan så ska jag gå hem och äta någonting litet innan jag ska dra iväg för att träna gymnastik. Har inte träffat barnen sen innan lovet, så det ska bli kul. Dessutom så är jag jättetaggad på att träna själv, då jag har gett mig f*n på att klara varven som jag ska vara med på när vi ska tävla i Göteborg. Wiho.

GN

Hej! Gud vad jag är usel på att blogga. Men idag har jag ändå inte haft någonting intressant att skriva om, som om jag brukar ha det? Men för några timmar sedan så fick jag hem ett paket som jag ska visa er imorgon. Hihi. Nu ska jag försöka sova, för kvällen innan så vaknade jag mitt i natten (vilket jag brukar göra varje natt runt 3 tiden...) så hoppas på mer sömn inatt. Gnight.

.punkt.slut.

 
helvete

träningsdags

Snart ska jag knyta på mig skorna och röra på mig mot Olivia, vi ska nämligen ner till friskis & svettis ikväll och dansa. Det har blivit en måndagsgrej. Dock så har jag ont i huvudet, och har haft det hela dagen. Men nu kör vi!!!
börjar se resultat..

vinterbilder


misslyckat

Godmorgon! Har precis kommit till skolan och fått reda på att min första lektion, franska, är inställd. Kul att få reda på det när man lika gärna hade kunnat sova nu, med tanke på att min nästa lektion börjar 11.45. Misslyckat, men jag är fortfarande glad. Vad gör det om hundra år när allting kommer kring...

lovet. slut.

Hej! Nu är tyvärr sportlovet slut och imorgon börjar allvaret igen. Usch. Men under lovet har jag hunnit med en hel del saker. Jag har fått jobb, jobbat, åkt pulka, shoppat, badat, myst med kusinerna och min pojkvän, åkt slalom, övningskört osv osv. Så jag är rätt nöjd ändå. Nu sitter jag framför tvn och kollar på Guinness world records och njuter av lite choklad. Helt okej avslut ändå. Godnight. 
my beautiful sister

alltid lika kul med lov

Hej! Hittils så har mitt sportlov varit relativt lugnt och jag har hunnit med en hel del. Jag har gjort min första arbetsintervju och fick sommarjobbet (!!!), pluggat, övningskört och idag har jag och min syster varit iväg till Nörrköping för att shoppa. Fick med mig en väska och ett par snygga kängor. Precis vad jag behövde. Nu ligger jag i sängen och läser på om vad tränigsvärk är för någnting. Visste ni att det var små bristningar i muskelfibrerna? Intressant eller hur? Men nu ska jag fortsätta med idrottsläxan och sen svenskan. Alltid kul med lov. Right?
en ända stor oreda..

valentine's day

Älskar dig ♥

eighteen

Hej! Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det LIndas födelsedag. Haha. Woho, idag fyller Linda 18 år!! Och det ska firas med kladdkaka. Grattis grattis världens finaste vän! Loveu ♥

12 februari

Hej! Idag efter skolan så har jag en del saker att göra, bland annat ska jag gå till sjukgymnasten, handla och träna småknottarna. Sen ska jag hem och sova, för jag är så trött. Haha. Kanske att jag äter en semla ikväll, för att det är fettisdagen idag. We will see.

måndagen den 11 februari

Godmorgon peps! Nu är det måndag igen och jag känner mig faktiskt lite trött efter helgens alla händelser. Har festat med de bästa, tränat massor och umgåtts med min babe. Haha, kanske är det inte helgen som gjort mig så trött ändå, utan det att mamma ringde mig imorse och hade lite panik över att min lillasyster kanske hade försovit sig...men det hade hon inte. Aja, nu väntas bara den vanliga och lååånga håltimmen innan skoldagen startar igång på riktigt. Ochgudvadjagärtaggad...

8 februari

Hej! Igår var jag på massage så nu mår min rygg lite bättre, men allting försvinner dock inte på en gång. Men ikväll så ska jag försöka träna lite, har inte tränat gymnastik på ett tag nu..fan. Men ikväll så ska jag! Sen så ska Erik följa med mig hem, så det blir en lugn och mysik fredagskväll. 
haha, ursäkta mitt rufsiga hår...

11.47

Hej! Sitter i ett grupprum med tjejerna och försöker lösa engelska uppgiften. Har nyss varit nere med Linda till skolsyster och hämtat en huvudvärkstablett. Min rygg ger mig huvudvärk, haha. Men som tur är så har mamma bokat in en massage till mig senare ikväll så att jag förhoppnigsvis blir av med skiten, iaf i några dagar. Efter skolan idag så ska jag iväg på möte med gymnastiken och eftersom att jag inte har något plugg så ska jag fråga mami ifall inte vi kan köpa hem semlor till ikväll. Hihi.

6 februari

Hej! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Bellas tyskalektion ska ta slut. Har precis haft franskprov och fick därför gå tidigare, hihi. Och jag tror faktiskt att det gick bra. Så nu känns allting bra, när både matteprovet och franskaprovet är borta. Ikväll så ska jag träna barnen och försöka att träna själv, trots att min fot inte är helt läkt ännu. Jag kan ju gå på den, men när jag kör på tumblingen och min kroppsvikt blir 10 gånger tyngre så känns det i foten igen (vilket inte är så konstigt..) Men jag måste hålla igång nu när jag äntligen börjat med lite nya övningar. Wish me luck.
bjuder på en glad bild

5 februari

Hej! Vaknade upp med ryggvärk och huvudvärk. Bra start på dagen? Nja.. Just nu sitter jag i skolan tillsammans med tjejerna och tittar på tatueringar. Eller i alla fall Linda och Isabelle gör det, eftersom att dom fyller 18 snart. Jag vill också fylla 18, men det är 264 dagar kvar och det känns jobbigare än någonsin. Haha, hatar att fylla sent. För när väl jag fyller så lär väl alla mina kompisar ha tröttnat på både krogen och spontana bilutflykter när man precis tagit körkort. Jag får väl uppleva allting på egen hand, haha. 

can't sleep

 

lyckans dag

Hej! Idag är det lyckans dag. För idag är det fredag och jag och min älskling har 13 månader tillsammans. Hihi. Så idag känner jag mig lycklig. Ikväll så ska jag ut och äta med familjen och mormor och morfar, för att mormor fyllde år i veckan. Det går bra nu.
love u ♥

RSS 2.0