Har det bra


valborg

Hej alla glada. Sitter just nu i sängen och sminkar mig lite, lyssnar på musik och skrattar åt Erik som sjunger så fint. Hihi. Idag är det valborg så vid klockan tre ska jag röra mig mot Isabelle och sen så bär det iväg utåt. Kvällen kommer bli grym. Därför komer det bli ganska dålig uppdatering idag, så ha en underbar valborg!

Jag älskar livet


Våren är här

Jobbet gick jättebra igår, dock så var det väldigt lugnt men det gjorde mig ingenting. Dessutom så var kvällen väldigt mysig då jag och hans familj grattade honom lite, vi åt tårta osv. Hihi. Vaknade upp bredvid mitt hjärta i morse och nu sitter vi vid köksbordet och äter lite, för om några timmar är det träning. (bilden är ifrån igår kväll då jag och Erik åkte in till Vingåker, åh våren är här).

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1521342/images/2012/pic_200415926.jpg" class="image">


Jobb

Godmorgon alla! Sitter nu framför tvn, men ska snart gå upp till duve för att jobba några timmar. Hihi. Direkt efter jag slutat så skjussar mamma ut mig till Österåker där jag ska tillbringa natten. Nej, nu måste jag skynda mig. Ha en bra lördag.


fredagseftermiddag

Snart är skoldagen över, har bara en lektion kvar. Vi flyttade fram samhällskunskapen eftersom att vi inte har någon engelska, så att vi slipper håltimme och därför slutar vi 12.30 iställer för 13.20. Senare så blir det gitarrlektion och sedan uppvisning med gymnastiken. Mysigt.

Mot skolan

Vaknade upp med ett leende på läpparna. Idag mår jag bra. Och så är det äntligen fredag, herregud vad snabbt veckan har gått. Men nu sitter jag i alla fall på hallgolvet och knyter mina nya vita converse, det går rätt så trögt haha, snart ska jag möta Isabelle. Puss.


världens bästa

Jag lär nog ha världens snyggaste och bästa pojkvän. Du är så otroligt underbar. Tack för att du ställde upp för mig idag och fick mig på bättre tankar. Love you ♥

Nymålade naglar

Träffade Erik en stund förut, prata lite och myste. Love you. Nu sitter jag nere i soffan och är sugen på någonting sött, tycker att jag är det hela tiden. Jobbigt. Så får väl se om jag hittar någonting gott i kylen eller frysen, hihi. Annars så har jag precis målat naglarna ock väntar på att de ska torka.


11.59

Sitter och läser lite på naturkunskapen fast att jag egentligen inte har någon ork alls. Skulle bara vara skönt att sova en liten stund, huvudvärken hade tyckt om det i alla fall. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer eftersom att dansen numera är slut. Kanske ska jag vara snäll emot min familj och baka någonting?

Happyface

På morgonen så gjorde vi det sista svenska nationella, uppsatsen, och det gick bra. Puh. Så nu har jag ingenting att tänka på längre. Hihi.


Resultat

Här kommer två dåliga bilder på min "nya" frisyr. Det är mycket blondare vekligheten och så. Men jag är nöjd, känns dock bara konstigt att det blev så kort. Thihi.


Hos frisören

Nu sitter jag och väntar på att snart bli klippt. Ni får se resultatet senare. Kram!


tidig morgon

så himla fint att vakna upp till
Alarmet gick 05.30 imorse och då for både jag och Erik upp ur sängen för att hinna in till stan klockan sju. Det blev så att vi sov i Österåker inatt. Men nu är jag i skolan och jag är faktiskt inte så trött som jag trodde jag skulle vara, somnade på soffan en stund när jag kom hem. Hehe. Vid klockan tre idag så ska jag ta mig ner till stan för att klippa mig och slinga håret. Ska bli så skönt att äntligen få bort det slitna, för mitt hår ser verkligen inte bra ut längre. Men snart så.

Hos födelsedagsbarnet

Erik och jag har precis kommit hem till honom och snart ska han få sina paket utav mig. Thihi. Mer än så tror jag inte det blir, och det är fortfarande osäkert om vi sover kvar här inatt eller om vi åker tillbaka till stan senare ikväll. Puss på er!

 


@duve

Provet gick faktiskt oväntat bra, så nu mår jag bra igen. Dock så har vi nu världens håltimme till 13.10 och vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Men om någon timme ungefär så går jag hem och äter i alla fall. Lär inte hinna det efter skolan då jag ska till sjukgymnasten direkt och testa på akupunktur för första gången, för att få bort inflammationen. Vet inte om jag kommer klara det då jag avskyr sprutor, hehe. Men om det ger resultat så är det verkligen värt det.


Grattis grattis grattis

Idag fyller Erik, min älskling, mitt hjärta, mitt allt, hela 19 år. Grattis fina du! Hoppas du får en helt underbar födelsedag. Så senare ikväll så ska jag fira honom antingen ute i Österåker eller i stan, vi får se. Thihi. Jag älskar dig över allt annat.

 


Nationella

Godmorgon. Sitter i soffan och dricker min smoothie och äter mina knäckemackor, mums. Idag så ska jag skriva mitt första nationella prov på gymnasiet, och jag är faktiskt lite nervös. Hehe.


måndags morgon

Godmorgon alla. Idag känner jag mig faktisk ganska glad trots att huvudvärken fortfarande är kvar, men som tur är så har jag en väldigt lugn dag framför mig. Ingenting planerat. Just nu så har jag naturkunskap och jag försöker hänga med och förstå vad arvsanlag, DNA och genetik är för någonting. Det är svårt.

headache

Huvudvärk kommer krypande och har därför gosat ner mig i sängen tillsammans med datorn och mobilen. Erik smsar lite smått med mig samtidigt som bigbrother visas. Godnatt kära ni.

At home

Har precis kommit hem ifrån träningen och sitter nu i soffan tillsammans med pappa och tar det lugnt. Är trött som bara den och lär väl somna ganska tidigt, ska försöka i alla fall. För veckan som kommer, den är fullspäckad.


On the road

Dansen idag gick jättebra och det gjorde mig glad. Efter andra uppvisningen så följde erik med mig hem och åt middag ock nu sitter vi i bilen påväg mot Österåker. Myspys.


Dans avslutning

Står och hoppar till musiken, ska snart fixa någonting och äta och sen bär det iväg emot tallåsaulan där dans avslutningen (särskrivning, haha) håller till. Yesbox.


20.34

Träningen ikväll gick bra, så nu är jag lagom trött. Så nu ska jag bara vila upp mig inför dansuppvisningen imorgon. Kom gärna och kolla, hehe. Ne, nu ska jag fixa lite. Hejhej.

dåligt väder

Gud vad tråkigt väder det är idag, det typ snöregnar. Äckligt. Därför känns det inte så frestande att cykla ner till gitarren senare. Hm.

stressigt

Herregud vilken stressig morgon. Försov mig lite smått och istället för att gå upp klockan 06.00 vaknade jag upp 07.20 av att telefonen ringde, och jag brukar möta Isabelle 08.10. Så jag kastade in mig i duschen och gjorde mig iordning hur snabbt som helst. Men jag hann! Och jag hann till och med äta litelite frukost. Men nu är jag i alla fall i skolan och ska redovisa på religonen. Bra start på fredagen.

nu säger vi godnatt

Han snarkar så sött när han sover, aw. Snart ska även jag försöka somna, i will need it.

Dance Dance Dance

Snart ska jag börja byta om till dansen. Jag har dock ingen som helst lust att dansa idag och det hjälper inte att jag måste cykla dit och hem också. Hela familjen ska bort, hehe.


softpotatis

Har legat på spikmattan en stund, så nu är min rygg alldeles röd och knopprig. Haha. Nu ska jag kolla lite på bigbrother och bara ta det lugnt. Har inget bättre för mig så. Senare ikväll så är det sista dansträningen inför uppvisningen i helgen. Fullt upp.

Breakfast


Beautiful day

Tjenare! Torsdag, burkar vara den värsta dagen men inte den här gången. Idag har vi bara två lektioner och jag slutar ca 4 timmar tidigare än vad jag skulle gjort. Så sjukt nice.


måste fixas

Antingen imorgon, på fredag eller någongång i helgen (snacka om att dra ut på det? haha) så ska jag fixa om här på bloggen. Jag måste verkligen göra det nu. Är så himla trött på hur den ser ut. Behöver ny design.

20.44

Puh, jag klarade mig igenom denna dag trots allt. Men nu är jag trött, har ont i kroppen (eftersom att jag försökt hålla den hållning jag numera ska ha...). Pallar inte. Jag vill bara vara frisk. Nu ska jag väl kolla igenom kylen efter någonting ätbart, känner mig inte ens hungrig. Herregud.

Sjukgymnasten

Nu har jag vart på stan med tjejerna, ätit mat och vart hos sjukgymnasten. Jag har tydligen både muskel och sen inflammation. Så nu blir det frågan om akupunktur, voltaren och ständig stretching. Mamma skjutsade mig föresten till mormor nu, så nu sitter jag här och bara tar det lugnt.


nu är jag tillbaka i skolan

saknar saknar saknar
Hej och godmorgon alla fina! Sprutan gick faktiskt oväntat bra, trots att jag är livrädd för dom. Men jag lever. Nu har jag bara en lektion kvar och sen följer jag med tjejerna ner på stan och äter. Sen bär det iväg mot sjukgymnasten. Herregud.

sista lugnet

Har precis vart ute och pratat med Erik i några minuter, så nu känner jag mig otroligt lycklig igen. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och laddar upp inför min hektiska morgondag. För imorgon ska jag först ta spruta, skynda till skolan, direkt efter skolan ska jag till sjukgymnasten och sedan ska jag träna mina små gymnaster. Dock måste jag gå lite tidigare eftersom att jag ska hinna med ett mentorssamtal däremellan, och sen ska jag själv träna. Ah, ni förstår nog själva att jag har en hel del att göra imorgon och kommer nog inte hinna blogga så mycket. Puss.

to me you're perfect

Hem ljuva hem. Är som vanligt otroligt trött och därför ska jag bara lägga mig ner och ta det lugnt, kanske leta lite efter sommarkläder på internet. Skulle behövas. Hoppas även att jag får träffa mitt hjärta en liten stund senare idag, för jag saknar honom jätte mycket. Thihi.

17 april

Hej alla fina! Har precis kommit till skolan och har nu religion. Vi håller på med sekter och förbereder våran redovisning på fredag. Idag blir det en kort dag eftersom att vi inte har någon matte, skönt att sluta tidigare. Hihi. Gud, jag måste verkligen ta lite nya bilder.

goodnight


Andas

När jag kom hem ifrån skolan så slängde jag mig i soffan direkt. Och efter ett tag så somnade jag, så himla skönt. Nu sitter jag framför tvn och kollar runt lite. Hihi.
Bilden är tagen igår när vi åkte hem ifrån tävlingen, så fint.


13.44

Sitter i korridoren tillsammans med Bella och väntar på att svenskan ska börja, snart ska vi redovisa. Herre min gud. Men jag kan glädja mig med att vi nyss fick veta att vi slutar tidigare på tisdag och för hoppningsvis på torsdag eftersom att vi skulle ha fyra timmars håltimme annars. Hihi.

monday morning

Godmorgon! Jag känner mig sjukt trött trots att vi hade sovmorgon idag för att naturkunskapen var inställd. Börjar 09.35 istället för 08.25. Hoppas på att jag vaknar till snart. Jag hade hellre haft lov en vecka till. Men ingenting att göra åt. Idag så ska jag redovisa min svenska nationella, det är väl det ända jag kommer göra idag i princip, och jag börjar bli lite nervös. Men det löser sig. Puss.

lonely

Ligger i sängen och känner att jag har svårt för att somna. Jag borde vara trött men det är jag inte och jag saknar min Erik så otroligt mycket. Det blir så tomt när han inte sover bredvid mig, nästan lite för tomt. Huh. Nu ska jag kolla på bigbrother.

vi tog hem silvret!

Är nu hemma efter en otroligt lång men rolig dag i Bålsta. Inte nog med att den yngre truppen kom på tredje plats, utan även vi, den äldre truppen, kom på andra plats! Sjukt nöjda och glada satt vi alla i bilarna påväg hem. I alla fall i den bilen jag åkte i så var det mycket skratt. Så nu är jag väldigt lycklig.

Bålsta

Nu är vi äntligen i hallen efter några timmars bilkörning. Vi åkte runt 06.45 så är ganska trött. Den yngre truppen kommer att tävla före oss, så jag börjar inte tävla för ens klockan tre ungefär. Hihi.


Hemmakväll

Går mellan vardagsrummet och köket, letar efter någonting att äta men hittar ingenting. Dålig fantasi. Mamma och pappa ska snart åka iväg och Wilmah sover borta hos en kompis, så det lär bli Frazze och jag ikväll. Fun.


Hos bella

Vaknade upp bredvid mitt hjärta idag. Vi låg kvar i sängen länge och bara tog det lugnt. Har även fixat en del till tävlingen imorgon, börjar tagga till nu. Just nu så är han i lägenheten och jag hos Isabelle tillsammans med henne och Johanna.


Godmorgon

Ligger nu i sängen bredvid en sovande ängel. Ska väl försöka väcka honom snart, hihi. Om vi orkar tror jag vi skulle försöka byta till sommar däcken på Eriks bil, och senare idag så blir det träning inför tävlingen i helgen.


Mitt liv är på topp


I solen

Sitter på golvet bredvid min hund och solar lite, med den sol vi får genom fönstret. Förhoppningsvis så kommer Erik snart hit och sen åker vi hem till honom. Puss.


Lång sovmorgon

Vaknade upp vid 11 idag, behövde sova ut. Hehe. Nu sitter jag och väntar på att mitt spagetti vatten ska börja koka och att Erik ska smsa mig och säga att han är vaken. Jag ska vara med honom idag men innan dess har jag en del saker att fixa. See ya!


det liknar ingenting det har dom sagt

Kom hem för en stund sen ifrån en mysig kväll med tjejerna. Vi åt pizza och bara hade det bra. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska kolla på dagens avsnitt av bigbrother. Goodnight.

Girls


Vägarna förbi

Är nu klar och ska väl snart ge mig av emot en mysig tjejkväll för att fira att Isabelle och Frida. Yes.


Rastlös

Wilmah är hos pojkvännen, mamma på jobbet, frazze hos morfar, och pappa är i Tjeckien. Hela familjen är borta och jag har huset för mig själv. Det var skönt till en början men nu börjar det bli lite lång tråkigt. Blir rastlös. Hehe.


déjà vu

Oh god knows I want to break free.

Skit väder


another day

Sitter i soffan tillsammans med hunden och skriver lite på min np i svenska. Ska prata om relationer i 4 minuter, herregud. Men jag hoppas på att det kommer gå bra. Jag har i alla fall valt att skriva om olika sorters relationer, vilket kanske inte är det lättaste jag gjort. Men jag måste göra det. Vi hörs peps.

heart

you are my everything♥

i am coming home

Sitter framför tvn  och kolla runt på lite olika hemsidor i hopp om att hitta några fina sommarkläder. Men jag tycker inte att någonting faller mig i smaken precis. Hihi. Kvällen blir förövrigt lugn då jag ska mysa med min hund och halvsova i soffan, behövs nu efter all påskmat. Har dessutom sagt hejdå (eller något liknande) till mitt hjärta som just nu är på studentkryssningen och röjer. Jag vill också vara stor.


Oline

Oline och jag vaknade upp av att hennes familj kom in och sjöng för henne. Bruttan blir ju sexton bast idag. Grattis älskling. Troligtvis så stannar jag här under dagen och fortsätter att fora henne tillsammans med hennes släkt. Mysigt.


Sleepover

Sover hos födelsedags barnet Oline inatt. Mycket bättre än att sova själv, klarar knappt det längre. Det tar lång tid och det är ensamt. Godnatt.


Mat i stora mängder

Har ätit så mycket påsk mat nu så att jag tror jag spricker. Ska äta ännu mer när jag kommer till Oline senare ikväll också. Haha herregud.


nu är jag klar

Ny duschad, sminkad och påklädd. Nu är jag färdig för påskmiddag och partyy. Hellyes.

påskfirande

I fredags så följde jag med Erik hem som sagt. Vi hade det jätte mysigt. Han skjussade hem mig till kvällen då mormor och morfar skulle komma hit på påskmiddag. Jag fick vara med och grilla för första gången i år, mums. Idag så har jag också mycket firande att göra, först påskmiddag hos farmor och farfar och sen vidare till Oline senare på kvällen för party. Yesyes. Men nu ska jag och familjen ut och leka med hunden. (stressat inlägg, i know)

en hundradels sekund

där inga sorger finns kvar vad blir vi då lyckligare av

älskade vän

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Isabelles födelsedag! Grattis grattis grattis min älskade vän. Hoppas du får en underbar dag. Du är så fin och förtjänar det bästa♥

fredag

Så himla skönt att vara hemma, trots att det bara är fredag. Tog en rejäl sovmorgon imorse så nu känner jag mig ordentligt utvilad. Nu sitter jag i köket och lyssnar på musik tillsammans med pappa som lagar mat till gästerna som kommer ikväll. Dock kommer jag inte vara med, då jag ska följa med mig älskade ut till honom istället. Men det är lika mysigt det.

21.11

Bion var faktiskt riktigt bra. Kan rekomendera american pie till alla er med humor. Nu ligger jag i sängen och kollar på bigbrother, kanske finns roligare saker att göra första dagen på lovet men det är skönt att ta det lugnt också. Hehe. Men nyss så smsade Erik mig och sa att han kommer hit en stund och myser. Älsklingen min. Önskade dock att hans mage var bra.

Påsklov

Nu är det äntligen lov! Kunde inte fått en bättre start heller, för jag fick jobb inom kommunen i sommar. Känns så jäkla bra. Och att jag ska jobba inom äldreomsorgen gör bara saken ännu bättre eftersom att det var de jag mest ville ha. Hihi. Snart så ska jag också iväg på bio, grymt.


dag 14 - något du inte skulle klara dig utan

Jag skulle inte klara mig utan min familj, min släkt, mina vänner, min hund eller min pojkvän. De är dom som får mig att gå upp på morgonen. De gör mina dagar och är det bästa jag har. Det är så himla skönt att ha vänner och numera en pojkvän att prata med allting om. Jag är så lycklig att jag har så många nära och kära.

5 april - 08.32

Godmorgon. Fick nyss reda på att den tårtbit som skulle bli över igår ifrån Fridas födelsedagsfirande hade blivit uppäten utav hennes pojkvän och syster. Så vi fick ingen tårta idag. Typiskt. Men, vi får hoppas på att vi överlever den här torsdagen ändå. Om Erik mår bra ikväll så ska vi och Joel och Johanna(?) gå på bio. Riktigt mysigt.

in bed

old.
Har tränat mina små gymnaster ikväll och det gick väldigt bra. Det är så kul att se dom utvecklas. Hihi. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på bigbrother och ladda upp inför helvetes torsdagen. Den är bara lång och tråkig. Hehe. Men jag får trösta mig med att det är sista dagen innan lovet.

dag 13 - typ av killar du faller för

Jag vet inte om jag har någon särskillt sorts killar jag faller för. Men jag gillar dock inte matcho killar som tror att det ständigt är bäst på allting och hela tiden ska visa hur snygga dom är. Isåfall gillar jag mer killar som, vad ska jag säga, inte vet om att dom är snygga. De ska vara omtänksamma och allmänt snälla. Hihi. Men det första jag tittar på hos killar är ögonen, brunögda eller blåögda är min favorit. Men annars har jag inte så många kriterier, utan det är insidan som räknas och får en att stanna.



congratulations

Idag fyller min otroligt fina vän Frida hela 17 år. Ett stort grattis till henne. Hoppas du får en underbar dag hjärtat.

sovmorgon

Har haft en otroligt lång och skön sovmorgon idag, börjar nu vid 10.20. Vaknade upp vid åtta och har bara slöat sen dess. Erik kom förbi en stund för att hålla mig sällskap, men han sov mest eftersom att han fortfarande har ont i magen. Den här dagen blir då väldigt soft, endast två lektioner och sen får jag gå hem. Härligt.

Music

Nu är jag klar och ska snart knyta på mig skorna och gå iväg mot Isabelle. Sen ska hon, jag och massa andra röra oss mot Sensus(?) tror jag för att kolla på spelningen jag pratade om förut. Det går bra nu.


tredje april

Har kollat runt på massa olika sidor för att lära mig göra om min blogg. Har en plan på hur jag vill att den ska se ut, men har inte kommit dit ännu bara. Annars så sitter jag i sängen och kollar på bigbrother och övar franska. Senare ikväll så ska jag följa med mina vänner på en spelning, då min fina vän Frida och hennes pojkvän ska spela. Det ska bli roligt.

tea time


fina läsare!

Har nyss vart ute och gått med hunden ett tag, både han och jag behövde det. Mötte då en utav mina fina läsare som tog sig tid att säga att hon tyckte om min blogg. Gud vad glad jag blev. Så ville bara säga tack till alla mina fina läsare. Puss.

dag 12 - favorit film, bok, musik

När det gäller böcker så tycker jag om att läsa självbiografier, och den bästa jag läst det senaste året är Mia Skäringers bok dyngkåt och hur helig som helst. Den har humor, och är allmänt bra. Ni som inte har läst den, gör det. Men när det gäller filmer har jag nog ingen favorit så, jag brukar alltid lyckas somna när jag kollar på filmer, haha. Men komedier eller drama duger gott för mig. Och musik, jag tycker om nästan all sorts musik. Allt ifrån svenska ballader till riktig dunk. Där är jag lite av en allätare.

soffan

Att det fortfarande är ljust ute trots att klockan snart är sex kan ju inte vara annat än underbart. Jag känner mig otroligt pigg också, eftersom att jag somnade i soffan när jag kom hem ifrån skolan och har legat där tills nu. Känner att jag inte behöver plugga någonting idag. Yes.

take a minute

sitter och lyssnar på denna sköna låt, samtidigt som jag försöker skriva lite svenska.

intervju

Har franska just nu och jag skulle egentligen slutat efter den här lektionen. Men, jag har en intervju (på skämt) klockan tre som jag måste vänta på. Så himla jobbigt. Får väl försöka skriva lite svenska och historia under tiden som jag väntar.

08.39 - 2 april

gammal bild, men jag har inte så mycket annat att bjuda på.
Godmorgon! För en gångs skull länns det otroligt skönt med måndag, just för att veckan är så otroligt kort och skön. Jättelång sovmorgon på onsdag och ingen skola på fredag. Sen är det påsklov. Har bara lite att plugga på under lovet och det känns faktiskt rätt okej.

Kväll

Har precis tittat på en film tillsammans med familjen. Minns inte vad den hette, men bra var den. Nu har jag precis gjort mig en sallad som jag ska äta, åh mums.


dag 11 - något som gör dig irriterad

Om jag ska vara helt ärlig så kan jag irritera mig på rätt många saker. Mest småsaker som egentligen inte spelar någon som helst roll, typ som när folk rotar i min väska eller garderob. Haha. Men någonting som för det mesta gör mig irriterad är folk som är elaka mot varandra. Jag avskyr mobbing och anser att alla människor är lika värda. Därför ska man inte nedvärdera någon annan. Det är bara fegt.

3 underbara månder

Lördagen som tillbringades hemma hos Erik var jätte mysig. Vi har dessutom tre månader idag, älskar verkligen den grabben. Han är mitt allt. Synd dock att jag inte fick spendera hela dagen med honom, då han fick otroligt ont i magen. Stackarn. Nu har jag i alla fall precis kommit hem eftr en två timmar lång gymastik träning, lyckades skada foten lite så nu ska jag pyssla om den. Hihi.

RSS 2.0