mörker

Nu är det mörkt igen. Kvällen är här och hösten är pågång. Datorskärmen med alla franska glosor och grammatik lyser mig i ansiktet. Jag är trött och längat till sängen som dock är ensam inatt. Erik åkte hem för ett tag sedan och jag saknar honom redan. Idag har vi tränat, eller jag haha, ett styrkepass tillsammans med gymastiken. Så lär ha rejäl träningsvärk imorgon. Vi har dessutom firat pappa idag. Mys. Snart ska jag nog sluta pluggandet för kvällen oc sätta mig i soffan och äta citronkesella och hallon, i ett försök att vara lite mer nyttig. 

lördag

Godmorgon! Vaknade vid nio imorse av att hunden började gnälla. Han såg att morfar kom och förstod att han äntligen skulle få komma ut i skogen. Familjen åkte i samma veva till Wilmahs bortamatch, så nu är jag alldeles ensam hemma. Ganska tyst och tråkigt. Men jag har kollat klart på Simon och Ekarna som jag somnade ifrån igår, haha. Nu ska jag nog gå upp och göra en god frukost och göra mig i ordning innan Erik kommer hit en stund och säger hej. Både han och jag ska bort ikväll, han på klassträff och jag på tjejmiddag. Och som tur är så är han snäll nog att hämta upp mig ikväll så att jag slipper gå hem, och sen sover vi hos mig. Mysdag.

fredag 28 september

Hej! Vaknade upp bredvid min ängel imorse. Var så otroligt skönt att få sova ut till 09.15 imorse och att veta att man bara har två lektioner. Efter skolan ska jag skynda ner till gitarrlektionen och sen hem och byta om till träning. Ikvälll så ska jag vara hemma och ta det lungnt, dock så funderar jag på att gå ut och springa efter träningen. Have a great friday. 

life is good

Hej! Nu sitter jag i fotöljen in virad i en filt, äter en mandarin och pluggar franska. Fast det har jag egentligen gjort sen några timmar tillbaka. Så känner att huvudet börjar värka lite smått, vilket är ett tecken på att det får räcka för idag. Haha. Kan berätta att jag fick tag på en "ny" laddare idag, som tur var. Fast först så skulle jag inte få någon laddare under tiden som min var på lagning. Hur nu jag skulle klara mig utan en laddare i några veckor? Kontisgt. Men jag lyckades i alla fall fixa till mig en ny del till min laddare som gjorde att den fungerar nu igen. Jippie. Ne, nu ska jag stänga ner datan och ta det lugnt. Tror jag behöver det, i väntan på att Erik snart kommer hit och agerar nattgäst, eftersom att jag har sovmorgon till 10.40 imorgon. Love life.

bad bad bad

there is all this greatness around me, but it stops at my skin

Den där meningen får sammanfatta min dag. Måste ha vart min olycksdag eller något. För jag har tappat näst intill allt jag hållt i, jag har dragit på mig en förkylning och inte nog med det. Min datorladde har pajat nu också, utan att jag ens har rört det. Fast det verkar som att allt som är i min närhet går sönder, så vafan. 
 

26 september

Godmorgon. Förhoppningsvis så är ni lite piggare än vad jag är. Jag sov inte så bra inatt, och gick dessutom upp 05.45 för att fira pappa på sin födelsedag. Så ikväll ska han firas lite mer med smörgåstårta och andra godsaker. Men innan dess måste jag genomlida denna dag också. Franska förhör, redovisning på samhällen, vara gymnastik ledare och senare dans träning. Jag vet att jag sagt det förut, men jag säger det igen, onsdagar är jobbiga. Men nu ska jag lägga mig och vila en stund. Kram.

12.26

På morgonen så fick jag redovisa mina bilder på fotolektionen. Det gick faktisk bra, trots att jag inte är så duktig på fotoshop än. Haha. Resten av dagen kommer fortsätta som vanligt, med vanliga lektioner. Senare ikväll så ska jag vara gymnastiklärare åt min mindre grupp och efter det ska jag gå hem och baka bulllar. Så himla gott!

24 september

Hej! Snart är vi inne på den näst sista lektionen, sociologi. Vi ska kolla på en film. Jippie. Sen har vi fotolektion och då ska vi redovisa. Känner mig ganska nervös, men förhoppningsvis så går det bra. Efter skolan ska jag nog gå ut och gå en stund med Frazze och sen ska jag plugga lite. Har inte mycket läxor ändå, vilket är skönt. 

Måndag

Godmorgon! Sitter framför TVn med en filt över mig och fryser som bara den. Inte undra på när det bara är 6 grader ute, usch. Är verkligen inte sugen på vinter. Haha. För då fryser jag typ hela tiden. Aja, snart ska jag gå ut i kylan och möta Isabelle och sen börjar måndagen. Idag ska vi bland annat redovisa våra bilder, vilket känns lite pinsamt. Men det kommer nog gå bra. Hoppas bara att den här veckan går fort.


fucking friday

Hej. Skönt att det äntligen är fredag, dock så har jag är ingenting planerat i helgen. Eller jo, ikväll är det familjekväll och imorgon ska jag troligtvis träffa Erik. Men idag efter skolan så ska jag spela gitarr och sen träna gymnastik. Känner mig inte särskillt taggad till någonting utav det om jag ska vara ärlig. Åh!

 

icecream

Ibland måste man få berömma sig själv. Jag tycker faktiskt att jag har vart riktigt duktig idag, för jag har pluggat mycket och i princio skrivit klart min uppsats om segregation. Dessutom så har jag och Erik vart duktiga och gått en timmes promenad med hunden. Dock så var det otroligt kallt. Känns jobbigt att hösten och vintern är på gång. Det ända som är positivt är att jag fyller år på hösten! Nu ska jag sätta mig framför tvn och önska att jag hade en b&j att äta på. 


 
 

20 september

Godmorgon! Fy satan vad kallt det var imorse, kändes nästan som jag skulle behöva sätta på mig vantar. Trots att jag bara har 3 minuters gång till skolan, så var jag iskall när jag kom in. Haha. Som vanligt på tosdagar så sitter jag och Isabelle i caffeterian och har håltimme medan de andra har spanska. Vi har precis gjort klart svenska läxan så nu sitter vi bara och kollar in i våra datorer. Haha. Känner mig så otroligt social. Ett plus idag i alla fall är att vi inte har någon idrott och får därför sluta tidigare. Och att sluta 13.20 på en torsdag är väl inte fel, hihi. Då ska jag gå hem och mysa med min hund. 


onsdag den 19

Hejsan! Den här dagen känns bara lång, tråkigt och allmänt jobbig. Känner att jag är väldigt positiv idag, not, haha. Men jag ska försöka hålla humöret uppe trots att jag har minst en miljon saker att göra idag. Skola, plugga, träna småbarnen och sen dansa. Onsdagar som förra året var min favoritdag, har nu blivit en mer eller mindre hatdag. Kanske inte hat, men jobbig och stressig i alla fall. Ne nu måste jag bli lite possitiv.




pannkakor

Gårdagen i Stockholm var helt underbar. Vi gick runt på stan och klev nog in på alla möjliga affärer. Fick till och med mig lite kläder hem. Lycklig tjej. Dock så fick jag superont i huvuder igår kväll, det var därför jag inte orkade blogga. Jag gick och la mig istället. Men idag mår jag bättre, och nu har jag precis kommit hem ifrån en träning för 4 åringarna och står nu i köket och steker pannkakor för fulla muggar. Mums.

Stockholm today

Sitter nu på tåget tillsammans med Wilmah, mamma och mormor. Vi ska till Stockholm för en heldag av shopping och mys. Förhoppningsvis så hittar jag en ny vinter jacka. I need it. Annars så måste jag tänka på att spara lite pengar, så jag har råd att shoppa lite i London när vi åker dit. Hihi.


14 september

Herregud vad skönt att det äntigen är fredag. Helgen kommer kännas så underbar, för nu är pappa hemma igen. Han kom hem igår med massor av converse i väskan och en parfym till mig och Wilmah. Så nu har jag ett par vita och svarta converse igen, hihi. Och jag har äntligen fått min escada parfym. Jippie. 
old

empty room

Hej allihopa! Idag känner jag mig bara trött och seg. Funderar på om det är en försylning som börjar bråka med mig eller om det bara är dålig sömn. Idag ska vi i alla fall ha skolfoto, haha. Tur att den här dagen inte är så jätte jobbig, för ikväll ska jag ha en annan gymnastik grupp och dessutom träna lite dans. Intensivt, jag vet.

20.07

Gud vad söta de små barnen var! De bara sprang omkring och var hur lyckliga som helt, och det smittade av sig kan jag säga. Så nu sitter jag nere i soffan med ett leende på läpparna och väntar på att hollowoodfruarna ska börja. Hihi. Under tiden försöker jag lära mig photoshop som jag lärde mig anväda idag. Riktigt kul.
några foton ifrån fotokursen idag ♥

13.22

Hej! Idag har jag världens otursdag. Jag slog av mig halva nageln och höll på att stuka foten när vi skulle ut och springa i skogen på idrotten. Haha. Känner mig lyckad. Men nått som är skönt med den här dagen är att jag slutar en timme tidigare, för att franskan var inställd idag också. Skönt, för då hinner jag vila upp mig innan jag ska ha min första barngympa för 5 åringar. Är lite nervös med jag tror ändå att det kommer bli riktigt roligt.




running

Nu har jag setat här framför datorn och pluggat svenska och franska på tok för länge. Så nu får Frazze följa med mig på en löprunda i skogen. Oh yes.
 

true words


wonderful day

Godmorgon! Alldeles nyss fick jag reda på att min franska lärare inte var i skolan och har nu istället sovmorgon till 11.45. Känns lite jobbigt att jag gick upp 07.30, eftersom att jag inte visste om denna dunder sovmorgon. Aja, nu kan jag ta det lugnt ett tag i alla fall. Så jäkla skönt. 

love you girls

Bild från i lördags
 

nionde september

Hej! Jag har haft fullt upp hela helgen. I fredags var det partaj och under natten så var min pojkvän snäll nog att komma och hämta mig. Vi sov sen hos mig och på lördagen så åkte vi ut till honom på landet. Hihi. Jag kom hem därifrån idag och har sedan dess vart och ätit lunch hos mormor, handlat med mamma, pluggat på de grekiska gudarna och pratat med min pappa som är på andra sidan jorden just nu. Ikväll ska jag mysa med mamma och min syster och kolla på x-factor. Puss.




08.45

Goodmorning! Skönt att det äntligen är torsdag, vilket betyder att det snart är helg. Yes. Dock så har jag träningsvärk överallt eftersom att jag var duktig nog och sprang efter gymnastikträningen. Det var riktigt skönt att springa faktiskt, så ska nog försöka komma igång med det igen. Jag längtar dessutom väldigt mycket till helgen, då jag har väldigt mycket planerat. Haha. Fun. 

my day

Hello again. Gud vad skönt det ska bli att snart få komma hem efter den här jobbiga dagen, och inga läxor har vi heller. Hallelujah. Jag ska måla naglarna, äta mina nyttiga mackor som är såååå goda och sen ska jag nog vara snäll mot min hund och ta med honom på en långpromenad. 



femte september

 
Godmorgon! Imorse så var jag otroligt avundsjuk på alla som hade sovmorgon. Jag ville också ligga kvar i sängen och sova, men istället fick jag gå upp tidigt och gå till skolan. Nu har jag i alla fall klarat av den första lektionen och snart börjar den andra. Om vi ska hålla den här takten, så lär nog den här dagen gå otroligt fort. Skönt.





20.31

Tack för nattens alla lögner, tack för rodnaden på morgonen och drömmarna på dagen. 
-Winnerbäck

fotografisk bild



Här är några av bilderna jag tog idag. 


fjärde september

Imorse fick jag säga hejdå till min far som åkte till Shanhai tillsammans med jobbet. Förutom det så har jag vart i skolan och haft min första riktiga fotolektion. Vi fick gå ut och fota tre olika teman, det var rätt kul faktiskt. Annars så har skoldagen varit vanlig och ganska tråkig, haha. Men nu är jag äntligen hemma och sitter helt slut framför tvn och mumsar lite på min chokladboll. 

Mellanmål


du och jag

Vi är förlorare jag och du, det finns inga vinnare i lekar för två.


victoria's secret






snälla ge mig!!!

11.50

Hello there! Imorse vaknade jag och trodde att det var söndag, men när jag upptäckte att det var måndag så vart jag genast as trött. Haha. Dock så tror jag att tröttheten kommer att hålla i sig, men what to do? Sova efter skolan känns som en bra idé. Eftersom att jag ändå inte har någonting planerat och har bara lite franska att öva på. Hihi. 

good night sleep

Ligger nu nerbäddad i sängen bredvid hunden och kollar på några gamla top model Sverige klipp. Men snart ska jag stänga ner datorn och försöka sova lite. Godnatt alla fina.

sunday

Gud vad söndagar är sega, man är bara trött hela tiden. Och det tryckande vädret hjälper inte heller, hihi. Men jag försöker liva upp det lite med att tänka på min och Eriks underbara dag igår då vi firade 8 månader och hade en supermysig kräftskiva. Idag så vaknade jag upp bredvid honom och har sedan dess tillbringat resten av min söndag med honom. Vi har bara tagit det lugnt och kollat på film och så. En lugn men mysig söndag alltså. Nu ska jag sätta mig i soffan tillsammans med familjen och hoppas på att de är någonting bra på tv ikväll. 
bilden är gammal.

Åtta månader

Idag så har jag och min favorit åtta månader tillsammans. Jag älskar dig Erik, du är så himla underbar! You make me smile. Vi ska fira det genom att ha kräftskiva hemma hos honom. Mys. Ha en underbar lördag!


RSS 2.0