it's raining men

Det regnar ute. Ösregnar. I sådana lägen är det rätt så mysigt att sitta med en kopp te i handen, en filt runt om sig och titta på tv. I princip vad jag gör nu, nästan iallafall. Ska snart ta mig i kragen och läsa igenom franskan yttligare en gång innan jag går iväg mot träningen som är senare ikväll.

morgonmys

Idag har vi en otroligt kort dag. Jag slutar 12.45. Himelskt skönt.

förändring

Nyklippt. Syns inte så mycket men det är en fyra cemtimeter kortare. Helt okej nöjd endå.

du vita lögnare

Nu har jag gått igenom franska läxan. Duktig jag känner mig. Haha. Snart så kommer min mor hem och då ska vi åka ner emot stan för att köpa en skrivbok till mig och för att jag ska klippa mig. Jag vet inte hur jag ska klippa mig än dock, men det lär väl ordna sig. Stora problem jag har känner jag.

ljug för mig älskling

Sovmorgon. Tvn håller mig sällskap då det är rätt så lång tid kvar innan skolan börjar. Idag händer inget särskit, skola, lektioner. Ska dock efter skolan gå och klippa mig, så antar att ni kommer få en bild på resultatet senare ikväll. Yesyes.

klockan går

Helt panikslagen så kommer jag hem ifrån skolan med nyheten om att vi ska hålla ett föredrag ensam framför hela klassen. Vi ska argumentera om någonting, vilket jag inte alls är bra på. Så typiskt. Nu sitter jag föresten och försöker att skriva ihop ett brev om mig själv till en lärare, de vart våran enda uppgift efter att hon gav oss sovmorgon imorgon. Stressen börjar återigen arta sig.

dancing in the moonlight

Måndag. Det bästa med måndagar är att det är så in i helvete lång tid kvar tills nästa måndag. Ska snart ta och dra mig emot skolan, samtidigt som jag slänger iväg en avundsjuk blick på Frazze som ligger och sover. Orättvist.

tusen röster

Mysbyxor och linne. Ska måla naglarna naturgröna och sedan bädda ner mig i sängen och läsa min nyinköpta tidning. Lagom mysig söndagskväll sådär. Imorgon börjar återigen skolan.

tillåt mig

Godmorgon alla fina. Har inte så värst mycket att skriva här egentligen. Det är söndag och jag ska ut o äta med hela tjocka släkten. Vi ska till ett ställe som heter fiskeboda tror jag, jag har aldrig vart där förut men det sägs vara fint. Nu har jag inget mer o komma med så jag skriver senare ikväll istället.

så onödigt

Min dag har nyligen börjat. Då jag vaknade klockan 15.45. Mobilens ljud var avstängt, alarmet fel inställt. Alla misstag bidrog till att jag försov mig ganska rejält. Men efter många omständigheter så vaknade jag av hemtelefonens gälla signal. Nu är Erik här, så nu ska jag rycka upp mig!

fall asleep

Liggen i sängen. Tända ljus omkring mig. Fredagsmys i ensamhetens tecken. Snart kommer även ljusens brinnande låga ta slut och därmed säger jag godnatt världen.

cute

Bland det sötaste jag någonsin sett! Tjejen är bara tre år gammal dessutom.

im not a beauty queen

Äntligen hemma. Nu ska jag fixa fram lite och äta då jag är vrålhungrig. Helgen har inga specifika planer. Någon sorts släktträff på söndag. Sen får vi se. Nej, nu ska jag sätta igång lite musik och avnjuta fredagen!

svenska björnstammen

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig.


stanna

Godmorgon! Äntligen fredag, eller vad säger ni? Underbart är min mening. Först ska jag bara genomlida en dag i skolan, utan lektioner typ, men med mestadels onödigt sittande. Men nästa vecka drar nog allting igång på riktigt.

jag bara älskar reklamen


tid har förlöpt

Håltimme efter håltimme. Onödiga lektioner som fylls med en massa snack om allting som kommer hända senare på terminen. Isabelle, Frida och jag tog oss då tiden, under en håltimme, att gå till Tallås för att hälsa på. Jag träffade Magdalena Norin! Det gjorde min dag, minst sagt.
härliga tider

ville vara något som känns

Sitter och letar desperat efter biljetter till en konsert med Lars Winnerbäck. Jag skulle bli så överlycklig om jag hittade någonting. Han är min drog, jag behöver kicken. Men de ser mörkt ut, utsålt, så nu ska en nedstämd Hannah dra sig emot sängen. Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med.

jag vill tillbaka

new

Jag såg just ett reklaminslag där de påpekade den gamla trista vardagen. Sitt inte och stirra på klockan för att vänta in rätt tidpunkt. Varför inte bara slita sig loss och leva? Nu ska jag slita mig loss och sätta mig på cykeln och åka till min fina och oerhört saknade vän Astrid.

overkligt

Sovmorgon till 10.20 men endå så vaknade jag lite innan åtta. Jobbigt. Nu sitter jag här redo för att gå till skolan, tittar ner på klockan, och ser att jag är ungefär en timme tidig. Mitt tidsfördriv blev då tvn. Matlagningsprogram. Föresten så börjar allting på allvar idag, men riktiga lektioner, riktiga läxor och allt.


i solens sken


lär mig flyga

Sista dagen innan allting börjar. På rikitigt. Lite spänt är det ju men antar att de är normalt. Ska nu för sista gången sätta mig ner i den sköna fotöljen och bara göra ingenting. Kommer säkert dröja lång tid innan man får den göra-ingenting-känslan tillbaka. Ständig stress kommer väl att ta över. Återgår i rutiner. Det flyter på.

det är mänskligt

Ursäkta den dåliga uppdatering, vårt internet dog igår så jag kunde inte berätta om våran första dag på gymnasiet. Föresten så hände det inte så mycket, vi fick våra klasser, våra mentorer, en rundvandring. Jag blev faktiskt nöjd med min klass, SA11A. Idag däremot ska vi testa mac, eftersom att vi alla snart ska få varsin bärbar mac, bowla lite och sedan fika. Ganska soft enligt mig själv. Sedan på onsdag ska man möta ödet själv, då alla 2:or och 3:or kommer, men de får vi ta då!

back to school

Klockan 06.00 steg en trött Hannah upp ur sängen. Nu cirka två timmar senare så sitter en taggad Hannah framför datorn och inväntar sina fina vänner som snart kliver in genom dörren. Idag börjar min tid på gymnasiet. Galet.
outfit

drar mig mot sängen

Sista kvällen innan skolan drar igång tillbringades till mesta dels framför tvn med film, popcorn, och massa annat mys. Rätt okej avslut faktiskt. Nä nu måste jag nog dra ner persiennerna och krypa mig till kojs. Det är ju en ny dag imorgon också. Yesbox. Godnatt.


sista dagen

Sista sommarlovsdagen ska firas med att göra...ingenting. Ska bara sitta hemma och softa och det gör mig faktiskt ingenting. Får se om jag hittar på någonting senare, men just nu nöjer jag mig med att sitta med datorn i knät, kolla på tv och dricka oboy. Det duger.

frågestund

Jag försöker mig på en frågestund här på bloggen igen. Så att det händer någonting. Så alla kära läsare, passa nu på att fråga mig!

skinny genes

Bjuder på en skön låt. En glad låt. Jag ska snart smsa min andra fina vän som är här ifrån Karlskoga, åh så jag har saknat dig!

price of beauty

Sitter i min sköna säng och fyller i min nya kalender med en massa onödigheter. Vid klockan ett så ska jag ner på stan för att luncha med en fin vän vid namn Linnea. Trevligt.

don't stop beliving

Tiden rinner iväg som genom ett timglas. Sakta ser man hur den förfinade sanden sinar bort. Hur de små sandkornen blir de viktiga delarna i ens liv. Se hur de representerar dina förgångna dagar. Hur puzzelbitarna helt plötsligt saknar logik, det finns ingen samhörighet. Punkt slut. Godnatt.

starkare än någonsin

En heldag i Norrköping. Köpte inte mycket alls men det var trevligt. Skönt att göra något annat än att sitta hemma och däcka när det är sådant regnväder här hemma. Men nu ska jag trotsa regnet och bege mig ut för att gå till Bella & Frida för att ha en mysig fredagskväll!

smultronstället


födelsedag

Idag fyller min kära mamma år, det ska firas med en tripp till Smultronstället!
Jag älskar dig ♥

night

Träningen gick bra. Stel som bara den dock men otroligt nog så kom jag faktiskt nästan ner i split fortfarande. Stolt. Nu ska jag sova så godnatt mina kära läsare!

hope

Det rullar på bra idag. Fullt ös. Senare ska jag försöka hinna med träningen som börjar samma tid som jag slutar. Stressigt som vanligt. Imorgon bär det troligtvis av emot smultronstället! Bättre anslutning på sommarlovet får man ju leta efter.

white nights

Bakningen blev faktiskt riktigt bra. Nöjd. Så jag tänkte dela med mig av det recept som jag använde. Varsågoda!

 

Ingredienser:

100 g smör
2 st ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl mjök
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.

Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.

Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.

Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.

Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.

Fyll med valfri fyllning, se nedan.

Grädda i mitetn av ugnen cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna.

Frosting:

Ingredienser:

60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg

Så här gör du:

Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.

Vispa i Philadelphiaosten.

Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.

Bred den på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.



bakning!

Nu bakas det för fulla muggar, ska även laga ihop en liten middag till familjen. Hemmafrun Hannah tittar fram!

mirakel

Äntligen hemma. Trött som bara den, jag funderar på att ta en powernap. Eller så stannar jag kvar här framför tvn och bara tar det lugnt. Det gick bra att jobba idag föresten. Snart är även sista veckan över och man sitter återigen i skolbänken. Yesbox.

bultande hjärta

Idag har jag vart på stan och utträttat lite ärenden. Köpte en blomma för att visa medkänsla till min kära farmor blandannat. Träffat en vän, pratat med en annan. Imorgon börjar återigen jobbet, sista veckan.

jag svävar

Mina tankar flödar iväg. Långt bort. Jag kastar glatt iväg dom någon annanstans. Vill inte ha dom här hos mig längre, det räcker. Godnatt.

eldsjäl

Vaknade rätt så skapligt idag. Familjen var borta. Fotbollsmatch. Under dagen har jag hängt med Erik och nu sitter vi här hemma i Österåker. Han packar förfullt då han imorgon ska bege sig till Stockholm igen för yttligare en arbetsvecka. Precis som jag, fast jag dock inte ska ända till Stockholm. Jag slänger mig på cykeln istället. 

diggiloo

Underbar kväll med underbart folk. Att höra sex tusen röster skrika efter mer är inget annat än fantastiskt. Vilken kick och sicken kväll!
foto;jag (förutom den sista, haha)

today


när jag blir stor

Vandrar genom moln. Med huvudet tungt mot en kudde funderar jag på hur alltig ska bli. I framtiden. Jag vill bli någonting stort. Mina minnen förblir i svart & vitt. Så värt att se framåt. Idag är ingenting planerat.

natthälsning

Ändrade planer. Jag kan inte följa med till Norrköping imorgon då tågen går hem försent för att jag ska hinna med Diggiloo. Surt. Vi får se hur det blir morgondagen blir, då jag nu inte har några planer. Istället för att lägga all tid på sura miner så avnjöts kvällen med en film, dip, godis och chips. Och jag känner att jag snart vill komma igång och träna igen. Jag känner mig så otroligt ur form. Jobbigt.

innan allting rasar

Har varit på Be the one i stadsparken i dag. Träffade sedan mina söta änglar till kusiner. Imorgon så ser det ut som att jag och tjejerna drar till norrköping för lite shopping. Efterlängtat. Efter det så drar jag och familjen ner på Diggiloo. Just nu står jag och lagar mat eller gör snarare knyten med frukt och choklad!

jag tror jag dör!

världens sötaste katt!

vi tog oss samman

Hemma efter en ganska så lugn dag. Vi drog oss som sagt ner på stan och kollade lite där. Nu sitter jag här och plinkar lite på gitarren i hopp om att snart bli hungrig, så jag kan äta lite innan jag ska dra mig ner emot stadsparken med fina vänner för att kolla på utomhusbion som jag nämde i tidigare inlägg. Yesbox.

sida vid sida

Inne på min sista arbetsdag för den här veckan. Vi får se vad vi hittar på idag, som vanligt så är inget särskilt planerat. Men ikväll ska jag ner på utomhusbion med mysigt folk. Yesyes.

memories

slut. det är över nu. gå vidare. det blir ett vackert minne.

shoppingproblem...

På fredag så ska troligtvis jag och några fina vänner ta tåget emot Norrköping för en shoppingdag. Så jag sitter och klickar in mig på alla möjliga shoppingsidor för att bli inspirerad. Men jag vet verkligen inte vad jag vill ha av allting. Jag behöver dock en ny höstjacka, nya skor och varma tröjor. Men jag hittar inget som faller mig i smaken. Så klick, nu stängdes alla shoppingsidor ned. Nu ska jag gå och göra något vettigt.

två vackra


slitigt värre

Sitter nu i deras kök och har snott åt mig en dator medans dom leker med sina fina vänner. Hittils så har vi hunnit baka några chokladbollar och lagat lite mat. Nu har jag inte mycket mer att säga än att jag inte gillar vädret då det regnar ständigt. Tråkigt.

aldrig

Återigen en tidig morgon och de är dags för jobb. Troligtvis ska vi ner på stan och kolla vad som händer där. Eftersom att det är Katrineholmsveckan, så borde de ju alltid finnas någonting. Tror jag ska ut i köket och fixa mig en stor kopp te, jag fryser. Jag vill inte att sommaren ska ta slut. Inte än.

en tanke

weheartit

dåligt väder...

Med en stor filt virad runt mig och med ett kopp te i handen försöker jag desperat att få upp värmen efter att ha stått ute i ösregn, varvat med åska och blixtar, och kollat på kk - joggen. Jag tycker synd om er som dock sprang i regnet, för att inte tala om flaggvakterna som inte kunde eller fick röra sig en meter. Iskallt.

stoppa mig

Sätter mig snart på cykeln och börjar rulla emot jobbet. Senare ikväll blir det kk-joggen, då mina småusiner ska springa, så kameran packas ner. Ha en trevlig dag!

break

Trevlig dag med trevligt sällskap. Gled runt på stan med Oline och drömde om att ha massa pengar. Jag behöver nya kläder. Jag ska inom snar tid ta och rensa ur min garderob och slänga allting som bara tar plats och in med endast nytt o fräscht. Imorgon börjar jag somsagt att jobba så det ser ut att bli en tidigt kväll. Måste iallafall. Godnatt.

learn how to fly

Dagen är oplanerad. Jag känner inte för att sitta hemma hela dagen och däcka. Jag vill ut och göra någonting men vet inte vad. Imorgon börjar återigen jobbet som "dagmamma" och det fortsätter två veckor framöver. Och snart börjar skolan. Ångest. Nu går jag ut.

+++

Hemkommen. Efter att under helgen ha upplevt de första stjärnfallen i hela mitt liv. Det var underbart. Jag kollade just på himlen och såg att det återigen var stjärnklart ute. Intalde mig själv om att bara ligga kvar i det fuktiga gräset och andas. Bara leva, njuta. Drömma sig bort och höra tystnaden. I wish upon a star. Jag har lärt mig att leva. Min helg var fylld av skratt, musik, drömmar och många kära återseenden.
Tumblr_lhtgcohaks1qdbbywo1_500_large
weheartit

still alive

Iordninggjord och klar. Allt är packat och om cirkus två timmar så åker jag ut emot Forssjö där helgen ska tillbringas. Finns inte så mycker mer att säga. Tomma ord. Bilder flödar genom huvudet och jag försöker minnas de bra. En svacka var det jag sa, en svacka de va. Nä nu blir det frukost!

jag tänker på dig


beautiful

Kvällen blev lyckad. Erik och Joel kom och hämtade upp mig i stan, sen bar det ut mot skogen och en liten badplats där vi hängde en stund. Senare drog vi oss länge ut på sjön med båten och stannade till på en fin liten ö. En rolig kväll helt enkelt.

god makes no mistakes

Godmorgon! Idag så ska jag troligtsvis träffa min vän Erik. Inget mer planerat än så. Allt annat är som vanligt. Som man brukar säga, det flyter på.

så många gånger


drar mig ut

Mot farfar som ska firas! Grattis!

när släpper man en dröm?

Jag har många svenska idoler såsom Laleh, Lisa Ekdahl, Bo kaspers orkester, The ark, och Kent. Men min största idol är endå Lars Winnerbäck. Jag tackar faktiskt min pappa för de, då det var han som för några år sedan visade mig denna underbara musikaliska legend. Jag har vart på två konserter med Lars och båda gångerna har jag gått ut med ett nytt leende på läpparna och nya ögon att se världen igenom. Hon är eldfast och stark. Man blir så tagen av hans musik och stämmningen är total.


kärlek

happiness

Dagen är oplanerad. Men skönt är väl det. Får helt enkelt se vart dagen leder mig. Härlig känsla. Men troligtsvis så drar jag mig ner emot sjön en stund.

en ovanlig grej

Jag är ingen person som tror på plastikoperationer, utom vissa undantag, jag tycker att man ska vara nöjd som den man är. Så jag antar att ni alla har hört talas om de här fokus tuggimit som ska ge dig mer fokus, göra dig snyggare eller bli aktiv. Det är iallafall inget jag tror på. Iallafall inte den biten som säger att du kan tugga dig till ett snyggare utseende. Men av någon konstig anledning så vorre det endå kul att testa dessa just för att bara se om de verkligen fungerar eller inte.


äntligen

De senaste två dagarna har jag umgåtts med vänner och badat. Haft en picnic på gräsmattan och bara myst.
min eftermiddag

mot stranden!

Nu bär det snart av emot sjön. Mysigt värre. Kusinerna väntas även också vara där.
det ser ju inte exakt lika skönt och fint ut som det gjorde i Grekland, men det duger att bada i Sverige också.

mitt nattval

det är som att synas ändå slippa se. att stå i mitten och ändå stå brevid. det är en stund på jorden


RSS 2.0