Gott nytt år

Gott nytt år på er alla fina! Hoppas att ni kommer att få det lika bra som jag ikväll, ingenting går upp emot att fira någonting med alla sina vänner. Lycklig som bara den sitter jag på mitt rum och taggar. Värmer upp med musik innan jag snart ska iväg. Puss och kram!


tid för det nya

Sitter och njuter av de sista dagarna utav det här året. Kollar på bilder och blickar tillbaka. Minns de fina och glömmer de dåliga. Finner nuet och längtar tills att ett nytt år ska börja. Längtar efter att kunna få säga att allting börjar om på nytt. Den nya chansen. Mitt nyårslöfte kommer att bli att ta vara på allting som jag har. Gud jag är så lycklig.

12.54

Snart kommer Isabelle och Frida hit och så ska vi dra och handla. Riktig tjejgöra. Dock saknas lilla Ebba. Ikväll så ska jag nog lägga upp bilder på de kläder som jag köpte i stockholm. Yesbox. (och det går inte att lägga upp bilder.....)

Nyårs handla

Idag så ska jag och tjejerna handla maten till nyår. mysigt värre. Längesen man träffade tjejerna. Yes.


Tänkte bara säga hej


I soffan

Ligger i soffan. Kusinerna som sov här inatt har precis åkt hem. På morgonen har jag även fixat ett skal till min mobil, himla fint. Ett glittrigt rosa fick det bli. Senare i eftermiddag så ska vi iväg och fira morfar som fyller år.


På tågstationen

Sitter nu på tågstationen tillsammans med Oline och bara väntar. Tåget kommer inte för ens 19.30. Under dagen har vi shoppat och mina fynd kommer nog snart ut på bloggen. Yes.


Middag

Dagen har vart relativt lugnt. Åkte ner på stan en stund för att kolla på skal till min nya iPhone. Men affärer var stängda och jag hittade inget jag ville ha. Nu är jag och hela tjocka släkten hemma hos farmor och äter den årliga lutfisken. Yesyes.


Mobilblogg

Sitter nu nere i soffan och får massage utav massagestolen. Underbar uppfinning det där. Hehe.


tar det lugnt

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Softa framför tvn och äta en massa julgodis. Så orkar nog inte uppdatera mer idag. Yesbox.

puss och godnatt

Då var julen över för det här året. Hoppas ni haft en toppenjul precis som jag. Jag är helt galet nöjd med paketen som jag fick, tack tack tack. Nu längtar jag tills på tisdag då jag och oline ska dra iväg till stockholm för att shoppa. Det ska bli mysigt. Puss på er!

mistletoe


julafton

God jul kära ni! ♥

sleepy

Börjar känna hur ögonlocken blir allt mer tunga för varje minut som går. Uppersittarkvällen blev ett fiasko för min del, vann ingenting. Otur i spel helt enkelt, men det gör mig ingenting. För imorgon är det julafton och jag är mer taggad är vanligt ♥. Då jag inte har någon som helst aning om vad som ligger i paketen under granen. Med detta säger jag, godnatt fina ni.

lycklig

Ha precis skickat in brödet i ugnen och sitter nu framför tvn i väntan på att bingolottos uppesittarkväll ska börja. Hehe. Nu ska jag ordna lite te till mig. Gash, det är julafton imorgon.

23 december

Tänk att det är julafton redan imorgon Det känns verkligen inte som det, då vädret har svikit mig återigen. Regnet har tagit bort i princip all snö. Typiskt. Snart ska jag och mamma åka och fixa den absolut sista julklappen, till hunden och senare ikväll ska vi bara bröd. Vi ska också spela på lotto ikväll. Mysigt värre.

14.28

Första dagen på jullovet har varit perfekt, sovmorgon, en lång och god frukost, tv tittande och jag har till och med hunnit ner på stan för att fixa det absolut sista. Lycklig tjej.

apotekarnes julmust

en tjej som verkligen tänker till. man får sig ju en chock och ett asgarv samtidigt. de gjorde min kväll.

jullov

ÄNTLIGEN jullov! Så underbart och om endast tre dagar så är det julafton. Herregud vad tiden går fort. Mormor kom nyligen hit med den årliga julskinkan, mamma och pappa är och julhandlar och de första julkorten har kommit. Livet leker.
bilder ifrån dagens vollyboll. bilder är tagna ifrån frida

sista dagen

Idag är det årets sista skoldag, så otroligt skönt. Vi ska endast titta på vollyboll turneringen, dock ska jag själv inte vara med. Haha. Sedan i eftermiddag så ska jag fika med jobbet. Myspys.

julkänsla

Oj, det blev många jul inspirerade inlägg såhär på kvällskvisten. Men jag var tvungen att visa den underbart goda knäck som vi lyckades tillaga. Mums.

alla längtar vi till julafton

haha, du är söt du ebba

julmys och knäck

Glad som satan sitter jag i fotöljen i väntan på att mamma ska komma hem så att vi kan börja göra knäcken. Här ska det banne mig bli jul. Julskivan är på och julkänslan på topp! Känns som om jullovet redan börjat. Och om jag tänker efter så har ju lovet i princip börjat eftersom att jag inte har NÅGONTING mer i skolan. Fuck yeah.

nyårsklänning

Jag har tittat på denna fina klänning på nelly, men nu är även den borta. Så himla typisk. Jag orkar inte leta efter en ny. C'est la vie.

godmorgon

Godmorgon! Idag är det den sista riktiga skoldagen och det känns otroligt skönt. Efter matteprovet och religionsredovisningen så är allting över för den här terminen. Perfekt. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på julkalendern. Yesbox.

freedom

Nu lägger jag ner allt plugg för ikväll. Jag orkar inte mer. Lägger mig istället i sängen tillsammans med en film och drömmer mig bort. Godnatt kära ni.

without you

Nu är jag återigen hemma och sitter som klistrad framför datorn eftersom att vi snart ska få skriva ett prov i svenska. Vi hade turen att få göra det på datorn. Det är tur att man har sin mac ibland alltså. Men nu ska jag se om jag kan hitta någonting att äta först.
Tumblr_lnlnvnwcyr1qicvlwo1_500_large

caffeterian

Sitter i caffeterian tillsammans med Isabelle och Frida och försöker ivrigt att skriva klart religionen som ska redovisas imorgon. Endast den dumma sammanfattningen kvar. Nu ska vi ha franska och ska äntligen få tillbaka proven.

19 december

Trött som ett as sitter jag i sängen och väntar på att dagen ska komma igång. Men jag tröstar mig med att vi får jullov redan på onsdag. Fucking awesome. Ne, nu ska jag öppna min chokladkalender, känner att de behövs, och sedan röra mig emot skolan. Yesyes.

äntligen hemma

Herregud vilken dag. Klev upp tidigt för att åka med gymnastiklaget till Boda borg i Karlskoga. Så roligt har jag nog inte haft det på veckor. Klättrat, skrattat, sprungit är inte ens hälften av alla de saker jag gjort. Kommer säkert att ha träningsverk imorgon. Runt klockan fem så började vi rulla hemåt, men jag kom hem alldeles nyligen. Eriks bil slutade fungera på vägen. Så jag, han och några till blev fast där, mitt ute i ingenstans, i några timmar. Så nu efter allt kaos så längtar jag bara tills att få lägga mig ner i sängen. Godnatt.

18.30

På förmiddagen så har jag vart och jobbat. Kom hem runt tre. Nu så har jag och familjen klätt granen, slagit in paket och tagit fram alla tomtar. Julmys på hög nivå. Yesbox
.

i will love you til the end

Dagen har gått otroligt fort. Efter skolan så tog jag bussen ner till stan för att fixa den absolut sista julklappen. Rätt skönt faktiskt. Sedan så var det den vanliga gymnastik träningen och nu är jag återigen hemma. Ska snart få någonting att äta. Sedan vet jag inte vad som händer. Jag känner mest för en kväll framför tvn med chips, cola och godis.

09.48

Sovmorgon. Så otroligt skönt. Önskade att jag kunde börja 10.20 varje fredag. Föresten så blev jag överlycklig förut när jag såg att det snöade lite, men nu verkar det ha slutat igen. Kommer vi få någon snö till julafton eller inte? Jag blir mer och mer osäker för varje dag. Hehe. Men det blir ju ingen riktig jul tan snö. That's it.

godnatt raringar

Den här veckan har gått så otroligt fort och jag kan inte förstå att det är fredag redan imorgon. Sen är de endast tre skoldagar kvar tills vi får jullov. Awesome. Och imorgon blir det en bra dag, har bara två lektioner. Ett perfekt avslut på en jobbig vecka. Men nu ska jag släcka lampan och slänga mig i sängen. Trött. Godnatt.

iphone skal

Om jag hade en iphone, så skulle jag vilja ha den här. Det är inget vanligt skydd utan det är ett slags klistermärke som man klistrar på. Smidigt och så fin så att jag tror jag dör!
Ni hittar mer information om skalen HÄR

pictures


långtorsdag

Godmorgon! Idag är det en lång dag i skolan. Men försöker muntra upp mig med tanken på att det är den sista långa torsdagen för den här terminen. Wonderful.

min dag

Ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen idag. Men vi slutade så pass tidigt idag att jag och tjejerna bar oss ner mot stan för att ta en fika och leta julklappar. Himla mysigt. Jag gick på stan till 4 ungefär då min skjuss hem kom. Efter det så väntade en gymnastik träning på tre timmar. Låter kanske väldigt mycket, men tiden går så fort när man har roligt. Nu har jag varit duktig och slagit in alla mina julklappar och snart ska jag sova. Huvudvärk.


onsdag

Idag blir det en kort dag i skolan, endast två lektioner. Slutar redan 11.35. Men jag klagar inte! Efter skolan så bär det ner mot stan med tjejerna för att fixa de sista julklapparna. Julkänslan...vart tog du vägen?

lucia 2011

såhär på kvällskvisten har jag vart och kollat på katrineholms musik klasser som gjorde sin årliga luciakonsert. himla fint.

10.46

Har nyligen haft jullfika på franskan. Till och med det kan vara mysigt. Nu sitter jag på en samhällslektion och räknar minuter, så tråkigt har jag. Vi får dock gå lite tidigare för att kolla på Katrineholms lucia och hennes tärnor som kommer hit till skolan och lussar. Mysigt.

13 december

Godmorgon raringar! Planeringen för idag ser relativt lugn ut. Ikväll ska jag dock på lucia firande och kameran följer nog med, så bilder kommer. Allt bra annars? Hoppas att ni har det bra. Själv är jag as trött, precis som alla andra dagar, hehe. Yesbox.

the end

i wish i had someone to love.

19.37

Nyligen hemkommen ifrån mitt första utvecklingsamtal på gymnasiet. Det känndes rätt okej faktiskt. Ännu skönare är dock att måndagen är över och att jag under dagen inte behövt haft den där klumpen i magen, eftersom att vi nu inte har någonting att plugga på. Det ska jag fira med lite god mat och att för en gångs skull försöka somna innan 00.00. Hoppas att jag klarar det.


lussebullar


böda camping

Ligger i min säng och kollar på böda camping, saknar sommaren lite smått samtidigt som jag längtar till julafton. Men jag saknar att kunna gå ut i shorts, kunna bada, vara ute, grilla, jordgubbar...ah ni förstår grejen. Allt som har med en typisk svensk sommar att göra.
google

svart och vitt

Nu är franska provet över. Puh! Det känns så otroligt skönt. Nu börjar höst terminen lida mot sitt slut....voilà!

12-12-11

Nu är det måndag igen. Och som alla andra måndagar ska jag bege mig till skolan, där jag kommer spendera resten av dagen. Ett och annat prov ska skrivas också. Ha en bra dag!

hearts

Måste bara påpeka att min helg har vart perfekt. Träffat släkt och vänner, till och med hunnit med att köpa några julklappar och i veckan ska det handlas fler. Annars då? Jo, har just bäddat ner mig i sängen och lyssnar på musik och är förövrigt trött på det mesta. Godnatt.
306404_2069142526357_1178646484_31996170_226797_n_large

countdown

Det blev en lång dag i Örebro igår. Kom hem runt åtta, då mamma släppte av mig hos Oline där jag spenderade natten. Nu på morgonen så har vi bakat lussebullar och kollat på julkalendern. Senare i eftermiddag så är det också träning. Yesyes.

örebro

Idag bär det av mot Örebro för lite julshopping samt firande av min kusin Tilda som fyllde 6 år igår. Mysigt.

sitter och skrattar

image image
image
image
hih roligt.

9 december

Photo Booth biler..... Vaknade upp ganska sent idag, rätt skönt med sovmornar ändå. Och desto mysigare är det när man har någon hemma, för min syster är hemma idag. Hon har drabbats av den årliga vinterförkylningen. Stackarn. Snart ska jag dock bege mig iväg emot skolan, men har bara idrott och lite samhällskunskap, sen är dagen slut. Friday ♥

c'est la vie

...jag orkar inte.

WISHLIST ♥

desperate housewives boxen!
mitt fina Efva Attling halsband som jag fick i somras, men lyckades slarva bort. jag sparar fortfarande....
en snygg svart stålsträngad gitarr (kanske inte just denna på bilden...men nästan hehe)
ett macro objektiv, vet dock inte vilket ännu.
ett stativ till kameran, har velat haft ett länge nu (SNÄLLA MAMMA, tomten, PAPPA.....)
och...en blixt. Ja...jag vill mest ha nya saker till kameran mest så att jag kan komma igång och fota igen.
snygga dubbelörhängen, så praktika och snygga till allt!
-
Önskade jag hade pengar så att jag kunde unna mig allt detta. Skulle inte sitta fel. Men den ivriga väntan, den är inte så dum den heller faktiskt.

12.40

Filmanalysen är inskickad, engelska boken redovisad och samprovet är skrivet. Nu är det inte mycket kvar och det känns skönt att kunna bocka av fler och fler grejer ifrån att-göra-listan. Nu kan man fokusera på andra saker igen. OH HAPPY DAYS.

we are sexy and we know it

allt för att förgylla en tråkig torsdag.

08.03

Tröttare än såhär är det nog svårt och bli. Den iskalla duschen hjälpte inte. Kan väl bero på det dåliga sömn som jag haft några nätter i rad nu. Börjar känna av effekten av det nu. Typiskt. Nä, nu måste jag dra mig emot skolan. Pusshej.

lycka

Åh, ren lycka när man kommer på att man har glömmt öppna dagen lucka på chokladkalendern!

a long time ago

Fick just ett meddelande ifrån Astrid, där hon bad mig att kolla min hotmail. Vilket jag också gjorde. Hon hade då skickat mig två bilder som vi tog för några månader sedan. Jag saknar dig tjejen.



vinterland

Lyckan när man ser att det snöar ute!

oh happy day

Såhär på morgonen så har vi haft information om de olika inriktningarna på sam-linjen. Vet inte om jag blev så mycket klokare av det. Men det blir nog beteende linjen ändå. Nu sitter vi och väntar på naturkunskapen. Annars då? Jag är trött och hungrig. Living the dream!

Beyoncé Knowles

so perfect

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Dagen har varit lyckad. Bockat av ett prov och imorgon ska jag redovisa min engelska bok. Det märks att det snart är lov då det blir mindre och mindre att göra i skolan. Wonderful. Nu avnjuter jag underbar musik, innan jag snart ska släcka lampan och försöka somna. Peace!

snow

Att snön fortfarande är kvar är en glad nyhet! Dock så är det redan den 6 december och jag har inte köpt än ända julklapp än. Börjar att få lite panik, för jag vill inte göra några impulsköp. Det ska ju gärna vara en fin tankte bakom det hela. På tal om julklappar så kanske jag borde börja fundera på vad som ska stå på min önskelista

laughter

Sitter nu i caféterian. Snart ska vi ha det efterlängtade samhällsprovet. Men sen när det är över så kommer det kännas bra. Jag glädjer mig med att mamma och jag troligtvis ska baka lussebullar på söndag.

plus minus noll


jag älskar dig

Behöver jag säga mycket mer? Den här tjejen är helt underbar och jag älskar henne utav hela mitt hjärta. Galet snygg och helt enkelt bäst. Utan dig vorre jag ingenting. Oline Röd ♥.

♦♦♦

kan vi ta en paus i breaket?

wish upon a star

Har haft hemstudiedag idag så jag har spenderat hela dagen åt att plugga. Så sjukt tråkigt och jobbigt men det måste göras. Har ett samhällsprov imorgon. Men det verkar som om allt pluggande har lönat sig, för nu när jag tittar ut ser jag att det snöar (lita iallafall). ÄNTLIGEN.

release me

Ligger i mörkret och brottas med tankar, som gör det omöjligt att somna. Sätter därför igång ett avsnitt av tjuvarnas jul och hoppas på att det blir ett bra tidsfördriv. För en stund i alla fall. Godnatt alla ni!

18.16

Helgen är nu över, men jag kan trösta mig med att jag är ledig imorgon. Dock har jag en hel del att göra så, det kunde ha vart bätte. Jag vill ha jullov.

sanna mina ord


underbara lördag

Hoppas ni alla får en underbar lördag! Puss och kram.

Älskade syster

Grattis på födelsedagen underbara du <3 Hoppas du får en jättebra dag! Jag älskar dig utav hela mitt hjärta.
Even though life is full of changes,
we will always have each other,
and we will always share a special bond of love <3




lyckad kväll

Kvällen blev otroligt lyckad, Wilmah blev glad över det fina halsband som jag gav henne där det var ingraverat je t'aime. Kusinerna var här och bidrog med kvällens underhållning. En perfekt kväll helt enkelt. Nu är det bara den ivriga väntan tills imorgon kvar, i alla fall ifrån min syster sida, då den stora födelsedagen väntar.

världens sötaste reklamfilm

Tittade nyss på en reklamvideo för John Lewis på samlektionen, detta måste vara världens sötaste reklamfilm. Nu vill jag verkligen ha julafton.

en liten uppdatering

Efter skolan så bär det ner mot stan och sedan mot gitarrlektionen. Sen ikväll så ska släkten komma och fira min syster. Det ska bli mysigt att få träffa släkten igen. Bilder lär väl komma ikväll. Puss och kram.

09.46

Godmorgon peps! Sovmorgon och fredag, allt känns bäst. Dock så saknar jag snön, vart är den? För ett år sedan så hade vi massa snö vid det här laget. Typiskt.

secrets

love is unpredictable.Nerbäddad i sängen. Musik spelas och jag njuter redan nu med tanke på att jag har världens sovmorgon imorgon. Börjar med idrott 10.20. Wonderful.

klantigt

Hihi, dumma jag. Sitter nu på en svenska lektion då jag iner att tröjan sitter lite konsigt, eller snarare det känns fel. Jag tittar på den och inser att jag har haft den bak & fram hela dagen. Snacka om att jag var trött imorse....
imageimage

engelska prov

bild ifrån en franska lektion förra veckan//Sitter nu i hemklassrummet och väntar på att våran engelska lärare ska komma hit. Då ska vi skriva ett prov, vilket jag inte känner mig as taggad på. Men det kommer nog gå bra.

1 december

Sitter nu och tittar på årets julkalender, Tjuvarnas jul. Nu känns det som om julen är nära, dock saknas bara snön.

RSS 2.0