Min 18års dag

Idag är det min födelsedag och min tur att fylla 18år. Den här dagen har jag längtat efter så otroligt mycket (ni som fyller sent och har vänner som fyller tidigt förstår nog mig...hihih). Detta har firats hela helgen och i fredags kom min underbara släkt hit och på lördagen firades jag utav världens finaste vänner. Efter att ha varit hos mig och ätit middag så fick jag äntligen följa med tjejerna på krogen. Wiho. Nu ska jag sätta mig i soffan, framför en tänd brasa och kolla på en film och njuta av att jag fyller år. Kram.
lite bilder från helgen
 
 

october 25th

Klick...och så var svenskan inskickad och jag tar nu höstlov, så välbehövligt. Inga läxor eller tidiga mornar på en hel vecka, kan det bli bättre? Men innan mitt lov börjar på riktigt så ska jag gå till skolan för att ha de två sista lektionerna och börjar därför inte förens 13.25, hihi. Ikväll kommer släkten dessutom hit och firar min 18-årsdag, bara 3 dagar kvar innan jag offeciellt blir 18!!. Ska bli mysigt att börja lovet på det sättet, med en massa god mat, glada människor och paket, hih. Ha en bra fredag everybody!
lite black & white
 
 

10 oktober

Fick otroligt dåligt med sömn inatt. Men att vakna till att hunden gosar ner sig bredvid mig är det bästa sättet att vakna på. Så min morgon blev rätt bra ändå. Igår var jag och Linda nere på körskolan hela dagen, trots att vi var lediga, och gjorde massa prov. Men jag är ändå inte nöjd så jag ska ner idag också och försöka klara ytterligare en.  
 

fjärde oktober

Idag är jag ensam hemma, då min familj ska bort. Så efter träningen ska jag slänga mig i soffan, tända en brasa och förhoppningsvis äta B&J. Ska med andra ord ha en lugn fredagskväll eftersom att jag imorgon ska upp tidigt för att åka iväg och tävla. Jag ska försöka ta det lugnt i helgen då stressen börjar ta ut sin rätt. Igår kväll låg jag i soffan och frossade och min mage krampade. Jag ska försöka stressa ner lite i alla fall. 
 
 
 

the best

Jag saknar magaluf. Med handen på hjärtat kan jag säga att det var en utav mina bästa resor hittils. Delvis för att det bara var jag och mina 5 närsta vänner som åkte och för att jag hade en hel vecka där bara roliga saker var inplanerade. Take me back...
 

den 2 oktober

Igår var jag och Frazze ensamma hemma. Därför unnade vi oss lite extra mycket genom att ligga på fårfällen framför en knastrande brasa. Han tuggandes på ett ben och jag på choklad. Fick faktiskt en känsla av att jag längtade lite till den kalla vintern, varma jackor, halsdukar och långa promenader i snön med hunden. 

 
 
 

RSS 2.0