bonsoir

 

december, 27

Hejsan hoppsan! Idag så har jag tränat gymnastik hela dagen i princip, hela 5 timmar. Så nu ligger jag i sängen och är alldeles slut. Hihi. Ligger och kollar på sune och målar naglarna. Snart så ska jag och familjen gå till duveholmshallen för att kolla på fotboll. Fun.
en glad bild

juldagen

Min julafton blev en utav dom bättre. Vi började med julfukost hemma hos mormor, julpaketsutdelning och sedan kalle anka (som man måste se på..hihi). Sedan så fortsatte vi vidare till farmor och farfar där även kusinerna höll till. Vi åt julmat, öppnade massvis med paket och lekte paketlekar. Det var nog längesedan jag skrattade så mycket. Idag är det juldagen och den har jag firat hemma hos erik tillsammans med hans syskon och familj. Mysigt som vanligt att vara där ute på landet. Men nu ligger jag i sängen hemma och ska börja läsa på min bok syskonkärlek som jag fick i julklapp. 

mary christmas

Godmorgon! Nu i juletider så kommer det inte bli mycket bloggande. Så därför önskar jag er en riktigt god jul och ett gott år. Nu ska jag ska bege mig till mormor och fira jul och i eftermiddag så bär det av mot farmor för ännu mer julfirande. Mysigt. Hoppas ni får en underbar dag!
 

last day in school

Hej! Idag är det sista dagen i skolan och sen är det JULLOV! Dock så börjar mitt jullov stressigt, då jag ska hinna klippa farfar, åka iväg med newbody beställningar, träna på friskis och hinna packa och handla inför tjejkvällen hos Bella. Haha, alltid jag som har hundra saker att göra. 

Zara Larsson

Minns ni Zara Larsson ifrån Talang 2008? Man har inte hört så mycket ifrån henne sedan dess.. Well, hon ska släppa en EP 2013 och inte nog med att hon sjunger otroligt bra och låter som Rihanna så är hon sjukt snygg. Alltså verkligen snygg! Ni vet sådär naturligt fin, (haha jag låter desperat), men ni förstår nog vad jag menar..
 

15.02

Tjabba tjena hallå! Nu har jag svenska lektion och jag längtar hem. Fast först ska vi ha samhäll. När jag kommer hem så ska jag äta farmors hembakta kex och dricka oboy. Sen ska jag träna gymnastik, sista träningen för i år. 
 

fint

 

sjuttonde december

Hello! Kan ni förstå att det är julafton om exakt en vecka?! Det kan knappt jag, haha. Trots att vi i helgen julpyntade här hemma och bakade julkola och knäck. Så i lördags så luktade det jul i hela huset. Jag har även slagit in alla julklappar, känns förjäkla bra. Ikväll så ska jag iväg på julfika tillsammans med ledarna i gymnastiken. Ska äta skinkmacka och dricka varm oboy, kan det bli mer vintrigt? 

13 december

Hej! Skönt att det änterligen är torsdag, för då är det bara en dag till innan det är helg. Logiskt va? Ikväll så ska jag troligtvis träna på friskis för tredje gången den här veckan + att jag körde gymnastik igår. Känner mig faktisk duktig. Ska nå mitt mål på att bli lite mer vältränad. 

christmas

åh vad jag längtar till julen!

12.12.12

Hejsan! Åh vad jag älskar det här med håltimmar, eller? Igår hade vi tre timmar och två timmar idag. Det är inte så kul längre. Men förövrigt så är det den 12/12-2012 och jag hoppas att det blir en bra dag, vilket jag tror att det blir. För jag har knappt några läxor (och ja det är en lättnad), har gymnatikträning och ska få träffa pojkvännen. Mys.

hello

Godmorgon peps! Just nu sitter jag i fotosalen och redigerar lite bilder. Den här skoldagen känns så himla onödig,  har en massa lektoner som är instälda. Matten, frankan och engelskan, vilket betyder att jag har två lektioner idag plus idrott. Haha, värt. Efter skolan ska jag till sjukgymnasten som jag trodde jag skulle till igår, haha veckovild eller vad?

friskis och svettis

Tjenare! Träningspasset på friskis och svettis gick bra, och efteråt så gick jag och Linda och körde en halvtimme på gymmet. Så nu är jag helt slut. Ligger i sängen och kollar på sune tillsammans med hunden. Så snart ska jag sova och hoppas på träningsvärk imorgon. Yesbox.
my beloved girls

10/12/12

Hej! Kul att man kommer till skolan och upptäcker att man inte har någon franska, och därmed en sovmorgon till 11.45. Nice. Jag får sitta här och vänta på att Isabelles tyska lektion tar slut, så att jag får lite sällskap. Föresten så har min helg vart perfekt. Jag har julhandlat med familjen, vart på fest med tjejerna och sovit med Erik. Idag, efter det här otroligt långa dagen i skolan, så ska jag följa med Ebba och Jennifer till friskis och svettis och köra jympa. Haha, jag är faktiskt lite nervös. 
bild ifrån helgen

thursday

Halloj. Idag har jag träningsvärk i ryggen och armarna. Gissa varför? Jo, för att jag skottade hela uppfarten igår. Haha, det var så sjukt jobbigt. Igår så tränade jag också gymnasterna för sista gången i år. Det var lika roligt som alltid, och fikan blev mysig. Idag, efter skolan, så ska jag hem och ta det lugnt. Kankse ska jag skriva ihop en lista på allting jag behöver köpa till jul, med tanke på att jag inte köpt en enda julklapp än.
old one

snow

Hej! Hoppas allting är bra med er. Själv sitter jag i skolan och övar som en galning inför franska provet som är snart. Samtidigt som det är världes snöoväder utanför, eller aa det snöar i alla fall mycket. Visst jag tycker om snö, men inte så mycket när det när de snöar så pass mycket att det bara slår emot annsiktet. Jag är nog mer en sommarmänniska. Efter skolan så ska jag hem och dricka varm oboy och njuta av att franskaprovet är borta och sedan ska jag träna de små lopporna, och sen ska vi ha julfika. Åh vad det är mysigt att vara ledare, hihi. 
 
en bild ifrån fotolektionen, bara lilla tanne som saknas. loveu guys.

happy birthday

Grattis världens bästa syster på födelsedagen. Loveu♥

crazy

Hej! Otroligt seg dag och konstig dag idag. Vet inte varför, men av någon anledning så hade jag (och tjejrna) otur idag. Höll på att få två stycken dörrar på mig idag, haha, tappade sylt på min mobil och mina byxor i matsalen och så vidare. Haha. Så jävla klumpig. 

elva månader

Idag har jag och världens bästa pojkvän 11 månader. I will love you till the end ♥

julmys

Hej! Nu är det jul i hela huset. På förmiddagen har jag och familjen bakat lussebullar, så nu luktar det nybakat i hela huset. Nu sitter jag i soffan, framför brasan, och kollar igenom franskan. Tråkigt, men jag måste klara provet. Ugh. Men snart så kommer Erik hit, då ska vi dricka glögg och äta god mat. Yesbox.

RSS 2.0