27 juni

Idag klev jag upp tidigt för att jobba ett kort pass. Efter det har jag hållit mig hemma i väntan på min tid hos massören, där jag fick 60 minuters vila från allt. Sen var det back to reality igen då det var dags att gå hem i regnet. Så under ett paraply som knarrade och med converse som skvätte vatten gick jag hem till min sköna soffa. Regn är allt bra mysigt ibland. Hihi.
weheartit
 

Tisdag

Godmorgon! Sitter just nu ute i uterummet och kollar på pretty little liars som jag har fastnat för nu samtidigt som jag tar en morgonfika. Jag älskar att vara ledig. Snart ska jag ut i solen på en promenad med frasse och sen landar jag väl här ute i fotöljen igen. Yes.


Min morgon

Morfar ringde mig imorse och frågade ifall jag inte ville följa med honom ut i skogen tillsammans med frasse. Det var mysigt att gå och lyssna på fåglarna och ta det lugnt. Något man borde göra oftare kanske. Jag önskar jag bodde på landet ibland, åh.


bra dag

Stax innan 10 imorse så gick jag ut för att ta en långpromenad runt djulö. Riktigt skönt faktiskt och jag tror nog att jag ska försöka börja att gå på morgnarna. När jag kom hem hann jag inte men än ta av mig skorna innan jag fick ett samtal utav mormor som snällt nog bjöd mig på lunch. Så jag tog med mig körkortsböckerna och cyklade dit. Mormor bjöd även på melon och jordgubbar i solen, så sjukt gott. När jag kom hem sen så bytte jag snabbt om till bikini (obs jag var as varm och önskade mer än någonsin att jag hade en pool, hahah) och la mig ner och solade. Det är precis vad jag gjort fram tills nu. Förhoppningsvis fick jag lite färg iaf. Hejdå.
 
 

girls night

Kom precis hem efter en trevlig visit hemma hos Bella med mina fina tjejer. Vi hade en helt vanlig tjejkväll som bestod av chips, film, intressanta dialoger, grönsaker med dipp och lite andra onyttigheter som hör till. Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen och ska väl försöka sova lite och hoppas på lite jobb imorgon. Night.
gammal bild och jag saknar mitt blonda hår..
 

17 juni

Hej! Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, då jag inte fick något sms imorse om någon jobbtid. Just därför sitter jag nu hemma ensam och väntar på att någon ska komma hem snart, haha har så tråkigt. Men förhoppningsvis får jag en tid imorgon så jag kan tjäna lite stålar. Nu ska jag återgå till min film för en stund. Bye.
 

Helgen

I fredags var jag på klassfest. Åh det ska bli så roligt att ta studenten med alla roliga människor som finns i min klass. Hihi. Igår så tillbringade jag dagen tillsammans med Erik och på kvällen så kom mormor och morfar över på middag. Haha kände mig så ensam igår då mina vänner var på fest, Erik var med sin klass, alla studenter var ute och jag satt inne och diskuterade livet. Hihi. Idag ska jag däremot njuta av en ledig dag för imorgon ska jag förhoppnings jobba.


jag svär det kändes

 

22.47

Imorgon får jag sommarlov. Jag kan inte förstå att mitt andra år på gymnasiet redan är slut. Så imorgon klockan 11.45 sitter jag i aulan och lyssnar på rektorn och ca en timme senare sitter jag förhoppningsvis hemma och kan börja mitt sommarlov. Den här sommaren ska bli den bästa någonsin, med tanke på att det här kommer bli mitt sista sommarlov. Det ska fyllas med fina minnen, resor med de bästa, mys med pojkvännen, fester osv osv. Ah, det ska bli bra.
 

you are my heaven

♥ Idag skickade jag in mitt sista arbete i tvåan. Pust, vilken lättnad. Jag har även vart modig nog att genomgå den brandutbildning som var obligatorisk för mitt sommarjobb Trots att jag och eld inte sammarbetar så funkade det faktiskt, till min stora förvåning. Nu ska jag lägga ner huvudet på min kudde och vänta tills det blir mörkt i rummet, inte förens då kan jag somna. Natti. 

i will try to fix you

Idag har jag fixat mig själv. Den otroligt hårda stenen som funnits i min mage den senaste veckan har äntligen släpt. Så nu känns allting bra och återigen kan jag njuta av livet. Haha patetiskt men sant. Nu ska jag gå ut med hunden i solen och låta honom nosa lite på fåren som står i hagen bredvid och ger mig en härlig sommarkänsla. Kära liv, fortsätt vara såhär positivt tack.

11.04

Hej! Nu är vi inne på sista veckan i skolan innna det blir sommarlov. Kan inte fatta att mitt år i tvåan redan är slut och att jag vid den här tiden om ett år så sitter jag och har fullt upp med studentplanerande. Wiii. Känns nyss som att jag började ettan och hörde ifrån alla vuxna att ta jag skulle ta vara på gymnasietiden för den går så otroligt snabbt, och det har den verkligen gjort också. Om en vecka jobbar jag förhoppningsvis och idag ska jag iväg på möte för alla vikarier och på onsdag är det brandutbildning. Gah jag har så mycket saker att göra den här veckan att på fredag lär jag somna som en stock och aldrig mer vilja resa mig upp igen, haha. 

Det här med jordgubbar..

..det är så underbart gott!


flowers

Hej! Igår var jag ute med tjejerna då sam-treorna skulle utmana oss tvåor i brännboll. Så det blev lite sen hemkomst igår, hihi. Nu sitter jag i skolan tillsammans med Bella och försöker få ihop våra sista inlämingar i svenska. Det går ganska trögt för jag har ingen skolork kvar, hehe. Jag vill bara ha sommarlov. 

3 years

Hej! Ikväll så har jag vart ute och försökt fotat lite fotouppgifter tillsammans med mami, gick väl inte riktigt som jag tänkt mig men en bild blev klar iaf. Efter att ha skrattat åt alla konstiga bilder vi lyckades ta så började vi firandet åt Frasse, som idag blir 3 år gammal. Vi åt smörgåstårta (och det gjorde vi inte bara för att frasse fyllde, utan även för att min mamma tyckte att vi hade grillat så mycket på sistone) och sedan fick frasse sina efterlängtade presenter i form av lite "lyxigare" ben som han har stått och sniffat efter hela kvällen. Söt. Nu är min mage full av smörgåstårta så ska därför släcka lampan och somna innan jag hamnar i matkoma. Godnatt.

sovmorgon

Godmorgon! Sitter i uterummet och äter frukost, och lyssnar på fåren som går och bäker, och njuter av att jag har sovmorgon till 13.10. Känns skönt med lite extra helg. På tal om helg så har min helg vart bra för jag har fått mysa med en bebis, firat 1 år och 6 månader med älskling, partat med mina 4 bästa och så vidare. En bra helg helt enkelt. Nu ska jag in i skolvärlden igen och plugga franska, svenska och matte. Fast först ska jag ringa till sommarjobbet. Wiho. 

RSS 2.0