20.54

Jag är helt slut. I både huvud och kropp. Igår hade vi hemstudiedag och jag lyckades faktiskt anstränga mig några timmar till att plugga. Trots att jag önskade att jag kunde haft en ledig dag igår så känns det ändå som en lättnad att något börjar bli klart i alla fall. Har så sjukt mycket saker inplanerat de närmaste veckorna. Helgerna är fullbokade så jag tar all den lilla tid jag har kvar till det som MÅSTE göras. Snälla studenten, kom nuu. Tråkigt inlägg, i know. Jag ska i alla fall kolla på paradise hotell ikväll. Som ett litet plus i kanten. 
 
 

bowling, mat och fredagsmys

Idag är det fredag och en riktigt bra sådan. Visserligen är det långt kvar innan vi slutar, vi slutar 15.45 vilket är vääääldigt segt. Men efter att ha tränat lite gymanstik ikväll så ska jag och Erik, Wilmah och hennes Andreas plus mamma och pappa ha en "familjekväll" haha. Först ska vi bowla och sen ska vi hem och äta plankstek. Så himla mysigt. 

I LOVE YOU

you make me happy. 

tjugoförsta november

Hej! Igår var jag nere på stan och fixade en del saker, köpte bland annat en present till min kusin och pluggade lite snabbt på körkolan innan det var dags för träning. Det var en utav de roligaste träningarna jag haft på den här terminen. Mina gymnaster gör stora framsteg i mina ögon och det är alltid kul och se, men utöver det så hade två utav dom gjort ett eget fristående (en slags dans som man gör inom gymnastiken, hihi). Asså det var det GULLIGASTE jag sett! Önskar att jag kunde lägga ut filmen här dock. Men ni får nöja er med min glada beskrivning. 
 
 

it's monday morning

Godmorgon! Ny vecka och nya tag, igen. Wilmah fick ligga kvar hemma i sängen idag då hon är sjuk. Önskar jag också kunde stanna kvar i sängen idag då jag somnade lite för sent för att mina ögon och mitt huvud skulle vara på topp idag. Men förhoppningsvis blir det bättre till eftermiddagen, då jag ska till körskolan och plugga järnet. Haha. Vill så gärna ha mitt körkort nu. Nu nu nu. Kan man inte bara knäppa med fingrarna och sen få det lilla plastkortet i handen? Man kan ju i alla fall hoppas, hih. 
fin morgon
 

nattens tankar

Kan inte sova. Tankarna stutsar från det ena till det andra. Är det såhär det ska vara när man är arton? Stressmage, ryggsmärtor som resulterade i ett års sjukgymnastik och som fortfarande inte är 100 procent bra, ångest över framtiden och en väldans massa "att göra" på helgerna. Jag vill ta ledigt trots att jag nyligen kom hem ifrån en underbar spahelg. Men jag jobbar på att ta vara på den relax som det finns tid till. Leva lite mer i nuet. Godnight.
 

Lundsbrunns Kurort

Och så var det söndag igen. Kan inte förstå att helgen redan är över. Sparesan med familjen kunde dock inte blivit bättre. Underbara behandlingar, god mat, mysigt umgänge, musik och ångbastu. Precis sånt som gör att man känner att man lever, att man faktiskt får unna sig själv bra saker ibland. Mina behandlingar var först ett örtbad då jag fick välja oljor efter sinnesstämmning, jag tog energi. Efter det var det en timmer helkroppsmassage som var behövlig. Nu längtar jag bara tills den 7 december då jag och mitt hjärta ska åka till stockholm för att gå på musikal och bara njuta av livet. Något som jag borde göra oftare. Njuta.
 
 
 
 
 

fredagen den 15 november

Godmorgon! Fredag och sovmorgon. Dessutom sov mitt hjärta hos mig inatt vilket gjorde att morgonen blev både tidig (han går upp klockan 05.00 hihi, och efter det försöker jag somna om), och mysig. Igår kväll så var jag + hela släkten typ och kollade på Tallås musikal som 9:orna anordnar. Det kändes konstigt men bra att se Wilmah stå på scenen eftersom att vi pratat om det så länge. Den dagen hon började nian och jag sista året på gymnasiet och nu är det snart slutet i nian för henne och min stundent närmar sig med stormsteg. Lite läskigt faktiskt, hur snabbt det har gått. 
söt bild på systra mi ♥
 

november 14

Tänk att det redan är torsdag, haha kändes nyss som om att det var måndag. Men det gör mig ingenting att veckorna går fort nu, för jag har så mycket att se fram emot. Ikväll är det 9:ornas årliga musikal och min lillasyster (som börjar bli stor...) ska vara med, i helgen blir det sparesa med familjen och sen är det inte många dagar kvar innan det bli jullov. Wiho.
 

tis 12 nov

Hej! Nu är måndagen förbi och en ny vecka är igång. Längtar tills på fredag eftersom mitt huvud redan börjar strejka. "Snälla Hannah dra ner på tempot", "Måste du verkligen göra allt det där idag...". Trots att jag vet om att jag gör allt för mycket saker samtidigt och säger ja till saker som jag vet att jag egentligen inte har tid med, så tillåter jag mig själv att göra det iallafall.
 
 
MEN, i helgen så ska jag och min familj åka till ett spa, som jag fick i 18-års present, och tillbringa några mysiga dagar där. Jag längtar ihjäl mig efter mitt aljbad och massage, och att för en gångs skull koppla av. Stackars huvud. Dock är det mycket som ska göra innan dess. Plugga körkort, inlämningar, redovisningar, motorvägskörning, körlektioner, träningar och lappskrivande osv osv. 
 
 

8 november

Äntligen fredag och det är första helgen på länge som jag inte ska upp tidigt, förutom söndag då jag ska jobba. Efter att skolan slutat så ska jag träna och sen ska världens finaste pojke följa med mig hem för en myskväll i soffan. Förutom slöhäng i soffan så ska jag och mamma försöka oss på att göra varsin drink eftersom jag fick jättefina drinkglas i födelsedagspresent, hihi. 
en gammal
 

RSS 2.0