april 29

Idag så ska jag till en creactive (som jobbar med sportskador) och kolla min fot. Hoppas verkligen att jag får övningar som gör att jag kan bli bra snabbt. För jag har inte tränat på en hel vecka just nu och det spritter i benen på mig! Men imorgon ska jag nog ner till friskis & svettis och förhoppningsvis får jag träna gymnatik nästa träning. 

shoes

Hej! På lördag så ska jag och tjejerna till Stockholm för att shoppa lite så därför sitter jag just nu och kollar lite på internet efter saker som jag gärna skulle vilja ha. Bland annat så skulle jag vilja ha lite fina sommarklackar och då hittade jag dessa på H&M. ÅHH! Finisar. Men kan dock inte bestämma mig för vilken färg som är snyggast, hihi. Men jag måste även försöka hitta lite fina sommartoppar, så jag måste prioritera. Blä för att vara fattig student.
 

Gnight


cold

Halloj! Sitter i skolan och väntar på att ha muntligt nationellt prov i matte. Inte vad jag känner för när jag är förkyld. Varför lyckas alltid jag bli förkyd när nationella proven ska starta igång. Aja. Efter skolan idag så ska jag nog bara ta det lugnt, får se om jag går upp till gymnastiken trots att jag inte får träna pga foten, we will se. Ikväll sover jag förhoppningsvis med min pojkis och njuter av att det är fredag. 
en glad bild

20 ♥

Idag fyller mitt ♥ hela 20 år! Helt sjukt vad tiden går fort, för jag minns när vi först träffades då du var 17, nästan 18, och jag bara 16. Nu är du 20 och jag är den som ska fylla 18. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går och du gör mig oerhört lycklig!  ♥♥♥♥ Puss!

JB

Hej! Mitt internet hemma har inte vart det bästa så jag har inte kunnat berätta för er vad som hände mig i måndags. Efter 9 månaders väntan så fick jag äntligen se Justin Bieber i globen!!! Det var så sjukt bra stämning och det är nog en utav de häftigaste konserter jag någonsin varit på. Bästa, wihoooo!

rehabilitering

Hej! Ligger i sängen och ska snart försöka läsa lite i min engelskabok. Inte riktigt vad jag är sugen på att göra just nu men...jag måste. Annars så tänker jag på hur jag ska kunna överleva de 2-3 närmaste veckorna då jag inte får (eller ska i alla fall) träna någon gymnastik för jag slet upp min skada i foten i fredags. Andra gången gillt och nu ska jag påbörja någon slags rehabilitering på den, nu när väl ryggen är helt okej. Alltid lika kul. Hah, känner mig inte så positiv just nu men jag hoppas ni står ut ändå. Puss och godnatt.
finaste laget

playing with the shadow


i'm having a bad day

Hej! Idag känns det som en dålig dag, för allting som är tekniskt och som tillhör mig slutar bara fungera haha. Min macbook laddare slutade fungera för andra gången igår så den måste jag försöka fixa idag (utöver allt annat jag har, pust) och till råga på det så har 3 typ lagt ner för tillfället så jag har ingen service på mobilen heller och kan därför inte nå någon. ÅH! Pust!

mon petit ami

tack, för att du är du ♥

i want spring

 

wedding dreams

Om jag någongång gifter mig i framtiden, vilket jag förhoppningsvis gör, så har jag hittat det perfeka stället att fira smekmånaden på. Jag vill åka till Bora Bora, det är så sjukt fint och dessutom ser det väldigt rogivande ut. Förstå att vara där med sin nyblilvna man och bara mysa. Gå i det grönblå vattnet och bara njuta av att man är lycklig. Åhh!!! 

home

Godmorgon! Sitter hemma just nu och tar det lugnt. Sociologi lektionen blev inställd så jag börjar inte förens 12. Rätt skönt ändå. Har hunnit plugga lite och ätit god lunch för en gångs skull och snart ska jag väl sätta på mig skorna och gå iväg igen. Även idag ska jag ner till körskolan för att gå på teorikurs, och likadant imorgon. Efter det ska jag träna gymnastik, wiho.
 
weheartit
 

april 16

Hej! Sitter i skolan och längtar efter sommaren. Ebba sitter och kollar på resor och jag sitter och drömmer om våran resa till Magaluf. Det ska bli så sjukt roligt och jag kan knappt vänta längre!! Förövrigt så är jag trött och i eftermiddag så ska jag ner till körskolan igen för att fortsätta med teorikursen. Har ju gjort roligare saker i mitt liv, haha.

Göteborg

Hello! Hela helgen har tillbringats i Göteborg tillsammans med gymnastiklaget då vi tävlade i RM. Det är alltid lika kul att åka iväg med dom då det händer oväntade saker hela tiden, haha. Tävlingen gick relativt bra och nu är jag mer taggad än någonsin på att lära mig nya saker. I eftrmiddag så ska jag och Emelie ner till SE för att gå på första utbildningen till körkortet. Inte riktigt vad jag känner för men ska man ha kökort så ska man haha.
 Här är en film ifrån tävlingen

ups and downs

Hej! Igår hade jag fullt upp. Direkt efter skolan cyklade jag till sjukgymnasten och 20 minuter efter att behandlingen var klar så var jag i skogsborgsskolan gymnastikhall och tränade 4-6 åringarna. När jag kom hem var jag trött så jag vet inte vad och när jag väl la mig i sängen så somnade jag direkt. Ikväll blir det också träning, fast med 6-8 åringarna och egen träning inför RM tävingen i Göteborg i helgen. 
 

8 april

Halloj. Idag började skolan igen efter påsklovet. Kände mig inte så taggad imorse men jag tog mig upp i alla fall. Efter skolan idag så ska jag plugga lite och sen gå ut och gå en lång promenad med hunden istället för att träna på friskis. Känns skönare att vara ute nu när man måste sitta inne en hel skoldag. Hehe. Hoppas ni får en bra måndag.

världens bästa vän

Idag så fyller en utav de finaste vännerna jag har 18 år! Isabelle Magnusson. Grattis på födelsedagen gumman! LOVE YOU! ♥♥♥

april 5th

Igår var jag på stan med min syster och hade lite kvalitétstid. Vi lunchade först tillsammans innan vi började gå i affärerna. Jag fick med mig ett linne, en BH och en almanacka. På kvällen så träffade jag tjejerna för en myskväll med pizza och skitsnack. Idag har jag också en hel del som står på schemat. Först ska jag snart ner på stan med Olivia och Oscar och fixa lite och klockan två ska jag träna gymnastik. Ikväll blir det förhoppningsvis en lugn och mysig kvälll framför tvn. PUSS.

andra april

Hej! Påsklovet har bara börjat och det känns skönt. Idag unnade jag mig en liten sovmorgon och nu sitter jag framför tvn och kollar på desperate housewives♥. Ska snart göra i ordning någonting att äta och sedan ska jag ut och gå en långpromenad med hunden. I eftermiddag så ska jag ner på stan med två underbara tjejer och ta en mysfika. 

RSS 2.0