första dagen på jobbet

Idag börjar jag sommarjobba på strandgården och jag är rätt nervös. Fast på ett bra sätt, för det ska bli kul. Hoppas jag i alla fall. Så vilken minut som helst ska jag sätta mig på cykeln och åka dit. Hihi. Önska mig lycka till.

öland i bilder

bilderna är tagna av Erik

de senaste dagarna..

..har jag vart på Öland tillsammans med min familj och min pojkvän. Vi var där ifrån söndag till torsdag och under den tiden så badade vi massor och solade. Jag tror nog att det är den ända sommarvärme jag kännt den här sommaren. Som varmast var det omkring 30 grader tror jag, så det fanns ingenting att klaga på. På fredagen så åkte jag och Erik ut till honom tidigt på morgonen för att hjälpa hans pappa att måla huset och fixa lite i trädgården. Vi blev kvar där tills idag, så jag kom hem för bara en stund sedan. Nu håller jag på och fixar lite inför mitt sommarjobb som jag börjar på imorgon. Så kläder tvättas, mat ska fixas osv. Så det är vad jag ska dona med resten av kvällen. Kram.

Varmt

Gud vad skönt väder det är idag! Kan till och med ha shorts på mig, och det var längesen nu. Erik och jag åkte ner mot stan för en stund sedan och satte oss i Stadsparken och solade en stund. Skönt. Men nu sitter jag och väntar på att han ska bli färdig klippt. Stackarn hade så långt hår, hihi. Inte nog med att det är en solig och härlig dag, utan min fina vän Tanne fyller 17 år idag! Grattis vännen!


Sista dagen

Godmorgon! Blev en tidig morgon idag med. Vi fick lov att vakna 05.30 för att hinna till wilmahs match klockan 08.00. Så nu sitter vi på bussen på väg inåt stan. Dessutom så är det sista dagen i göteborg, för mig och Oline i alla fall, då vi åker hem lite efter matchen. Men just nu gör det mig ingenting eftersom att det regnar. Stackars alla fotbollsspelare. Kan inte vara kul att spela i regn. Hehe.


Dag 2

Hej! Dagen igår var både stressig men samtidigt väldigt rolig. Vi åkte både buss och spårvagn runt hela Göteborg för att kolla på olika matcher. Och snart ska vi hoppa på bussen igen för att åka in till stan och kolla på en annan match och lite senare idag så ska min syster spela igen. Duktiga de är! Och ikväll blir det troligtvis Liseberg, hihi. Ha det bra!


Göteborg

Hej! Har precis packat in allting i bilen, och snart åker vi mot Göteborg. Så nu sitter jag i Eriks knä och myser med honom. Innan vi åket mot götet så ska vi hämta upp Oline som ska följa med oss. Yes. Så idag blir det mycket bilkörning och lite blogg tid. Puss.


godnatt


friday

Hej! Idag har jag haft fullt upp. Erik och jag vaknade ganska tidigt och började direkt med att baka en kaka tills ikväll då vi ska få finbesök av farmor och farfar. Efter en stund åkte Erik ner och kollade bilen och sen har det bara rullat på. Vi har även vart i Österåker en stund idag och fixat lite saker. Men nu är vi tillbaka i stan och har precis fixat det sista inför middagen ikväll. Puh. Hoppas ni haft en bra dag!
 

my beautiful

Sitter i soffan tillsammans med Erik och letar efter recept. Vi har ingen aning om vad vi ska äta och vi står för maten ikväll, Haha oups. Men vi hittar nog någonting, förhoppningsvis. Annars så ser kvällen väldigt lugn ut, en film står för underhållningen ikväll. Som sagt, lugnt. 
min fina

morgon

Godmorgon! Härligt att det äntligen är torsdag igen, för då kommer Erik hem. Hihi. Men innan dess så har jag en del saker att fixa, jag ska bland annat packa inför gothia och sen ska jag ta hand om en del trädgårdsarbete. Men jag får se det som ett tidsfördriv. 
 

min fina hund


shorts

Har precis klippt sönder mina jeans som jag inte använder längre. Dock så är det mycket arbete kvar på dom, men innan sommaren är över så ska de nog bli klara. Hoppas jag i alla fall, hehe.

words




16.01

En fin vän sov här inatt och därför vaknade vi lite senare än vanligt och har tagit det lugnt hela förmiddagen. För en stund sedan så skjussade jag hem henne och efter det så övningskörde jag och pappa runt lite i stan. Jag måste säga att jag tycker att det går väldigt mycket bättre med körningen nu. Men jag är inte så säker på vad mamma tycker då hon ringer pappa, när han är ute och kör med mig, och frågar om det har hänt oss någonting eftersom att hon hörde ambulansen åka förbi. Haha. Rolig hon är, min mor. 

Helvetes regn

Herregud vad det har regnat idag. Och jag är så otroligt trött på det. Jag är på gränsen till att förlora hoppet på om vi någonsin kommer få någon sommar i år, om jag inte redan gjort det. Det ända positiva är att Oline är här, övningskörningen gick bra och att det är en dag mindre tills Erik kommer hem.


light

Tisdag. Och en trött Hannah sitter på sängen och lyssnar på rixfm. Min dag kommer bestå av gothiaprat och övningskörning samt träffa Oline. Lär väl möta henne efter lunch någongång. Trots att jag är hur trött som helst och vädret suger, så lär nog den här dagen bli bra. Jag känner det på mig. Fan jag är lycklig. Hihi.
 

sommar sommar sommar

Nu har jag precis kommit hem efter att ha vart på djulö tillsammans med pappa och Wilmah en stund. Dock så tyckte jag att det var alldeles för kallt i vattnet och doppade mig därför inte, vilket jag ångrar nu när jag sitter på mitt rum och är återigen lika varm som jag var innan. Åh. 

9 juli

Godmorgon! Vaknade runt 10 av att klockan ringde men ligger nu fortfarande i sängen och kollar på barnen i bullerbyn. Jag skulle också vilja bo som dom gjorde på den tiden. Fett mysigt. Lite senare idag, så ska jag och min familj ner på stan och äta lunch. Troligtis på subway nu när det äntligen kommit till stan. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ta ut kameran på en fotorunda. 

happy girl

Godmorgon snyggingar! Idag vaknade jag rätt tidigt för att sätta mig i kön till Justin Biebers konsert i April nästa år, och jag lyckades få tag på biljetter! Så nu ska jag och mina fina vänner Tanne och Ebba iväg. Sjukt nice. Även en annan sak som är sjukt nice är att jag och min fina syster tillsammans med våra pojkvänner ska ta oss till stockholm idag för att gå på gröna lund. Beautiful day! 
Jag och min älskade syster♥
 

my love


För att jag älskar dig, så som du är, och jag vill ge dig allting jag har.
och låt mig få bära dig när du är svag, för du betyder allting för mig. Nu är jag din och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.


femte juli

God förmiddag! Fick nyligen ett sms ifrån min fina pojkvän där det stod att de redan nu var påväg hem ifrån stockholm. Men innan jag träffar honom ikväll ska jag vara med min fina vän Oline. Det var längesen jag träffade den bruttan. Oh, what a beautiful day. 

21.46

Har precis kommit hem efter en trevlig vistelse nere på allsången vid djulö tillsammans med familjen och kusinerna. Småtjejerna verkade gilla Sean Banans alla låtar och skattade gott åt alla hans skämt. Dock fick jag bära alla barn, så mina armar värker nu. Haha. Nu ska jag lägga mig i soffan och vila en stund, kanske göra i ordning en macka eller något, eller så går jag bara och lägger mig. Godnatt.
 

bästa jag sett

är det bara jag eller är inte det här reklamen urgullig. hihi, jag blir helt lycklig.
 

outfit


halleluljah



Hoppas verkligen på att det här stämmer! Jag är så otroligt trött på regn så ni anar inte. Nästan så att jag skulle börja gråta om det kom en droppe till. Men förhoppningsvis inte idag. Jippie!

kvar i nått jag lämnat


08.56

Godmorgon! Sitter i min säng och lyssnar på musik och njuter av ännu en sovmorgon. Fast idag blev den inte så lång dock, heh. Snart ska jag väl gå upp och äta frukost, då jag är ganska så hungrig, och sätta mig framför tvn och bara ta det lugnt en stund. Bäst att passa på nu, eftersom att jag ska agera barnvakt resten av dagen. Hihi. Ha en bra dag!
bilden är ifrån förra gången jag var barnvakt, sötnosar.
 

summernight

Efter att ha gått en långpromenad med hunden och mamma passade jag på att träffa Ebba och Tanne en liten stund. Vi gick mest runt och njöt av solen, hihi. Nu sitter jag framför tvn och kollar på lite olika program. Finns inte så mycket att göra när både mamma och pappa sover, Frazze ligger väl någonstans i huset och snarkar han också, och Erik är iväg och jobbar. Men imorgon kommer i alla fall kusinerna tillbaka till Katrineholm så då ska jag passa på att vara barnvakt, så att jag får någonting att göra. Hehe.
i miss you
 

lunch

Sitter ute i uterummet tillsammans med hunden och äter lite lunch. Njuter verkligen av det fina vädret, och ska därför ta med mig hunden på en promenad så snabbt jag ätit upp. Lika bra att passa på när vädret är fint.

new in


14.19

Tjenare! Idag har jag vart rätt duktig tycker jag. Jag vaknade skapligt och hela förmiddagen, fram tills nu, så har jag hållt på i trädården, klippt gräsmattan bland annat. Men nu så tog jag mig en liten paus för att äta lite lunch. Dock så hade vi inte så mycket hemma, så det får bli något lätt. Föresten så är det grymy härligt väder idag! Har haft på mig bikini till och med, i hopp om att kunna bli lite brun. Hehe. 


olycka

Efter att min pappa olyckligtvis fallit ner ifrån stegen sitter han nu med en gipsad fot och hoppar omkring på kryckor. Hundvakterna, mormor och morfar, har desutom åkt på semester så Frazze måste tas om hand också. Därför kommer jag ha en del att göra idag, ta hand om både hund och pappa. Jag ska börja med att övningsköra runt pappa lite överallt i stan för att hämta saker, vilket känns ganska läskigt. Med tanke på att jag inte är någon bra förare ännu. Men men, allt löser sig. Ha en bra dag!
 

six months

Idag har jag och Erik vart tillsammans i sex månader och det firade vi med att åka till smultronstället i Söderköping tillsammans med min syster och hennes pojkvän Anton. Det här halvåret som gått har vart bland de bästa i mitt liv, då Erik gör mig så oerhört glad. Han är luften jag andas och jag älskar honom över allt annat. Tusen gånger till månen och tillbaka♥
 

RSS 2.0