tea time

Myser med lite ciron te och pepparkakor samtidigt som jag, mot min vilja, pluggar matte. 

all i want for christmas is you

Hej. Nu har jag håltimme, så jag coh Isabelle sitter i caféterian och tar det lugnt. Jag sitter och kollar runt efter julklappar, eller i alla fall idéer. Haha, har så dålig fantasi. Utaför skolan så faller snön (eller aa, regn/snö/slask), och i helgen är det första advent och julkalendern börjar. Kan det bli mer julstämning? På lördag ska vi baka lussebullar också. Mys.
bilder ifrån förra julen

dress

Hejsan! Igår så beställde jag min nyårsklänning. Hoppas verkligen att den sitter bra nu, för jag orkar inte leta mer haha. Dock så är jag jättetrött idag då jag pluggade sent igår och försökte sen somna med huvudvärk, som fortfarande är kvar. Men alvedonen börjar värka lite nu känner jag. Jiho.

wish you were here

Goodnight people

julkänsla

Sitter och pluggar lite medan jag smaskar på en polkagris och längtar till julafton. Jag har ännu inte köpt någon julklapp ännu, men i helgen kanske jag börjar lite smått. Vi får se. Men det är så mysigt att gå omkring på stan och titta runt på alla julskyltningar och önska sig precis allting. Hihi. 
 

tisdagen den 27:e

Hej! Igår var vi lediga ifrån skolan, eftersom att skolan hade öppethus för de som ska börja ettan nästa år. Så jag tog lite sovmorgon och sen pluggade jag resten av dan. Eller lite av tiden i alla fall. Nu har vi fotolektion, som snart är slut och då ska vi ut i novemberregnet för att gå till idrotten. Tur att vi har pingis, för jag är otroligt trött och seg. Jag tror att det är vädret som spökar.

old one

Satt just och kollade igenom gamla bilder, haha. Och eftersom att jag klippte av cirka 5 cm av håret i tisdags, så börjar jag redan sakna det lite. Trots att det var behövligt. Fast jag är ändå nöjd. Haha, dessa hårproblem. Men förhoppningsvis blir det ändringar närmare jul, då jag ska önska mig att få färga/tona håret brunt. Yes.

09.50

Godmorgon. Träningen igår gick helt okej, men jag hoppas att det går bättre på fredag. Haha. Kändes dock att jag inte var van att komma hem så pass sent. För efter att jag hade duschat, ätit och pluggat så var klockan mer än vad jag trodde den skulle va. Så nu sitter jag och Isabelle i caféet och är trötta, eller iaf jag. Nu ska jag leta klänningar till nyår. Woho.
en glad bild från igår.

onsdagen den 21 november

Hej kära onsdag! Eller kära och kära, snarare världensmeststressigadag. Och ja, som vanilgt så går jag till skolan till 15.40 och 16.30 ska jag vara i gymanstikhallen för att träna barnen. Efter det så ska jag stanna kvar i hallen för att träna inför uppvisningen på fredag. Så jag kommer hem 20.30. Hahah, nu vet ni hela min dagsplanering. Funny. Bilden är ifråns senaste fotolektonen, och den får beskriva lite hur jag känner mig. 

lovely my love

Du är den vackraste jag mött, inte påmålad och falsk som andra. 
Du är den vackraste jag mött, inte tuff och kall och hård som andra.



 

light


pain

Hej! Min helg har vart underbar. I lördags så jobbade jag på förmiddagen och när jag väl slutat så tog Erik med mig till norrköping för att gå på bio och äta på resturang. Vi kollade på breaking dawn, kändes bra eftersom att jag inte sett någon av de tidigare filmerna. Haha. Och sen efter en stunds letande så hittade vi resturangen som vi skulle äta på. Det var så otroligt mysigt. Loveu. I söndags så var det gymnastikträning, och den här gången gick det otroligt bra. För jag kom igång med mina dubbelflickisar igen, woho! Så nu börjar jag känna mig taggad till uppvisningen på fredag. 

a thing of beauty is joy forever

Hej! Lämnade in svenskan imorse, så nu på svenskalektionen sitter jag och gör ingenting. Önskar att jag kunde gå hem istället och äta någonting. Är så himla hungrig. Tur att det är fredag ändå, för då serveras det god mat hemma. Jag ska nog, efter träningen ikväll, ta en promenad till närmsta affär och handla morötter, gurka och dipp. Så gott.

16 november

Godmorgon! Vaknade upp bredvid Erik imorse. Eller ja, han var tvungen att gå upp klockan halv 6 för att åka till jobbet. Efter det så hade jag svårt att somna om. Men som tur var så hade vi sovmorgon, så jag kunde somna om några minuter iaf. Nu så sitter jag i skolan och har etnicitet. Funny, eller? 

15, november, 2012

Godmorgon! Sitter på svenska lektionen och lyssnar på Peter Lemarc. Analysen om Medea är näst intill klar, så jag sitter mest och läser igenom den gång på gång. Idag så har jag mycket som står på schemat. Skola, mentorssamtal och sen gymnastikmöte. Och efter mötet så följer Erik med mig hem. Mys.
bild ifrån i somras

ge mig sommar

saknar sommaren.

klagomål

Håltimme, håltimme, håltimme. Jag är så trött på alla dessa håltimmar. Tänk om man slapp dom har timmarna och kunde få ha lektioner istället, och då komma hem tidigare. Sjukt skönt det skulle vara. Som imorgon till exempel, då har vi en lektion på morgonen och sen direkt efter det har vi 1 timmes hål. Nödvändigt? Inte från min sida. Haha, gud vad jag klagar. Nu ska jag sluta. Tja!

beautiful morning

Godmorgon! Skönt att det är onsdag idag, trots att den är lång, ända till 15.40, så går den att genomlida. Har två håltimmar, så då ska jag plugga lite så att jag slipper göra det hemma. Jag längtar tills ikväll då jag ska träna gymnasterna inför uppvisningen den 23:e och sen dansa. Dock så känns inte dansen lika rolig längre. Erik frågade mig förut om han fick sova hos mig inatt, så förhoppningsvis så slipper jag sova ensam inatt. Hihi.

frost

Godmorning. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Jag är så otroligt trött på min förkylning som aldrig försvinner. Nu har jag fotolektion och har försökt att fota lite med blixten, inte mitt favoritsätt att fota precis. Det blir ju aldrig bra, haha. Men jag fick i alla fall några fina bilder på frosten på morgonen.

weekend

Tjenare! Helgen har vart bra, har varit tillsammans med Erik hela helgen och bara tagit det lugnt. Så jobbigt bara att helgen går så snabbt. Och idag så hade vi ingen sovmorgon heller, eftersom att vi skulle få en utbildning om trafiksäkerhet tillsammans med en brandman. Haha. Skönt ändå att börja förmiddagen utan lektioner. Skriver senare.

fredag 9 november

Godmorgon! Mötet igår var väl lite för formellt och vuxet för mig, haha. Men det var kul ändå. Idag är jag lycklig för att det är fredag och för att jag ska få vara med Erik ikväll. Happy.

möte

Hej! Nu har jag precis slutat plugga matte och ska väl snart sätta igång med att läsa ut min engelska bok. Kan tipsa om att I know what you did last summer i bokform är asbra. Haha, ett litet boktips. Anyway, nu ska jag ta det lugnt en stund för senare ikväll så vankas det årsmöte med gymnastikföreningen. Känner mig så vuxen, som går på möten. Haha. Tja!

i'm trying


hungry

Hejsan. Åh vad jag är hungrig. Jag och Linda sitter på engelskan och vill ha mat, haha. Undra vad det är med skolan egentligen, för man är alltid hungrig. Konstant. Skulle jag äta lika mycket som jag äter i skolan skulle jag bli asmätt. Haha. Bra samtalsämne(?). Aja, ikväll så ska jag plugga matte för fulla muggar för att klara provet på fredag. 

tired as hell

För lite mer än en timme sen så kom jag hem. Jag har haft fullt upp sedan klockan 5 och det känns i huvudet nu. Att ha 35 gymnaster är ganska krävande, men samtidigt roligt. Men att efter att ha tränat dom i en timme och sedan åka iväg och dansa i en och en halv timme är ganska kämpigt. Faktiskt. Nej, usch nu känner jag att jag bara klagar. Blä. Vafasiken det är ju bara träning. Nu ska jag försöka sova. Goodnight.
 

sjunde november

Dream on. Sitter i skolan och känner mig förkyld. Dumma förkylning att aldrig försvinna. Innan jag gick till skolan imorse började jag känna mig snurrig och kallsvettig, men det har i alla fall försvunnit. Puh. Nu ska jag fokusera på sociologin. Over and out.

good morning sunshine

Hej! Inatt blev det inte så mycket sömn, pluggade till klockan 23 och somnade en halvtimme senare. Herregud, haha. Det känns idag kan jag säga. Men det kan inte hindra mig, för idag har jag skola, gymnastikträning och dans på kvällen. Bit ihop Hannah. Hoppas att det lönar sig i helgen, och att jag förhoppningsvis får sova ut lite i alla fall. Känns behövligt. Kisses.

London


put the blame on me

..I be the reason for youre pain. Sitter på golvet hemma och lyssnar på Akon, put the blame on me. Gamla härliga låt. Snart ska jag gå och sätta på mig skorna och sedan gå till skolan. Yes. Efter skolan idag så ska jag få träffa de små gymnasterna igen, efter lov uppehållet. Ska bli roligt, haha. Nej, nu måste jag dra. Tjarrå!

release me


back from London

Hej! Nu är jag hemma efter 5 underbara dagar i London. Jag har fotat massor, men har inte laddat in bilderna ännu. Hihi. För de mesta så shoppade vi i London, och jag lyckades äntligen hitta min vinterjacka. Det blev en Abercome & Fitch. Men vi shoppade inte bara, utan vi kollade även på de saker som man bara måste se om man är i London. Tillexempel BigBen, Madame Tussauds osv. Lycklig. Men idag så började allvaret och jag har precis klarat av min första lektion efter lovet, och nu sitter Isabelle och jag som vanligt i caféterian och har håltimme. Funny. 

RSS 2.0