night tea

Hej! Usch vad jag är trött på den här jävla förkylningen. Den blir bara värre och värre. Åh! Halsen och öronen värker. Blä. Så nu ligger jag i sängen och dricker te och tycker synd om mig själv, haha. 

29 oktober

Hej! Jag kan börja med att säga att min födelsedag blev lyckad. Dock så avlsutades den med att både jag och Erik sjuknade in. På söndagen så hade vi gymnastiktävling, och trots halsont, heshet och feber så tävlade vi ändå. Och inte nog med det, utan vårat lag lyckades knåpa ihop 2 bronmedaljer i hopp och matta. Just nu så ligger jag sjuk i sängen och kollar på mitt liv är ett skämt. Och idag är faktiskt första dagen som jag börjar få tillbaka rösten. Hihi, yes! 

birthday kid

Hej! Idag är det min födelsedag och jag är så lycklig. Vaknade upp till en sjungande familj och pojkvän och fick underbart fina presenter. Fick bland annat ett vackert Efva Attling halsband ifrån Erik, produkter ifrån bodyshop ifrån wilmah och så vidare. Och snart är släkten här, på middag. Jag har lyckats baka min marängtårta, så nu inväntar vi bara gästerna. Hihi.

höstlov

Hey! Fyfan vilken bra dag! Det är fredag, det är höstlov, jag fyller år imorgon och nu ska vi snart iväg på klassfest! Just nu känns allting underbart bra. Så nu har jag precis gjort mig färdig inför kvällen festligheter och väntar bara på Erik som duschar efter träningen. Gud vad jag längtar till imorgon. Kram! (bjuder på bildeeeen)

torsdag

Hejsan allihopa! Just nu så önskar jag att jag kunde ligga i en säng och sova, istället för att sitta här i skolan och ha håltimme och frysa som bara den. Men what to do. Efter skolan så har jag massor att göra. Jag ska handla all mat tills min födelsedag, plugga lite och gå på ledarmöte för gymnastiken. Oups. Men jag är ju trots allt tjej, jag borde klara av att göra flera saker samtidigt. Hihi.
titta vad liten mitt hjärta blev när han klippte sig igår♥

finally

Hej! Nu är det kväll igen och det är lika mörkt som det var imorse. Hur ska jag stå ut med detta mörker? Känner bara hur höstdepressionen är på gång. Haha. Men nu känner jag mig ändå lycklig, för jag har fått bort två stora tyngder ifrån mina axlar.Samhällen är klar, och sociologin är inlämnad (om ni ville veta, haha). Nu ska jag koppla av framför tvn och försöka få bort den här dumma huvudvärken. Kram!

24 oktober

Godmorning! Usch vad jobbigt det är att gå upp på morgonen nu, eftersom att det är kolsvart utanför fönstret. Sängen blir helt plötsligt omöjlig att gå upp ifrån. Men nu har jag lyckats vakna till och är i skolan. Efter skolan idag så blir det engelska plugg och ikväll blir det gymnastik. Har tävling i helgen. Hihi.

a picture is worth a thousand words

Känner mig så otroligt glad, och jag har precis kommit på massa idéer till olika foton. Eftersom att det är de jag hållt på med ett tag nu. Åh nu vill jag bara ha en bra kamera här, och gå ut och fota. Så roligt!

tisdag, 23 okt

Hej! Så underbar dag, fick sluta omkring 13.00 istället för 14.50. Så nu har jag vart duktig och pluggat, så jag slipper det ikväll. Klockan fem ska jag träna 4åringarna och sen blir det hem och kolla på hollywoodfruarna. Det är så jävla underhållande. Nej, nu ska jag redigera mina bilder som jag tog på fotolektionen idag och kolla igenom matten. Sen förtjänar mitt lilla huvud en vilopaus. 

sleep

Kul att man får reda på nu att man har sovmorgon till 11.45. Åh jag hade ju kunnat sova länge till ju!
 

plans for my birthday

Hej! Åh den här helgen har vart precis som jag önskat, lugn och mysig. Så nu känner jag mig helt okej utvilad för att klara av nästa veckas utmaningar. För som vanligt innan lov, så får man en miljon uppgifter att göra klart. Vad hände med all annan tid innan lovet? Aja. Mamma och jag sitter iaf och planerar min födelsedag på lördag. Äntligen är det min tur att bli 17! Längtar.
a year ago

happy day

Friday, friday, friday. Happy. Nu har jag precis skrivit klart lite om diskussionen om romer som vi ska ha nästa vecka, och kollat igenom lite på svenskan som vi ska ha prov på idag. Det känns bra, för att det är fredag. Och jag ska få tillbringa kvällen med min kille och min familj. Åh den här helgen kommer bli så otroligt bra.

topshop

Åh den här är så otroligt fin! Vill ha! Jag tycker att den här peplum trenden är sjukt snygg!
topshop
 

torsdag, 09.07

Hej! Herregud vad jag är trött. Och inte nog med det så har jag troligtvis sovit konstigt eftersom att jag har otroligt ont i nacken. Så fort jag rör den så gör den ont. Förlåt för att jag klagar, hah. Men trots det så känns det ändå bra att det är torsdag, för att imorgon är det fredag! Gud vad jag längtar!

perfect day

Hej! Då sitter Isabelle och jag i caféterian igen på våran tredje håltimme för dagen. I princip hela dagen har bestått av håltimmar. Men det gör inte så mycket, för jag är så jävla lycklig nu eftersom att sociologiprovet är över. Nu är det bara, eller bara och bara, svenskaprovet kvar. I alla fall den här veckan. Ikväll ska jag som vanligt träna mina små gymnaster och sen efter det ska jag stanna kvar i hallen för att träna till tävligen som är nästa helg. Så jag hoppar över dansen ikväll. Hah, nu vet ni hela min planering för dagen. Fun, huh? Seeya. 

öppen eld

I och med den extrema sovmorgonen så har den här dagen gått otroligt fort. Nu har jag precis ätit några knäckemackor och druckit upp mitt citron te. Det regnar ute, och jag fryser något otroligt. Därför startade jag en brasa som jag nu sitter och pluggar framför. Helt okej ändå. 
           

sovmorgon

Godmorgon! Det här ser ut att bli en bra måndag idag. För jag fick nyss reda på att jag börjar 11.45 istället för 09.35, för franskan var inställd. Så nu ska jag ta det lite lugnt, och äta lite frukost. Love life.

då kör vi


12 oktober

Hej! Jag har egentligen inget särskillt att skriva här. Men jag kan beätta att jag är lycklig över att det är fredag, att jag inte har någon gitarektion och att Erik ska vara med mig ikväll. Ska be mamma att köpa hem gurka och morötter och dipp som jag kan få mumsa på ikväll. Yesbox.

11 oktober

Godmorgon! Idag känner jag mig bara otroligt trött. Ville bara ligga kvar i sängen imorse och inte gå upp. Men, efter ett tag, så kom jag äntligen upp. Nu är jag i skolan och ska ha svenska. Den här dagen är inte så lång, men ganska jobbig. Men jag är inte bitter, för imorgon är det fan fredag.

en promenad för livet

Idag på förmiddagen så var min klass, och några till klasser, ute och gick en promenad. "En promenad för livet", som den kallades. Haha. Dels var det iskallt, och långt. Det kändes längre att gå djulörundan tillsammans med massa andra personer, än vad det är att gå själv. Efter det så hade jag och Isabele 2 och en halv timmes håltimme, innan våra två sista lektioner började. Så dagen har vart ganska soft ändå. Nu har jag precis gjort klart etnicitet och kulturmöten läxan och ska strax byta om för ett pass med småbarnen. Det är så otroligt kul att vara ledare.

..

what is in this air?
it feels like feathery dust everywhere
and as I breathe it in
I breathe the masculine scent of his skin
 

världens ände

Efter att försökt vara duktig och läst igenom sociologin så somande jag och har nu sovit till och från i cirka en halvtimme. Och jag som bara skulle sova 10 min, haha. Det roliga är att jag fortfarande är trött. Men men, nu ska jag försöka läsa anteckningar och sånt och sen får det vara slut pluggat för ikväll. Nu startar jag musiken. Hejs!
 

horoskop

Roligt horoskop jag fick idag, haha. Men läskigt nog, så passade den inte på mig väldigt bra. Pust. 

my weekend

Hej! Helgen har vart perfekt. Jag tillbringade tid med familjen och kusinerna på lördagen för att fira våra fördelsedagar, eftersom att vi alla fyller månaderna efter varandra. Och jag fick min efterlängtade Regal klocka. Jag har även fått vara tillsammans med min pojke. Vi gjorde inte särskillt mycket, men vi gick ut och fotade lite igår. Jag var även duktig nog och pluggade lite svenska, medan Erik satt och spelade lite spel bredvid. Och helt plötsligt så blev det både roligt och intressant att plugga. Igår så var jag och tjejerna hemma hos Linda och hade en mysig tjejkväll, ett perfekt avslut på helgen. 
 

relationships

 

fredag 8 oktober

Yes! Nu är det äntligen fredag. Som vanligt ska jag spela gitarr och träna lite. Men det jag längtar mest till är att mysa min pojkvän, som är snäll nog och ska hämta mig ifrån gitarren. Loveu. Nu ska jag njuta av att det är fredag bara. Puss.

kanelbullensdag

Hej! What a beautifl day. Eller? Jag känner mig bara mer förkyld idag och är av någon anledning jättetrött, men ändå känns allting så jälva bra. För nu är det bara att överleva den här dagen, och imogon, för sen är det helg. Sjukt vad veckorna går snabbt. Jag längtar till helgen då jag ska iväg till Örebor för att fira mina små kusiner som fyllt år alla tre, träffa Erik och ha tjejkvälll. Riktigt bra helg. Åh längtar!

pluggeliplugg

Hej! Den här dagen har gått väldigt snabbt. Jag mår bra nu med tankte på att franska provet är över och att veckan som kommer har jag inga prov, inga inlämningar eller någonting. Dock så kommer det veckan efter det. Men vatusan. Om jag klarade ettan, som sägs vara jobbigast(?), så borde jag klara mig igenom andra året också. Haha. Nu har Bella och jag vart duktiga och pluggat lite iaf, så jag slipper när jag kommer hem. Så nu ska jag njuta av min kexchoklad och cocacola. Mums.

förkyld

Hej alla! Usch vad jag hatar förkylningar. Orkar inte blir sjuk nu också, haha. Men förhoppningsvis blir det inte värre än lite snuva. Nu är jag hemma och väntar på att klockan ska bli kavrt i 2, så att jag kan gå tillbaka till skolan för att skriva mitt franskaprov och sen få sluta för dagen. Eftersom att de två lektioner som var innan franskan blev inställda så har jag haft håltimme sen 11.40. Så då gick jag hem och lagade lite mat istället. Hejs!

 

Ensam mamma söker

Erik åkte för en stund sen och nu inväntar jag familjen. Tur att det finns bra program på måndagar ändå, x-factor, project runway Sverige och ensam mamma söker. Haha mamma brukar fråga mig vad det är på tv på kvällarna, eftersom att jag oftast har koll. Bra att man har koll på det och ingenting annat, eller? Haha.


pizza

Hej! Nu sitter jag hemma själv och har precis gått igenom all franska till provet imorgon. Om det kommer gå bra eller inte är fortfarande osäkert, men jag känner ändå att jag kan det mesta. Haha. Erik är påväg hit för att äta pizza med mig innan han åker hem till sig. Måste ju få träffa grabben idag, hihi. Dock så är han inte här än, och jag är jätte hungrig. 

 
 

nio månader

Hej. Idag är det den första oktober, en väldigt bra dag för mig. För det är endast 26 dagar kvar tills jag fyller år och jag och Erik har nio månader tillsammans. Jag älskar honom så otroligt mycket. Han är bäst. Får se om jag kan få honom att stanna till en stund hemma hos mig innan han åker hem efter jobbet. Stackarn brukar vara så trött, haha. Men en liten stund kan han nog. What a beautiful day.

RSS 2.0