myskväll med hjärtat

Igår kväll så gick jag och Erik ner till sjön nedanför mig och satt och tittade ut på sjön. Så lugn har jag nog inte känt mig på länge. 
 
 

30 juni

Hej. Sitter bredvid Erik i sängen och lyssnar på rixfm. Vi packar för fullt, då vi ska åka hem till honom idag. Hihi. När vi är framme hos honom ska vi å ut och gå ocg vi tar med hans kamera ut, som jag fått låna i veckan, och ska väl försöka fota lite. Så förhoppningsvis får ni se lite bilder senare. Jag har verkligen blivit fett sugen på att börja fota igen som sagt, hih. Och imorgon åker vi ut till smultronstället och firar att vi vart tillsammans i 6 månader. Gud vilken bra helg.

kärleksförklaring

Jag är lycklig, för nu är han här♥ 

Jag älskar honom över allt annat och hoppas på att han och jag kommer att vara lyckliga en bra tid framöver. Erik och jag gör allting tillsammans och jag har aldrig känt sådan tillhörighet till någon förut. Varje gång jag ser honom blir jag som nykär. Det pirrar i magen och jag kan inte hindra mig från att le som om jag nyligen ätit en hel sur citron. 


summerflowers

några bilder jag tog i veckan

städar rummet

Mamma bad mig att slänga in mina sängkläder i tvättmaskinen, och i samma veva som jag gjorde det så började jag storstäda mitt rum. Så nu är alla de små damråttorna borta. Härligt. Nu väntar jag bara på att Erik ska smsa och säga att han är i stan, för då kommer han till mig. Han har vart så duktig och jobbat i en hel vecka nu, bubben. Och senare ikväll ska vi fika på morotskaka som jag bakade med farfar i veckan. Mums. 
 

mot sjukgymnasten

Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och åka iväg mot sjukgymnasten. Jag har inte vart där på 3 veckor, då hon har vart sjuk. Så nu är det verkligen på tiden, har riktigt ont i nacke och rygg. Men nu ska det behandlas. Happyface. 

träningsdag 2

Vaknade för bara en stund sen och nu ska jag bara peta i mig lite frukost innan jag ger mig ut för en löpingrunda. Det träningsprogram jag följer är faktiskt riktigt bra. Hoppas att det funkar bara. Måste komma i form igen, hehe. 

fotboll

Sitter nere i soffan tillsammans med pappa och kollar på spaninen - portugal. Själv är jag inte så jätte intresserad, hehe. Men de är mysigt att sitta i soffan och äta gott tillsammans med pappa. Lite kvalitétstid. Jag pratade lite med Erik förut och han kommer hem imorgon! Och då kommer han till mig och sover här, längtar som en galning.

mina senaste dagar

 
underbart fina dagar ♥
 

19.11

Sedan jag kom hem har jag och mamma gått en långpromenad med hunden och handlat maten till ikväll. Nu är jag äntligen hemma igen och har prevcis laddat in alla bilder ifrån de senaste dagarna då jag vart barnvakt. Fick så himla fina sommarbilder. Tack vare att jag lånade Eriks kamera, som är otroligt mycket bättre än min, så har jag nu fått tillbaka fotointresset. Nu ska jag bara spara ihop pengar till en bättre kamera, en canon 600D. Haha. 

barnvakt dag 2

Idag började jag på mitt träningsprogram. Det gick faktiskt riktigt bra, dock var jag riktigt trött när jag kom hem. Men efter den uppfriskande duschen så är jag nu lite piggare. Farmor är på väg hit för att hämta upp mig, då jag ska vara barnvakt även idag. Jag sover även kvar där inatt så vi får se hur det blir med bloggandet då appen inte fungerar. Ska ia alla fall ta med Eriks kamera som jag fått låna under veckan, då han jobbar. Roligare med bra bilder för en gångs skull än dåliga iphone bilder, hehe. Ha en bra dag.

wallander

Gud vad tråkigt väder det har varit idag, och imorgon skulle det tydligen inte bli bättre heller. Usch. Jag och kusinerna lekte i alla fall och hade det roligt trots regnet. Vid fem så åkte jag ifrån farmor och farfar och mötte istället upp Isabelle och Tanne för en visit hemma hos Ebba. Vi pratade bara och hade det mysigt. Nu sitter jag i soffan och kollar på Wallander för mig själv. Riktigt läskigt faktisk, hihi sådan fegis jag är. Men tur att jag har en sovande hund bredvid mig, han gör mig lite lugnare i alla fall.

min syster

En relation kan vara så mycket, man kan ha en relation till ett djur, till en familjemedlem, till en vän och så vidare. Men jag har en särskild relation till min syster Wilmah. Hon är tre år yngre än vad jag är, men ändå är vi så otroligt lika. Vi är inte bara lika till utseendet utan även på insidan, då vi tycker om samma saker. Vi gillar båda gymnastik och har under några år tränat och utövat det tillsammans, vi har även båda intresset för fotografi och kan därför dela den glädjen med varandra. Vi brukar även spela musik tillsammans, då jag spelar gitarr och hon piano. Vi sjunger och skrattar då det låter som om det är två kråkor som vrålar när vi försöker oss på opera, ibland låter det till och med så illa att hunden börjar yla. Det där var min inledning i texten jag skrev om min syster för ett tag sedan. Jag läste nyss igenom den och förstod hur fin relation vi verkligen har. Jag älskar dig ♥


träningsprogram

Godmorgon! Idag skulle jag börja på mitt 12 veckors träningsprogram, men på grund av regnet så kunde jag inte gå ut och springa. Det öste verkligen ner. Så himla typiskt. Men om det inte regnar ikväll så springer jag då istället. Nu har jag i alla fall gjort mig i ordning och väntar på att farmor ska komma hit och hämta mig, jag ska hjälpa henne att vara barnvakt till mina tre små troll till kusiner som ska vara hemma hos henne i tre dagar. Ska bli himla roligt. I väntan på att hon ska komma så tittar jag på Desperate Housewives, jag har fastnat, haha. Jag vill se ut såhär igen. 

18.01

Sitter nu i Eriks knä i lägenheten och kollar runt lite på datorn, känns jättekonstigt att skriva på en pc. Haha. Det går knappt att pricka tangenterna. Vi har handlat och tillagat all mat Erik ska ha med sig upp till Stockholm, så nu är vi rätt trötta. Vi ska snart åka hem till mig och kolla på någon film innan Erik måste åka tillbaka och lägga sig. Stackarn ska upp klockan tre inatt för att åka iväg till jobbet. Bilden är ifrån midsommar. 

hejhopp

Ursäkta min dåliga uppdatering de senaste dagarna, men blogg appen på mobilen fungerar inte. Min midsommar vart i alla fall väldigt lyckad. Vi lekte massa olika roliga lekar och åt god mat. Idag så vaknade jag upp bredvid Erik och sen gjorde han sig i ordning för att spela paintboll med grabbarna. Under tiden som han var borta så kollade jag på saltkråkan, åkte upp till farmor och farfar och övningskörde med pappa. Vi övade mest på dragningsläget idag, hehe. Det gick väl helt okej. Nu ska vi ner till sjön och bada. Kram

glad midsommar

Hej! Glad midsommar på er allihopa. Jag och Erik står i köket och gör iordning en potatissallad som vi ska ta med oss till våra vänner som vi ska fira midsommaren med samtidigt som vi lyssnar på Sverige med Kent. Stämningen är på topp. Som sagt så ska jag och min kära Erik fira midsommar med våra fina vänner, vi ska grilla, leka lekar osv. Hoppas jag klarar av mitt jobb som lekledare bra. Hehe. Ha en bra dag alla!

strångsjö

Hej! Har vart ute hos Isabelle hela dagen. Jag fick rida på hennes häst, Pepsi, som hon lånat under veckan. Gud vad kul det var. Önskar verkligen att jag börjat rida som liten. Sen planerade hon och jag det mesta inför midsommar, så imorgon blir det mest storhandla och matlagning för min del. Vi hälsade även på deras nykläckta lilla kykling, super söt! Lite senare ikväll så kommer Erik och hämtar mig innan vi åker ut till Österåker och stannar där inatt, första natten för mig i deras nya hus. Hihi. Han har ju vart uppe i Stockholm nu i en vecka ungefär och jobbat och jag saknar honom sjukt mycket. Det ska bli så härligt att få träffa honom igen, innan han försvinner på söndag igen. Ha en fortsatt trevlig dag. Gammal bild på mig och Bellis

Långpromenad

Nu har frazze och jag vart duktiga nog och gått en långpromenad till oppunda för att hälsa på mamma på jobbet. Det tog ganska lång tid och det var varmt och blåsigt. Men nu har jag rört lite på mig i alla fall. Det behövdes. Frågan är bara hur jag ska orka ta mig hem.


19 juni

Klockan börjar närma sig 11 och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Äter jordgubbar med mjölk och kollar på desperate housewives. Jag har fastnat för serien igen, haha, det blir som ett missbruk. Men den är så spännande och bra att man måste kolla hela tiden för att se vad som händer. Idag har jag annars inga planer alls, så det blir troligtvis en hemmadag. Rätt så skönt ändå.

22.09

Har precis ätit upp en skål med jordgubbar, socker och mjölk. Otroligt gott. Snart ska jag röra mig emot sängen och kolla på de avsnit utav desperate housewives som jag fick låna med mig hem ifrån Oline. Tack hjärtat. Resten av familjer sitter och kollar på fotboll och det är inte riktigt vad jag känner för. Godnatt.

Lagar mat

Står i köket och steker pannkakor. Är så sjukt hungrig och sugen på det. Hihi. Om cirka en timme ska jag sätta mig på cykeln och åka till Oline. Mer än så är inte planerat. Hihi.


10.48

Godmorgon. Vaknade runt nio och släpade mig då mot soffan för att kolla på sommarlovsmorgon, haha. Jag gjorde även i ordning en god macka till frukost. Men nu är mackan uppäten och programmet är slut. Så nu ska jag ladda ner lite filmer ifrån våran klassdag nere vid duveholmssjön och sedan duscha och göra mig i ordning. Ska nog träffa Oline över en fika lite senare idag, mysigt.

Söndag

Eriks student firade igår var jätte trevligt. Åt otroligt god smörgåstårta och marängtårta. Senare på kvällen så träffade jag Ebba och Tanne, vi gjorde inget speciellt utan gick mest runt. Hihi. Idag så vaknade jag upp bredvid Erik och direkt efter vi vaknat så började cirkusen. Hela 6 fulla matlådor skulle fyllas med mat då han skulle ha matlådor till jobbet i veckan. Han åker till Stockholm imorgon och kommer hem på torsdag. När väl det var klart så åkte han och jag ut till Björkvik tillsammans med de andra i gymnastiklaget för att ha en lagkväll. Vi kollade på gamla filmer och skrattade gott. Men nu har jag precis blivit hemskjussad utav Erik och sitter i soffan och äter chips. Sa hejdå till Erik och gav honom säkert minst 100 pussar, hihi. Kommer sakna min grabb.


Fyfan vad han är bra!


07.38

Kvällen var grymt rolig igår. Träffade roligt folk osv, jag kan visa bilder när jag kommer hem. Nu sitter vi på tågstationen och väntar på vårat tåg som kommer om ungefär en halvtimme, pust. Men när jag kommer hem jag börja göra mig i ordning för Eriks student. Åh jag är så lycklig för hans skull, jag är stolt över honom!


Rix fm festival

Sitter nu på Rix fm festival i Eskilstuna med tjejerna och väntar på att det ska dra igång. Vi äter subway, jordgubbar och godis och har det otroligt mysigt. Vädret är bra och alla är lyckliga. Snacka om bra start på sommarlovet.


skolavslutning 2012

Helt otroligt att det är skolavslutningsdagen är här. Två fria månader som förhoppningsvis inkluderar fint väder, sena utekvällar, vänner, bad och skratt. Idag är det som tur är rätt fint väder och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Idag så vaknade jag klockan sju, trots att vi har sovmorgon till tolv, för att hjälpa min syster med hennes frisyr. Snäll jag är! Så just nu sitter jag färdig i soffan, iklädd min svarta långklänning, och väntar på att klockan ska närma sig tolv. Direkt efter skolavslutningen så drar jag och tjejerna till Eskilstuna för att gå på RixFm festival, fett nice. Hoppas ni får en bra dag!

godnatt

Fotbollsmatchen mellan Spanien och Irland var inte så intressant, så jag tog med mig hunden och la mig i sängen istället. Nu ska jag kolla på ett avsnitt persionärsjävlar innan jag somnar. Vi har sovmorgon till 12 imorgon, men vi tjejer ska mötas halv för att städa ur skåpen. Oh happy days! Men dock så blir det ingen sovmorgon för mig, då jag ska vara en snäll storasyster och hjälpa min lillasyster med håret till hennes avslutning. Så det blir väckning klockan sju. Godnatt ♥

new dress

Gud vad underbart och vackert väder det har vart idag, hoppas verkligen att det håller i sig. Det skulle vara helt underbart. För man vill ju ha bra väder på sommarlovet, right? Jag kan knappt förstå att vi slutar skolan imorgon, helt sjukt. Nyss var det april och det var flera veckor kvar tills vi skulle sluta, men nu är den dagen äntligen här. Påtal om avslutningar osv så hann jag ner på stan idag för att hitta en klänning till Eriks studentfirande på lördag, och hittade en jättefin blå på H&M, samt ett par skor. Så nu är jag riktigt nöjd.

Mysigt

Nu har vi grillat, dansat, sjungit och massa annat. Haha, min klass är verkligen rolig. Synd dock att vi måste splittras nästa år. Hihi. Nu ska jag hem och göra ingenting.


Torsdag - näst sista dagen

Idag ska vi ha klassdag nere vid duveholmsjön. Vi ska spela bränboll, klubb och så ska vi gilla osv. Fett mysigt.


i want this

Klicka på bilden för att komma till hemsidan

onsdag

Godmorgon. Idag är det en kort och rätt så ovärd dag i skolan. Vi slutar kvart i ett och började med en sovmorgon till 09.05. Vi har endast tre lektioner och det ända vi gör är att sitta och prata. När jag kommer hem så ska jag äta lunch tillsammans med min mamma och syster, fett mysigt. Senare så ska jag troligtvis med Erik hem och städa huset tills på lördag, det blev helt enkelt inte av förra gången hehe.

new in


09.10

Godmorgon sköningar! Jag är as trött och längtar tills på fredag då sommarlovet börjar, hehe. Sjukt snabbt det här året har gått och jag kan inte förstå att det snart är sommarlov. Och med tanke på vädret känns det verkligen inte som om sommaren är här, det regnade konstant igår, typ. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, troligtvis så följer jag med Erik hem och sover där inatt eller så stannar jag hemma och tar det lugnt. I don't know.

22.00

Hej, den här dagen har vart fullspäckad. Vaknade upp bredvid Erik, så morgonen min var bra. Direkt när jag kom hem från skolan så somnade jag en stund i soffan, sen åkte jag och mamma ner på stan för att fixa present till min älskling som tar studenten på lördag, plutten♥ Väl hemma ifrån stan så åt jag lite snabbt innan Erik kom och hämtade mig för att åka ut till Österåker för att sälja hans moped. Nu är jag tillbaka i stan och sitter och kollar på fotboll tillsammans med mamma och Wilmah. Mysigt. Jag är dock fortfarande trött efter helgen och behöver nog sova snart, hehe.

back in town

Nu är jag återigen hemma i lilla Katrineholm. Jag är helt slut efter helgens alla bravader, hehe. Just nu ligger jag  i sängen och kollar på landet för längesedan och väntar på Erik. Jag kan berätta mer om helgen imorgon och visa lite bilder som jag tagit. Men just nu är jag alldeles för trött. Kram.

On the road

Nu har vi precis kommit ifrån resturangen och sitter nu återigen i bilen på väg hem till stugan där vi bor. Tror det blir en lugn kväll med film och mys, men man vet ju aldrig vad som händer. Haha. Ha en bra lördag peps!


10.18

Kvällen på gröna Lund var jätte rolig. Jag åkte det mesta och Oline fick mig att återigen åka insane. Den är så rolig! Men nu har vi vart vakna i några timmar och har alla fixat oss inför bröllopet. Nu är alla klara och vi sitter nu i bilen på väg mot Skansen dör bröllopet ska hållas. Yes.


I bilen

Sitter nu i bilen tillsammans med Oline och hennes familj. Hehe. Evelina, Olines lillasyster, och jag kör bil leken medan de andra sover.


mot stockholm

Godmorgon! Vaknade upp bredvid min älskling imorse, himla bra start på dagen. Men nu har jag precis stängt ihop väskan och är nu klar för att åka til Stockholm. Väntar bara på att Oline ska ringa mig. Wiho. Idag tror jag vi ska gå på Grönalund och imorgon blir det bröllop på Skansen. Himla bra helg det här kommer bli. Fett taggad.

packar

Nu håller jag på förullt och packar inför helgen. Hela väskan blev full, hihi. Men så blir det när vädret är så himla opålitligt. Föresten så är jag så himla glad, och förvånad, över att det nu är endast lite mer än en vecka kvar tills det är sommarlov. Helt sjukt ju. Undrar vart det varma vädret tog vägen bara. Hoppas det kommer tillbaka snart. Men nu ska lägga mig bredvid Erik och bara ta det lugnt. Ha det bra!

7 juni

Hej. Idag har jag en väldigt stressig dag. Jag ska lämna in ledighetslapp, ringa sommarjobbet, vara hos sjukgymnasten, fixa lite ärenden på stan, packa inför imorgon då jag åker till stockholm och sen fixa in bröllopsbildena på att USB så att brudparet kan få dem. Jag känner mig ganska stressad, hihi. Men som vanligt så överlever jag nog.

dark night

Vill ni veta vad jag gör? Jag ligger i sängen och kollar runt på olika lägenheter. Hehe. Jag har inga planer på att flytta ut än, det skulle vara ganska onödigt eftersom jag bor så otroligt nära skolan just nu. Men det verkar så mysigt att få flytta hemifrån och klara sig själv. Jag vill bli stor. Och det finns så himla många fina lägenheter dessutom. Åhåhåh! Frazze snarkar ljudligt här bredvid mig och snart ska jag somna in intill honom. Så mysigt. Jag är verkligen helt slut i kroppen efter allt dansande. Godnatt.

nationaldagen

Idag är det, som ni alla vet,  Sveriges nationaldag. Jag fick gå upp väldigt tidigt imorse för att förbereda mig tillsammans med de andra dansarna inför uppvisningarna vi skulle göra under dagen. Vi dansade i stadsparken, vid tågstationen och mitt på stan. Rätt kul faktiskt. Men nu är jag hemma och försöker hitta på någonting att göra, då resten av min familj är i Julita och tittar på min syster som spelar fotboll. Så jag får fira nationaldagen lite för mig själv. Men jag ska vara snäll nog ändå och laga mat till mig familj när det kommer hem om några timmar. Hihi.

glaspärlekyss

i don't know why you love me, and thats why i love you.
Snart ska jag gå och lägga mig. Jag ska upp senast klockan 8 imorgon, samling klockan 9, och sedan är det dans hela dagen lång. Konstigt nog känner jag mig inte så taggad, kanske beror det på vädret? Eller så kanske det är tanken på att jag "slösar" bort min sista sovmorgon denna vecka som gör mig så otaggad. I don't know. Men som vanligt så blir allting bra.

nu åker jag mot träningen


happy day

Gud vad skönt att komma hem och veta att man är ledig imorgon och ännu bättre med tanke på att jag fick godkänt på mattenationella. Så nu är hela min dag räddad och mamma har till och med varit så snäll och köpt hem smörgåstårta till lilla mig. Mums. Så just nu sitter jag i soffan och njuter av att göra ingenting, för vid halv sju ska jag iväg och dansa. Vi ska öva inför imorgon då vi ska dansa lite överallt i stan för att fira nationaldagen. Hihi.

22.34

Allting känns underbart. Jag har precis lämnat in den sista religionsuppgiften i mitt liv, fått ett meddelande där det stod att min historiauppgift godtagits. Skolan börjar verkligen ta slut nu. Helt sjukt att jag klarade ett år som jag i somras aldrig trodde att jag skulle överleva. Något som annars gör mig otroligt glad är min fina pojkvän, gud vad jag älskar honom! Titta bara vilket gulligt mms han skickade till mig. Aw, nu kommer jag somna med ett leende på läpparna.

längtar hem

Sitter nu i skolan och väntar på att franskan ska börja. Jag orkar inte med den här dagen, men jag har ändå humöret på topp. Jag vill bara gå hem och lägga mig i en säng bredvid älskling och göra ingenting. Bästa känslan ever. Förhoppningsvis är det precis vad jag ska göra efter skolan, ingenting.

cairn terrier

min underbart fina 2åring. love you♥

måndagen den 4e

Godmorgon. Jag har haft en underbar helg, hoppas ni också har haft det. Erik och jag, mest han hihi, var duktiga och packade ner alla hans saker i hans rum inför deras flytt. Gud vad mycket saker killen har, hihi. Firade också min fina hund som fyllde 2 år igår, gud vad tiden går fort. Erik sov hos mig inatt också, så min morgon började väldigt bra. Det är så härligt att vakna upp bredvid honom, allting känns bara så underbart då.

Lämnar stan

Hej. Vaknade av att Erik ringde mig imorse och sa att bussen gick om en timme. Så jag flög upp sängen och gjorde mig i ordning i raket fart. Men sen så slapp vi åka buss utan väntar nu istället på att Eriks bror ska komma och hämta oss. Sen åker vi ut till Österåker och stannar där inatt, så jag kommer inte kunna blogga mycket. Ha en bra lördag!


ge mig styrka

Jag är hur trött som helst och jag förstår inte varför. Jag är det hela tiden. Och så fort jag får chans till att lägga mig ner så somnar jag, förutom på nätterna. Helt sjukt. Snart så ska jag väl börja byta om till gymnastiken, vi har avslutning idag. Hihi.

5 månader

Idag så har jag och min Erik hela 5 månader. Jag älskar dig utav hela mitt hjärta och för varje dag som går blir jag bara mer och mer förälskad i dig. Du betyder otroligt mycket för mig och jag hoppas att jag får tillbringa ännu fler månader med dig♥  Jag älskar dig, nu och föralltid.

1 juni

Godmorgon. Tänk att det redan är första juni! Herregud. Nu så sitter jag hemma och njuter av min sovmorgon, vi behövde inte gå till religionen utan man fick jobba hemma, men jag är redan klar så. Hihi. Annars så känns det underbart att det är fredag och att jag idag ska få träffa min nya klass som jag ska vara med i tvåan och trean, jag har ju valt beteendeinriktningen, och sen gå på musikal med dom. Hihi, mysig dag.

RSS 2.0