slut som människa

Idag är en dag då jag bara vill ligga i sängen och gömma mig. Punkt.
 

tea time

Hej! Klev upp lika motvilligt som vanligt imorse men jag lyckades ändå ta mig till skolan. Men nu är jag hemma igen eftersom att jag har håltimme mellan 09.15 och 12.00, haha lika kul som alltid. Sitter framför tvn och dricker te för att försöka få upp värmen eftersom att jag vart dyngsur när jag gick hem i spöregnet förut. Haha. Bye.

kanot-dag

Hej! Idag har jag och min klass vart ute på sjön hela dagen och paddlat kanot. Så man lär väl ha en himla träningsvärk i armarna imorgon. Inte nog med det utan jag lyckades även "bränna" mig idag, eller jag ser i alla fall ut som en tomat just nu. Men det brukar lägga sig som tur är, haha. Nu sitter jag i fotöljen och kokar av värme eftersom att jag brände mig som sagt. Nu ska jag lägga mig ner en stund, för jag är sjukt trött också. Ha det!

17.54

Hej! Ska strax ner till friskis med Michelle och ta ut lite ilska. Har slappat nu för länge eftersom att foten inte riktigt vart helt okej, men nu måste jag få röra lite på mig. Ha en trevlig kväll peps!

monday

Hej! I helgen har det som vanlligt vart fullt upp. I lördags var jag iväg till Bålsta på gymnastiktävling. Det blev en lång dag då vi åkte ca 11.30 och var inte hemma förens närmare 23.00. Men det var de värt för vi fick medaljer i alla grenar vi ställde upp i, wiho. Igår var det morsdag och det firade vi genom att åka ner til Djulö herrgård och fika lite med släkten. Det delades ut presenter och vi hade det allmänt trevligt. 

15.21

Hello! Slutade tidigt idag, omkring 12.00. Sedan dess har jag setat hemma och kollat på film, testat på skratt-appen och väntat på att min lilla hund ska komma hem. Men nu är han äntligen hemma hos mig så nu myser jag mest med honom. Ikväll så ska jag till gymnastiken och efter det ska jag ner till djulö med lite folk. Sen följer förhoppningsvis Erik med mig hem. Mysfredag.
 

love

Hej! Trots att det är regnigt och tråkigt väder idag så känner jag mig lycklig. Älskar sådana dagar när man redan när man vaknar känner att det här blir en bra dag. Hihi. Något som nyss gjorde dagen ännu bättre var att Linda skrev till en ridskola för att höra ifall hon och jag skulle kunna få börja rida i sommar, wiho. 
 

NP

Hej! Helt otroligt vad en grå och tråkig dag kan göra en trött. Klockan är starx efter åtta och jag ligger redan i sängen (och jag brukar inte ens lägga mig innan klockan 22..hih, det är ju till och med ljust ute!!!). Men egentligen kanske det inte är så konsigt med tanke på att jag har haft NP i matte hela dagen. Men trots det så fick vi sluta tidigare så då passade jag och tjejerna på att gå ner på stan och ta en tröstätarfika eller något i den stilen. Efter det så mötte jag upp Erik och följde med honom till bilbesiktningen och hur kontigt det är låter men det var nog första gången på länge som jag skrattade så mycket. Ingen särkild anledning, mer än att Erik fick mig att skratta konstant. Hihi. Men nu ska jag avsluta den här dagen med en film. Godnatt.

photo

Jag är så himla fotosugen. Jag vill ha en ny kamera och en massa fritid så jag kan gå ut om fota massor. Idag var i alla fall en sådan dag som jag skulle vilja fotat, för det var otroligt varmt och somrigt. Alla träd är gröna nu och det finns en hel del blommor. Åh. Men istället har jag setat inne i skolan hela dagen och skrivit nationella prov. Yes. Jag måste ha sommarlov.

23.06

Trött och sliten. Har haft en otroligt mysig helg tillsammans med Erik och hans friends. I fredags var vi ute med flotten, grillade och tog det lugnt i solen. Igår var vi hemma hos Erik allihopa och kollade på eurovision. Blev dock sent vilket har gjort att jag kännt mig otroligt trött idag, men sånt är livet hah. Har nyss kollat på hockey tillsammans med min far, och trots att jag inte är så sport intresserad så var det otroligt spännande. Sverige ♥. Nu ska jag sova. Go'natt. 

22.45

Ligger i sängen och njuter av att få slappna av. Finns inget bättre än att få lägga sig i sängen efter en lång dag. Visserligen har jag inte gjort särskilt mycket idag, men av någon anledning känner jag mig alltid stressad. Avskyr stress. Efter skolan träffade jag Michelle och Mimmi för en fika i solen innan vi drog til gymmet (gymet hur det nu stavas..) och öste. Ska dit med Michelle imorgon också efter skolan.  

To much

Idag är en sådan dag då man bara vill sjunka ner under jorden och få vara ensam ett tag. Min dag började på sjukhuset då jag skulle röntga min fot, det gick snabbt och smärtfritt och 10 minuter senare satt jag återigen i bilen med morfar på g hemåt. Väl i skolan kände jag mig mest orolig och stressad över att min dator, som slutade fungera igår, inte skulle fungera idag heller...vilket den inte gjorde. Så den är borta nu och imorgon ska jag förhoppningsvis få en lånedator, jiho. Efter det så blev jag aldrig riktigt på topp igen. Nu ligger jag i sängen med hunden bredvid mig och ska motvilligt försöka sova. Jag vill, men kan inte. Blä på denna dag, godnatt!


i väntans tider

Hej! En trött och hungrig Hannah sitter i skolan och väntar på lektion som vanligt, och den börjar inte förens 2. Är så himla trött på håltimmar. Hehe. Igår var jag på stan med tjejerna och väntade på Bellas tatueringstid. Jag handlade även chokladmedaljer och snöre som jag ska göra medaljer av när jag kommer hem sen. Det är typ det ända jag ska göra idag, pyssla. Det märks att det börjar närma sig sommarlov nu för att vi har typ inga läxor utan bara nationella prov. Sommarlov, snälla koooooooom.

ring finger


mina lediga dagar

Mina lediga dagar blev inte särskillt lediga, hihi. I fredas så blev jag inskolad på mitt sommarjobb och började tidig morgon och slutade på eftermiddagen, lördag & söndag har jag tillbringat i gymnastikhallen då jag gick en tumblingutbildning. Så då var det återigen tidiga mornar, så man kan säga att mina senaste dagar har vart smått hektiska. Inatt sov jag inte mycket heller, så nu sitter jag i skolan och har fullt upp med att hålla mig koncentrerad. Dock så är det en väldigt lugn dag då jag har håltimme ifrån 10.25-13.10 så jag ska nog gå hem då och vila upp mig lite. Men trots att mina lediga dagar blev mer hektiska än vad jag hade velat så har jag hunnit med en hel del mysigt också.
 

7 maj

Tjenare! Underbar dag idag med sol och ballerinaskor. Efter skolan ska jag ner med tjejerna och mysa i stadsparken med jordgubbar och glass hehe. Efter det ska jag ha avslutning med 4-6 åringarna och äta ännu mera glass, inget nyttigt idag inte. Ha en bra och solig tisdag!!

6 maj

Hej! I lördags var jag i stockhom med mina favoriter, hittade lite smått och gott men jag är fortfarade i behov av flera tröjor och partytoppar. Hihi. Igår var jag i örebro på gymnastiktävling, men jag fick ställa upp som tränare istället för gymnast, men på onsdag ska jag försöka träna igen och jag hoppas verkligen att det går bra. Ännu bättre vore det om min sjukgymnast, för foten, ringde så jag kunde få komma tillbaka och få ännu fler övningar. Idag ska jag till min andra sjukgymnast, för ryggen, och förhoppningsvis är det sista gången. Wiho. Efter det ska jag handla chokladpengar till mina 4 åringar som de ska få på avslutningen imorgon. Sötnosar. 

summer

Åh jag vill verkligen ha sommar nu. Ta på sig shorts och linne utan att frysa, för jag sitter fortfarande med jackan på och fryser. För ett år sedan satt vi ute i mars och solade och nu är det maj och det är fortfarande inte lika varmt. Snälla sommar kom. 

valborg 2013

Hej! Min valborg blev precis som jag ville, en väldigt lugn kväll. Jag grillade först med tjejerna och sedan åkte jag till Erik. Vi åkte ner till djulö och kollade lite på brasan innan vi åkte hem och myste. Igår var vi lediga och Erik och jag passade på att ta en sovmorgon och på eftermiddagen åkte vi ut till Joel och Johanna, vi fiskade och hade det alllmänt bra ute på landet. Tänk när jag börjar trean och är ledig varje onsdag, så himla skönt. För igår mådde jag så himla bra för jag kunde sitta i solen och bara ta det lugnt för en gångs skull i mitt lilla hektiska liv. Hihi. 

RSS 2.0