träning

Nu taggar vi sex timmars gymnasikträning!

don't lie

Tävlingen gick relativt bra, några fall och så vidare men är ändå nöjd. Vi kom fyra på tumbling (matta) med poängen 15.55, vilket är väldigt bra. Men nästa gång, då är det vi som ska ta emot medaljen. Snart kommer Oline hit för att stanna under natten. Pusstja!
darling, i love you ♥

contest

Idag är det gymnastiktävling på hemmaplan som gäller. Taggad till tusen sitter jag nu i min säng och värmer upp med musik. Härligt. Jag kan nu bara påminna alla om att vi byter till vintertid nu och ska därför ställa tillbaka klockan en timme, vilket jag nästan höll på att glömma bort. Yeeeesbox.
två pic ifrån förra tävlingen.

stress stress stress

Idag har jag hunnit jobbat och åkt till Norrköping för att kolla på säng. Jag känner mig duktig. Nu ska jag fira att det är lördag. Yesbox. Ha en trevlig lördagskväll guys!

criminal

ÄNTLIGEN LOOOOV! ♥♥♥ Så freaking underbart. Jag började mitt lov med att spela lite på gitarren och sedan gå runt i huset och nynna på lite olika glada melodier. Ledighet är så awesome.

11.59

Nu är det en lektion kvar innan det är lov. Hellyeah! Jag är superglad och livet leker.

de tre muskitörerna

Sovmogon, skola, gitarrlektion, träning, vänner. Så ser min fredag ut. Wonderful. I helgen är det tävling och jag är taggad till tusen. Yesbox.

beautiful people

Sitter och bläddrar i min fina bok. 112 sånger av LW. Bläddrar mig fram och tillbaka, läser texter som jag önskar var mina. Önskade att jag också kunde vara som han. Lika poetisk. Snart ska jag bädda ner mig i sängen och njuta av de sista timmarna av min födelsedag. Puss.

happy tears

Min dag har hittils varit underbar. Tack för alla gratulationer, fina meddelanden och sånger. Pressen har släppt en hel del då jag nu lämnat in svenskan, redovisat engelskan, skrivit religions provet och lämnat in historian. Jag känner mig duktig. Nu är det bara matten kvar. Sen, är det över.

birthday girl

sweet sixteen!

repris

Ligger i sängen och njuter av min sista kväll och natt som 15 åring. Imorgon smäller det, då blir jag äntligen 16! Åh så jag har längtat. Jag ska äntligen få börja övningsköra, hihi. Jag är så galet överladdad på att fylla år. OH HAPPY DAYS.

jobbar matte


Tack frida och isabelle, som gav mig denna underbart goda b&j, som nu hjälper mig att plugga matte.

red red red

Har vart på estet treornas musikal, njutit av Armanis glädje, funderat på vad jag ska göra på engelskan (eftersom att jag redan redovisat). Sen ska jag gå på naturkunskapslektionen innan det äntligen bär hemmåt. Längtar, för jag är as hungrig.

armani maleh♥

Onsdag, kära onsdag. Sovmorgon och så slutar man tidigt, underbart. Sitter just nu och slö kollar lite på tvn som bara står för ljudet än så länge. Min uppmärksamhet riktas emot datorn. Knappt så det kan bli bättre. Fast jo det kan det, för idag så fyller en alldeles underbar tjej 16 bast! Grattis Armani!♥ (och jag längtar tills imorgon då det äntligen ska bli min tur att fylla år).

paradise

Underbar låt ♥

goodnight +


happyness

Jag älskar allting i livet just nu. Min söta familj som snart kommer hem, min söta hund som just nu ligger brevid mig. Mina helt otroligt bra vänner som alltid finns omkring mig. Jag känner mig älskad och behövd tack vare er. God bless you guys.

puss o kram

Sitter framför tvn och kollar på outsiderns. Det handlar om osynliga fobier. En som har fobi för att kräkas, en annan för dinosaurier och den tredje har en tvångsjukdom då hon anser att hon är jätteful. Jag tror att detta är något jag vill jobba med i framtiden, alltså att hjälpa människor med deras tvångstankar. Någon sorts psykolog. Fasiken, jag vill bli vuxen.

att fånga en fjäril

Forever alone. I en tyst korridor sitter jag och väntar på Frida, som nu har latin lektion, sen ska vi äntligen gå och äta. Jag är dödshungrig.

Vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner 
som vilka vänner som helst, vilka mänskor som helst ungefär, du kan säga kär 



frihetskänsla

Nyss skev jag ett prov. Om hinduism. Det gick bra. Snart ska vi ha franska och vi ska troligtvis få tillbaka våra prov ifrån förra veckan och jag är as nervös. För er som vill veta. Jag har inte så mycket mer intressant och skriva om dock. Yesyes.

kärlek

Lyssnar på LW och bara njuter. Även fast vi har en hel del i skolan så känner jag mig inte ett dugg stressad. Skönt är väl det. Tar dagarna som dom kommer just nu. Åh jag är så glad.

14.01

Sitter nu i vårat hemklassrum och fryser, det är helt sinnessjukt kallt i detta rum. Men snart drar näst sista lektionen igång och sedan får jag äntligen gå hem. Då ska jag plugga lite och sedan ska jag och mamma åka och kolla på en ny säng. Det rullar på.

well, darling i miss you

Godmorgon alla fina! Gud vad trött jag var imorse, knappt så man kom upp ur sängen. Men nu sitter jag i alla fall här, i skolan, och jobbar matte. Rysligt svårt. Yesbox.

balladen om konsekvenser

Ligger nu i min säng och är alldeles utpumpad. Idag har jag pluggat, varit barnvakt och tränat. Har stressat runt hela dagen känns det som om. Och nu i veckan som kommer så har jag två prov, tre inlämningar och en redovisning. Here we go! Men sen är det äntligen höstlov. Yesbox.

paket

Detta är vad jag har fått( + ett presentkort på Åhléns) och jag är otroligt lycklig. I veckan som kommer så ska jag o mamma gå och kolla på en ny säng till mig också, därav fick jag kudden och massa saker till sängen som ni kanske såg på bilden här ovan. Nu längtar jag som en galning tills på torsdag då jag äntligen ska få min frukost på sängen, yesyes.

en lycklig tjej


time after time

Nu har jag och mamma bakat bullar som vi ska fika på senare i eftermiddag då släkten kommer och firar mig, såhär i förväg. Himla trevligt. Man kan ju inte bli annat än glad när man ska få paket, thihi. Bilder och liknande kommer troligtvis ikväll, så håll er uppdaterade. Puss.

party party

Hade en underbar kväll med världens bästa tjejer. Fick en hel del fina presenter, som ni kommer att få se imorgon. Men nu ska jag nog ta och sova. Godnatt!

cold

Har redovisat engelska, skönt att bli av med det. Sitter nu på sista lektionen, sen är det äntligen helg. Ska iväg och spela gitarr innan jag ska fixa de sista grejerna inför kvällens festligheter. Yesbox.

hold your hand on my heart

Vaknade, satte igång radion, och de första jag fick höra var en massa reklam om julen. Reklam om julbord, julstakar och så vidare. Hur mysigt som helst. För om till och med reklamen börjar komma igång så borde ju julen snart vara här. Och dessutom så är det fredag, bättre kan det inte bli!

underbara ni

jag älskar mina vänner mer än något annat på jorden. puss och godnatt.

så söta

Jag blev tvungen att dela med mig av denna übersöta video som André just visade mig.

20 oktober

Hemkommen. Puh äntligen. Dagen har kännts otroligt lång. Men jag känner mig otroligt duktig, jag har näst intill gjort klart svenskan och skickat in engelskan som egentligen ska in senast på söndag (Bella vi är BÄST!). Snart kommer min mamma hem och då ska vi försöka börja lite med matlagningen inför imorgon då en massa tjejer kommer hit. Myspys. Plus att jag är super glad idag, för nu är det endast en vecka kvar tills jag fyller!

love from the other side

Godmorgon! Dagen har inte börjat så bra hittils, vaknade upp med kramp nacke och rygg. Mer än vanligt, inge skönt alls. Och särskilt inte med tanke på att jag har en lång dag i skolan också. Men det blir nog bra. Nu ska jag äta lite frukost innan jag går iväg mot skolan. Yesyes.

+++

Don't want to turn off the light, hope someone hears me tonight. Hold me, tell me everything's ok. 
Show me there's a way to beat the monster.  


i live for you my dear

Iklädd min finaste dress, i vilket väder som helst, skulle jag springa en mil för dig. Sitter nu på mitt rum och spelar hög musik, snart är det träning och jag är taggad till tusen.

dagens sötaste


19 oktober

Godmorgon! Veckan går galet fort känns det som, redan halva har gått. Just nu ligger jag i min säng och tar det bara lugnt. Sovmorgon till 09.05, undertbart som alltd. Ne men nu ska jag upp och äta frukost, varm oboy står på listan.

vet ni varför vi flickor älskar er pojkar?

* Rufsigt hår när ni är precis nyvakna 

* Sättet ni så sexigt tar av sig tröjor (helt olikt hur vi tjejer klär av oss) 

*Att ni direkt förlorar ca 75 % av eran hjärnkapacitet när vi smeker insidan av era lår 

* Den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken 

* Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk 

* Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket ni får när ni försöker få av behån utan att lyckas 

* Hur ni erbjuder oss att låna era jackor trots att ni bara har en T-shirt under och det är jättekallt 

* Hur ni ser ut som små barn när ni sover, trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna 

* Ni är helt enkelt UNDERBARA!

Hittade just denna på en sida och tyckte att den var rätt trovärdig samtidigt som den var väldigt rolig.

i would run a mile for you

Sitter i skolan och fryser. Det är iskallt. Vi sitter dessutom sex tjejer vid ett bord och alla spelar the sims social, socialt värre. Snart ska vi ha bad också.


18 oktober

Godmorgon alla fina! Idag slog det mig att det bara är nio dagar kvar tills jag fyller år. Gud vad jag längtar. Så nu sitter jag i min säng och lyssnar på glad musik och bara njuter. Idag har jag en lång dag i skolan, men än så länge verkar jag inte störas utav det. Det känns rätt okej faktiskt. Med ett stort leende på läpparna ska jag snart gå och möta världens bästa vänner i hela världen. PUSS.
Har nästan glömt bort skolfotot, men här är min nya klass.

i will never forget you

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag. Puss och godnatt alla fina!

monday

Återigen hemma. Det första jag gjorde var att byta om till mjukisbyxor, så himla skönt. Ska ta det lugnt framför tvn en stund innan allting drar igång igen dock. Måste fixa franskan och börja på svenskan idag. Hmmpf, jobbigt.

min helg

Som sagt så var jag i Malmö i helgen och tävlade i RM 1 med gymnastiken. Vi kom på en rätt okej plats av 54 lag och är nöjda med det. Ingen utav oss hoppade igenom eller ramlade illa.
första varvet är hopp, andra är fristående och sista delen är tumbling. Vi fick en slutpoäng på 46.050.

home sweet home

Nu är jag återigen hemma ifrån Malmö. Jag kan berätta mer om tävlingen imorgon och visa film och så vidare. För just nu känns det som om allt jag behöver är sömn. Godnatt raringar!

hittade detta....

how to make gif
Ännu ett fint skolfoto att lägga i högen med....alla andra skolfoton. Hehe.

ett litet farväl

Godmorgon! Nu är äntligen fredagen här och efter skolan ska jag skynda mig hem, hämta mina saker innan det bär ner emot tågstationen där jag ska möta upp resten utav gymnasterna. Vi åker ju som sagt till Malmö i helgen och tävlar och det ska bli jätte roligt. Så bloggen kommer nog inte vara så uppdaterad (om jag inte hittar någon som kan göra det åt mig..heh) under helgen. Men annars så berättar jag för er om hur det gått när jag kommer hem. Puss!

stressen tar över

Jag känner att jag har hjärtat i halsgropen och är otroligt stressad. Över allting. Jämt och ständigt känns det som om jag bara springer runt för att hinna ifatt i skolan och även hemma. Hela tiden. Och jag spyr snart galla över detta franskaprov som är snart. Panik.

torsdag

Och du vet att hon är hos dig, och du räknar ditt hjärtas slag
Och du får hennes glaspärlekyss, ja den gör dig så hopplöst svag 
Och du lovar henne allt, du aldrig kan hålla, 
och du älskar henne ända till september.

Jag ska nu ta och försöka bocka av lite saker som ligger på min attgöra lista. Senare blir det dansträning innan jag däckar ihop i sängen. Yesbox.


how to make gif


jag älskar mina vänner.


do do do do, what you wanna do

Armani visade mig just denna underbara video ifrån den gången vi var och tittade på The Ark i Norrköping. Mitt liv var fulländat. Åh, vad jag saknar det. Ida, Astrid, Armani och jag stod där framför scenen. Röd gråtna av både glädje och sorg. Jag kommer aldrig glömma de konserter jag var på, och jag önskar att jag hade gått på fler. Och jag kommer deffintitivt inte glömma då jag var på gröna lund, tittade på dom, en sista gång ♥

believe me when i say that i love you

Godmorgon alla fina! Jag sitter och lyssnar på lite musik innan jag snart ska dra mig, skolan kallar. Jag kan knappt förstå att det redan är torsdag, kändes som om veckan nyss startade. Idag har jag ungefär lika mycket att göra som igår. Och jag kan väl meddela er om att polisen inte hade hittat mitt halsband...
Dagens attgöra lista.
  • Packa klart till gymastiktävlingen (dräkt, leggins, smink....)
  • Plugga svensa, franska och samhäll.
  • Städa rummet.
  • Dansträning.
  • Öva på gitarrläxan (om jag nu hinner..hihi)
  • Och som alla andra dagar, klara av skoldagen.
Ungefär sådär ser min dag ut. Yesbox.

en kväll som denna

...så kan det vara skönt att avrunda dagen med lite fin musik.

stressigt värre

Sitter nu på naturkunskapen, sista lektionen innan det bär hemmåt. När jag väl kommer hem så ska jag packa lite inför tävlingen i helgen. Gud vad tiden går fort men nu är det äntligen dags. Jag ska också försöka kasta i mig lite mat innan jag ska ner emot stan och polisen för att kolla om mitt halsband möjligtvis kan finnas där (jag har ännu inte hittat det, buhu). Sedan är det läxläsning och träning som gäller. Yay me.
en fri sommardag.

syskonkärlek


;)
godnatt, sov gott älskade syster

Jag älskar min syster mest i hela världen, hon är underbar. Det bästa jag har.

take me home

Just nu sitter jag i skolan och bara väntar på att få komma hem. Lägga mig en stund i soffan och hoppas på att huvudvärken försvinner, den ständiga huvudvärken som följt mig sedan igår. Jobbigt. Sedan ska jag väl ta tag i de vardagliga sysslorna. Jag kan glädja mig med att vi inte har någon engelska imorgon och slutar därför 11.35!

forever is a long time

Idag ser det ut att bli en underbar höstdag, solen kommer fram och lyser på träden och alla dess färger. På så sätt så älskar jag hösten. Annars så sitter jag och funderar på att klippa av mig håret, till axlarna kanske. Det är så ju himla snyggt, men frågan är ju om jag vågar.

some day

Gud vad tiden går fort, jag har nu pluggat i några timmar vilket huvudvärken får bevisa. Ska nog ta mig en alvedon innan jag sätter igång med matlagningen. Kebabspett och klyftpotatis. Himla svårlagat, eller inte. Ne, nu måste jag sätta igång. Yesbox.

x-mas

Jag vill ha julafton. Med levande ljus, en doftande julgran, en knastrande brasa, snöbollskrig och röda kinder. Julmat och musik. Glädje och presenter. Kyssar under misteln. Mussepigg och Karl-Bertil Jonssons berättelser. Jag vill se förväntansfulla barn i väntan på jultomten. Tindrande ögon då julstjärnan sätts upp i den stora granen. Känna pepparkaks lukten sprida sig i huset och mammas berömda lingonbröd. Jag längtar.

listen close

Nu är jag redo för skolan och ska väl inom snar tid knyta på mig skorna och gå. Idag är det en rätt lång och tråkig dag. Bara en massa lektioner. Men alla måndagar brukar väl kännas rätt gråa. Yesyes.
jag fastnar inte på bild idag.

låttips


jag vill ha sommar

jag saknar sommaren.

i'm scrued

Jag sitter i soffan och gör typ ingenting, slänger då och då upp blicken emot tvn och Hollywoodfruarna. Som just nu inte känns sådär jätte underhållande. Jag funderar på om jag ska gå ut och gå en stund istället, göra någonting bra.

en vanlig söndag

Har endast 45 minuter kvar på spotify och jag är deperat. I need my music. Särskilt på en tråkig söndag. Jag ska träna idag, läsa lite i de skolböcker som ligger i en hög framför mig och sedan ska jag ta plats framför tvn innan jag somnar. Det är mina planer för idag.

00.52

Konserten eller snarare operan som mamma och jag var på tidigare ikväll var faktiskt väldigt bra. Även fast det inte är sånt jag brukar lyssna på, men det är kul med lite undantag ibland. Nu borde jag igentligen sova för att imorgon ska jag ta mig ann lite plugg som jag har och sedan ska jag träna lite extra, nu när det snart är tävling med gymnastiken och allt. Godnatt.

nu går jag ut

Nu är jag redo för att följa med min mamma till aulan. Himelskt trevligt. Berättar väl mer om hur det var senare.

make a gif online


ditt mysterium

Jag börjar dagen med en kopp te och ljuv musik endast för att få en mjuk start. Klockan 12 ska jag iväg för träning och efter det så ska jag och min kära mor gå på någon konsert i aulan. Trevligt. För övrigt sitter jag och funderar över vad jag kan och vill önka mig då jag snart fyller år. Längtar.

night

Ligger nu i ett kolsvart rum med endast lite lugnande musik som sällskap. Min fredag har varit bra och med detta säger jag, godnatt alla fina!
Tumblr_ljp5m8sqex1qig100o1_400_large

i don't mind

Det är rätt mysigt endå att sitta med en kopp te i handen och kolla på one tree hill. Samtidigt som min fina hund ligger brevid och snosar. Snarkar lite smått. Små saker i livet som borde uppskattas lite mer ibland. Sånt som är mysigt när hösten tätt inpå.

i'm coming home

Jag längar hem. Jag vill ha helg. Jag vill hem och ha helg och mysa med någon. Gash, jag saknar dig.



godmorgon alla fina

Hellyeah! Idag är det äntligen fredag. Så otroligt skönt, men det slog mig nyss att veckorna går sjukt snabbt. Såhär snabbt känns det som om de aldig gått förut. Haha. Ska snart göra mig i ordning och sedan röra mig emot skolan. (Föresten så ber jag om ursäkt för de förra inläggets "emo skrivande", det är slut med det nu).
Ikväll är det näst sista träningen, innan vi far till alla skåningar i Malmö. Wonderful.

jag skäms

Nu är jag återigen hemma efter att ha varit nere på Mc'donalds med Ida och sedan dansat. Jag sitter nu och fördriver tiden med att spela sims på facebook (har blivit näst intill beroende) samtidigt som jag funderar på en massa saker som rör sig i mitt huvud och som ger mig daglig huvudvärk. Min ork är nu nere i botten och om jag skulle ta tillbaka allting skulle jag behöva sova i år. Jag längtar mig bort, till ett ställe där igen känner mig, där ingen kan dömma mig. Där jag kan vara mig själv. Send me to the dreamland of yours. Jag vill börja om.
please, take me home.

supermysigt

Läxläsning. Check! Nu ska jag bara ta det lugnt en stund innan jag ska möta upp min kära, underbara (upplåsbara..Barbara) Ida. Vi ska äta lite mat och ha det mysigt en stund innan dansen börjar. Trevigt värre. Längesen man var med den tjejen. Pusshej.

yes. we are pretty.

Svenska. Sista lektionen och snart får jag gå hem. Då ska jag läsa lite innan jag hittar på något annat kul( men jag vet inte vad än) .

sovmorgon

Idag har jag sovmorgon till klockan 11. Så himla skönt. Sen ska jag bara vara i skolan några timmar innan jag går hem igen, då jag slutar 13.35. Tänk om alla veckor kunde vara såhär. Det skulle ju vara helt underbart.

till dig


not saying much

Det är mörkt ute. Ett tecken på at jag snart kanske borde dra mig emot sängen. Tror jag dock ska fixa mig en kopp te först. Det är så himla mysigt att dricka te på kvällen. Sen ska jag läsa lite utav de skolarbete som jag har kvar att göra. Godnatt sunshines!
weheartit

min hund och jag

Jag har pluggat, myst med hunden och gått en stund med honom, ätit lite, sålt kakor och kollat på tv de senaste timmarna. Snart ska jag upp och träna, det ska bli kul som alltid men av någon konstig anledning så känner jag mig helt slut i kroppen. Jag har gjort det ett tag nu och vet inte vad det kan bero på. Konstigt. Nu ska jag kolla lite på top model innan jag snart ska byta om. Adiós amigos!
yes. vi har mysigt.

slutat

Så himla underbar dag! Jag har redan slutat, men har fram tills nu setat i skolan och gjort mig av med de läxor vi hade. Så man kan väl säga att min dag hann knappt börja innan den slutade. Wonderful. Ikväll blir det träning och allting känns bra. Det går bra nu, kompis det går bra nu.

i'm ready now

Jag är helt slut nu efter att dagen har bjudit på skola, beeptest, flera timmars läxläsning, bullätande och så vidare. Ligger nu i sängen och känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Imorgon har vi historieprov, håltimme och engelska. Sedan är dagen slut. Välförtjänt! Well goodnight.

kanelbullensdag

Nu har Isabelle, jag och Frida tryckt i oss varsin kanelbulle. Så himla gott. (Mamma...känn ingen press men jag förväntar mig bullar ikväll också).

jag är nog inte den du drömmer om men jag är det du ser

Jag är så trött på att vänta. Trött på att hela tiden längta efter de bättre. Jag vill kunna finna mig i det som är här och nu och minnas det jag en gång glömde bort. Att hitta mig själv. Jag har hållt på detta sålänge att jag sakta börjat tappa mig själv. Försvunnit i mängden. Jag står sill medans allt annat rör sig omkring mig, jag ser hur det springer förbi. Nu är det slut på dessa emotionella texter. Jag ska ta mig i kragen och därmed avslutas denna del i mitt liv.

drömland

Nu lägger jag plugget åt sidan och ska väl snart försöka att dra mig emot sängen. Jag är sjukt trött som vanligt och känner inte för att gå upp tidig imorgon. Jag vill hellre stanna hemma i sängen hela dagen och bara sova. Det skulle vara så otroligt skönt. Men det fungerar ju inte riktigt så. Så godnatt kära vänner!

pluggtime

Läxorna kommer nu att underhålla mig de närmaste timmarna. Franska glosor, Antiken och svenska. Alltid lika kul med läxor (ja, jag försöker hålla mig positiv). Yesyes.

förväntasfull

Jag känner att jag längtar efter någonting, jag känner mig förväntansfull. Men jag har ingen aninig om varför. Kanske för att jag vaknade med ett leende på läpparna idag (trots att det är måndag och jag knappt kom ur sängen). Snart ska jag som alla andra måndagar bege mig emot skolan och träffa mina fina vänner!

autumn

lite bilder ifrån fotorundan igårkväll.

look at the stars, shining for you

De senaste veckorna har det kännts som om hur mycket jag än sover så blir jag aldrig 100 procentigt utvilad. Jag tror att det är höst tröttheten som biter in. Jobbigt värre. Och om jag ska vara ärlig så känns det inte bättre med tanke på att jag snart ska bege mig iväg en lång bit på cykel för att träna i två timmar.

listen

Jag hoppas, jag önskar och varje dag tänkter jag på att aldrig ge upp. Jag ska visa mig stark. Den riktiga jag.

det finns inga mirakel

Ikväll kommer jag att få det fullt upp. Wilmah har bjudit hem fem utav sina vänner till oss ikväll och mamma och pappa är på fest, vilket betyder att jag får agera extra mamma. Så pizza, godis och en hög med filmer är vad som kommer stå på listan för min del. Ha en underbar lördag!

kära vänner

Snart ska jag bege mig ner emot stan med min underbara vän Astrid. Efter det så ska vi ta oss till musikskolan för att kolla på yttligare två fina vänner, Ida och Ein, som ska spela. Jag tror jag tar med mig kameran, så att ni troligtvis kommer att få lite fina bilder. Föresten så är det otroligt fint väder idag, för att vara i Oktober. Wonderful.

RSS 2.0