22.47

Godnatt alla fina♥

avundsjuka

Hej. Nu sitter jag i lägenheten tillsammans med Erik och gör typ ingenting. Han äter och jag..bloggar. Hehe. När jag kommer hem senare ikväll så ska jag troligtvis skicka in min historia uppgift. Min sista historiauppgift i hela mitt liv. Underbart. På tal om sista, så hade studenterna mösspåtagning idag och jag är avundsjuk. Jag vill också sluta skolan och göra allting jag drömmer om. Göra min resa till italien, flytta till någon storstad, plugga till någonting jag vill bli (jag har ingen aning än, det gör mig otroligt stressad redan. haha).

godmorgon

Godmorgon. Sitter nu på historian och läser igenom mitt arbete, trots att jag inte orkar. Hehe. Idag så har vi jobbig och lång dag, känner inte alls för det. Men när väl den är över så är det äntligen fredag! Efter skolan idag så ska jag dock ta den andra fästingsprutan, usch.

movie

Skönt att jag slipper sova ensam inatt. Tur att Erik finns. Nu ska jag lägga mig bredvid honom och kolla på någon mysig film. Puss och godnatt.

15.09

Hej. Sitter och skriver på min historia uppgift. Jag har bara en fråga kvar, man ska skriva 10 olika frågor om allting som jag tror folk komme minnas ifrån 1989-2012, och jag sitter fast på min fråga om Obama. Eftersom att jag inte riktigt förstår mig på politik var det inte så himla enkelt att skriva om. Hehe. Kanske någon av er vet om vad omvärlden tycker om Barack Obama? Kanske inte. Tror jag tar en vilopaus nu. Tjarå!

29 maj

Har precis vart uppe hos farmor en stund. Min syster skulle sy upp ett par shorts. Men nu är jag hemma igen och har precis bäddat ner mig i sängen. Känner att jag lägger mig allt tidigare nu, trots att jag ändå inte somnar förens framåt tolv ändå. Vet inte varför, men jag har lite svårt att somna. Hehe.

bröllopsbilder

vackert ♥

18.06

Tack för alla fina kommentarer ni skrivit om videon. Söta ni är! Just nu så sitter jag i soffan och kollar på bigbroher och äter halstabletter. Snart borde min mamma komma hem för att börja laga mat, hoppas jag. För jag är hungrig som bara den. Hih.

sick

Åhåh, jag vill inte vara sjuk. Men som tur är så slutar jag nog efter den här lektionen, då ska jag hem och vila. Dricka te och sova. Dumma hals.

28 maj

Godmorgon. Fick sätta på mig lite varmare kläder idag, då sommarvärmen kommer att försvinna lite under veckan. Dock så kändes det inte så roligt att sätta på sig långbyxor igen, när man väl börjat vänja sig vid shorts och bara ben. Men för mig kanske det inte gör någonting med varma kläder, då jag åkt på en förkylning. Hela kroppen för ont och halsen bara värker. Önskar dock att jag fick ligga kvar här hemma i min varma säng och sova. Men då får jag alldeles för mycket panik över att jag missar lektioner i skolan. Ska det verkligen behöva vara så? Att man knappt kan vara sjuk länge utan att känna sig stressad? Tragiskt.

tea by night


mors dag

Mamma, jag älskar dig. Du är så himla underbar och vacker. Min förebild och mitt livs bästa stöd. Tack för att du är du ♥


27 maj

Hej! Bröllopet igår blev riktigt lyckat, jag har till och med träningsvärk i vaderna eftersom att jag dansade så mycket igår. Idag har jag dock inte gjort så mycket, då jag och Erik somnade runt 4 inatt. Min pojkvän hade lyckats krocka med ett vildsvin på vägen in till stan sent inatt, då han skulle åka in till bröllopet för att va med mig. Så jag och pappa åkte ut till i skogen och hjälpte och hämtade honom. Men allting är bra med honom som tur är. Dock så är jag ganska trött nu, så måste väl gå och lägga mig snart. Hoppas ni haft en bra söndag i alla fall, kram!

du är allt

här är videon på när jag och min syster sjunger du är allt på bröllopet igår.

helt otroligt

Sverige vann Eurovision song contest 2012! Helt sjukt. Loreen♥♥♥

Bröllop

Hej. Nu är bröllopet i full gång. Min syster och jag har sjungt i kyrkan, och jag tror att film kommer. Vigseln var väldigt fin och nu är festen i full gång. Vi ska snart äta tårta. Hihi. Jag kan blogga mer imorgon. Kram,


sommarbilder

bilderna är tagna ifrån Ebbis

fullt upp

Hej. Äntligen är det fredag, helt sjukt skönt. Och för en gångs skull så har jag massa inplanerat i helgen. Idag ska jag först spela gitarr för sista gången den här terminen, tror jag(?). Hihi. Sen ikväll så blir det party med vänner, då ska vi spela kubb, brännboll, bada osv. Mysigt. Förhoppningsvis så är jag med Erik ikväll också. Imorgon så är ju då bröllopet, och då blir det party hela natten lång ännu en gång. Livet leker.

i need to

goodnight sweethearts

torsdagen den 24 maj

Har precis haft en ganska lång håltimme, så jag och tjejerna gick ut i solen och åt glass istället. Gud jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om. Nu sitter vi i korridoren och väntar på engelskan. Känns som om den här dagen aldrig kommer ta slut, har massa lektioner. Jag vill bara hem och lägga mig i solen och sola. Men det kommer jag inte hinna idag, för direkt efter skolan så ska jag till sjukgymnasten och sen så ska jag förhoppningsvis träffa Erik.
underbart väder

när jag blundar

"Som en sjö utan vatten, som en lyckta utan ljus, ett liv utan färger det är inte du. Någon man ser när man blundar, som en ängel framför, någon som hjälper en att flyga när man glömt hur man gör. Kär utan känslor eller skratta utan ljud, ett liv utan färger det är inte du. Någon som glömt alla bekymmer, en kvinna med mod någon som fattar vad man säger, fast man talar utan ord."
Jag har haft Finlands bidrag till Eurovison song contest i huvudet hela dagen. Och desto mer jag lyssnar på sången så fastnar jag för texten. Den är riktigt fin. Jag vet inte om det är hennes brytnig på finska som gör hela låten så mysig eller om det är texten. Bra är den i alla fall.

23 maj

Halloj! Gud vad skönt väder det har varit idag. Jag doppade mig till och med i sjön idag för första gången, och det var inte ens kallt. Hihi. Dock så lyckades jag bränna mig lite på benen och armarna, men det gör inte så mycket. Hoppas den röda färgen hinner försvinna tills på lördag i alla fall. Vill ju inte se ut som en kräfta i kyrkan. Haha. Men nu har jag precis kommit hem ifrån träningen och kollar på bigbrother i min ensamhet. Ha en bra kväll!
min fina syster och hund igår

Frukost

Godmorgon. Sitter ute i solen och äter min goda frukost. Hallon, banan och yoghurt, hihi. Idag så har shortsen åkt på och direkt efter skolan så åker jag och tjejerna ner till djulö för att sola, äta jordgubbar och mysa. Hihi. Ha det bra!


22.54

Dagen har vart bra. Så himla skönt nu när det är så varmt, hih. Erik orkade även ta sig in till stan idag, så jag fick träffa honom en stund. Himla härligt att se grabben igen. Så nu är jag glad och lycklig igen. Fick mig även ett gott skratt när han skickade mig ett sms innan han kom hit. Han har fått en blåsa på läppen, eftersom att han är och har vart sjuk. Så han var så ledsen över att han inte kunde pussa mig. Aw stackarn.

do to list

Ganska så planerad vecka minst sagt. Men helt ärligt, så gör det mig ingenting. Hihi.

22 maj

Sjukt skönt att kunna gå runt i shorts och nu för tiden, utan att ens frysa. Snarare tvärt om, det är dödsvarmt. Hehe. But it's fine by me. Snart så ska jag och Wilmah sätta och på cyklarna och cykla till kyrkan där bröllopet för min farmors syster ska hållas i helgen. Vi ska öva. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, önska att min fina pojke vore frisk så att jag kunde träffa honom, men nej hans förkylning vill inte ge sig. Saknar honom. Förlåt att jag snodde bilden Erik, men du är ju så fin thih ♥

Matematik

Sitter hemma och väntar på att klockan ska bli 08.10. Då ska jag gå och möta Isabelle, sen börjar våran hemska förmiddag med tre timmars långt nationellt matteprov. Och det härliga ät att jag har huvudvärk redan nu. Hah.


sömn

Gud vad skönt det är att hoppa ner i sängen. Hoppas jag kommer sova bättre inatt än vad jag gjorde igår. Vaknade var och varannan timme och hade svårt att somna om. Det var längesen jag sov ensam så. Men jag hoppas verkligen att det går bättre inatt. Jag behöver det, eftersom att jag ska skriva matteprov i 3 timmar imorgon. Dumma nationella.
min fina bellis och jag, loveu!

jobbar på brännan

Har legat ute på studsmattan en stund och solat, hoppas verkligen på att det gav lite resultat. Måste ju få lite färg till bröllopet, hihi. Snart så kommer mamma hem och då så ska jag, hon och frazze gå en långpromenad. Om jag inte hinner somna innan dess, är sjukt trött.

hot hot hot

Satt ute i solen med tjejerna en stund förut, och herregud vad varmt det var. Otroligt skönt. Och om vi nu kollat rätt i schemat, med alla håltimmar osv inräknade, så slutar jag efter den här lektionen. Då ska jag hem och ta på mig bikinin och sola järnet. Mys. Pratade även lite med min älskling nyss, han var jättesjuk igår, men idag verkade han må bättre. Så om han orkar ta sig in till stan så ska jag passa på att träffa honom en stund. Hih.

21 maj

Hej. Nu är det slut på långhelg och sovmornar. Det roliga är att jag känner ingen skillnad ifrån innan, då jag är lika trött fortfarande. Hihi. Den här veckan kommer dock bli ganska fullspäckad, då jag har massor att göra. Möte idag, träffa kantorn imorgon iför bröllopet, sjukgymnasten osv. Men trots allt så började min måndag bra och jag hoppas veckan fortsätter så.

sjökrogen

Middagen tillsammans med mormor, morfar och min familj var alldeles underbar. Vi satt vid ett bord med utsikt över hjälmaren, båtar som åkte förbi och fiskmåsar som flög över oss. Så himla mysigt. Dessutom så var maten jättegod, vilket var ett stort pluss. Jag och min syster åt lamm, mums. Och till efterrätt så åt vi jordgubbar och rabarber med vaniljsås som serverades i en jättesöt syltburk, thihi. Snart så sätter jag mig på cykeln och åker till Mimmi. Ha en bra lördag.


12.32

Hej. Vaknade upp bredvid min älskling imorse. Vi kollade på en film och hade det mysigt, en otroligt bra start på dagen. Nu håller jag på förfullt och gör mig i ordning, sminkar mig, plattar håret och letar kläder. Jag och resten av familjen ska åka iväg och äta tillsammans med mormor och morfar för att de firat guldbröllop. Mysigt. Efter det så ska jag träffa Mimmi och tillbringa resten av kvällen tillsammans med henne.
jag och mimmi för ett tag sen.

what a night

Hej. Min dag igår var jättebra. Vi åkte med flotten ut till en liten ö, där vi tältade, grillade, kollade på solnedgången och hade det allmänt bra. Nu sitter vi alla fyra i lägenheten och tar det bara lugnt. Blir nog ingen träning för varken mig eller Erik ikväll. Hihi, det är vi alldeles för trötta för. Dock så vet jag ännu inte vad kvällen har att erbjuda. Surprise, haha.

I love you


Ölmetorp

Hej. Just nu ligger jag i sängen, och tittar på Erik som står och tar bilder på sig själv. Runt klockan tre så ska vi åka ut till Ölmetorp med Joel och Johanna. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi stannar nog i alla fall inatt. Så det blir nog inte så bra uppdatering. Hihi.


mysonsdag

Är för trött för att fixa bilder ikväll. Sorry, hihi. Ska iställer krypa ner under täcket med min älskling och kolla på en film. Ha en mysig onsdag♥

16 maj - träningsdags

Hittade i alla fall två bh:ar på stan som jag kan visa lite senare ikväll om ni vill(?) hihi. Kan även passa på att visa er klänningen som jag ska ha på mig på min farmors systers bröllop. Den kom hem för några dagar sen, men jag har inte hunnit fotat den ännu. Nobody cares, maybe. Nu ska jag snart träna i cirkus två timmar. Tjarå.
hih fina bilder...men jag saknar mitt långa hår.

07.48

Godmorgon. Har precis gjort mig i ordning, så nu lyssnar jag på musik samtidigt som jag packat väskan. Idag får datorn stanna hemma eftersom att vi bara har engelska nationella hela förmiddagen och sen slutar vi. Skönt! Då ska jag och tjejerna ner på stan en stund och jag ska förhoppningsvis köpa en jättefin klänning och bh:ar, hihi. Ha en bra dag!


2012-05-15

Mötet gick bra, trots att det var lite långtråkigt. Men nu är alla papper och sånt näst intill klara i alla fall. Vuxenpoäng till mig, hihi. Nu har jag precis mättat min mage med räkmackor och en majskolv, nyttigt och gott. Känner även att jag har ett enormt sug efter att träna, trots att jag är trött..konstigt nog. Kanske är det därför att jag är medveten om att jag inte kommer hinna träna någonting den här veckan. Herregud.
miss you, big time!

trött och sliten

Nu är jag helt slut. Har gjort tre stycken nationella prov i franska idag och ska göra yttligare två imorgon, fast i engelska. Nu sitter jag framför tvn och vilar upp mig. Klockan 17.30 så ska jag å möte inför mitt sommarjobb i sommar, ska typ skriva på kontrakt och sånt. Hehe, det känns så vuxet. Have a nice day folks!

en välsignelse

Jag är så himla lycklig över att ha så pass många fina människor omkring mig, som står mig nära. Jag är kär och lycklig, otroligt lycklig. Min familj, pojkvän, släkt och vänner är några som jag älskar över allt annat. Ni är helt underbara allihopa. Utan er vore jag ingenting. Att personer kan betyda så mycket egentligen, helt sjukt. Fast på ett otroligt bra sätt. För mig betyder mina nära och kära allt. Jag är så himla glad över att få ha er i mitt liv. God bless you all ♥

18.13

Det gick riktigt bra hos sjukgymnasten idag. Fick en riktigt skön massage och några knutar försvann. Lättnad. Nu har jag precis målat naglarna och kollar lite på söndagens avsnitt av Bigbrother. Vilar upp mig inför imorgon, då vi ska ha flera timmars långt nationellt franskaprov. Jobbigt med tankte på att nästan halva klassen, de som inte ska skriva prov, har sovmorgon till typ 11. Avundsjuk.
aa, det syns inte så bra men det är rosa.

den 14 maj

Ja då var det slut på sovmornar och helg, men som tur är så brukar måndagar flyta på rätt bra ändå. Så himla skönt att det är kortvecka ändå. Ledig torsdag och fedag. Och som det ser ut just nu så är jag rätt uppbokad. Hehe. Efter skolan idag så ska jag sätta mig på cykeln till sjukgymnasten och kanske få bort yttligare några knutar i nacken, skönt. Annars har jag ingenting plannerat.
usch, fula och suddiga bilder...

training

Har precis bytt om till träningskläder samtidigt som jag kollar på pataj, hehe. Hoppas på att träningen kommer att gå bra trots att jag känner mig trött. Men jag måste röra på mig så. Kanske att jag filmar lite på träningen och sen klipper ihop det och visar upp det här på bloggen sen. Maybe.

my summer

Jag vill ha sommarlov nu. Och jag hoppas att min sommar kommer innehålla det på bilderna, i hope.

Smoothie

Godmorgon! Har precis druckit upp min smoothie och ska nu göra mig i ordning. Idag har jag ingenting planerat. Om jag inte ska på träningen klockan tre, men jag vet inte alls om jag känner för det. Hehe. Kanske ska jag klippa av mina jeans och göra shorts? En ide kanske.

image descriptionimage description

 

 


Rastlös

Dagen har vart jätte mysig tillsammans med alla ledare. Vi badade, testade ångbastu, körde vattengympa osv. Hihi. Men nu är jag återigen hemma och känner mig otroligt rastlös. Vet inte alls vad jag vill göra. Vi har gäster här, wilmahs kompis och familj. Så jag sitter inne på mitt rum och gör typ ingenting. Bortkastad lördag, typ.


Valbrokvarn

Hejsan alla. Vaknade upp bredvid en ängel imorse. Så dagen började otroligt bra. Nu sitter jag i bilen på väg emot valbrokvarn, där jag och alla andra ledare inom gymnastiken ska fira att klubben fyllt 95 år. Vi ska bada och sen äta mat. Mysigt.


fredag den 11 maj

God förmiddag. Gud vad skönt att det äntligen är fredag. Verkligen efterlängtat. Nu har vi bara den otroligt långa och tråkig samlektionen kvar, hehe. Sen blir det gitarr och träning (för er som vill veta, och jag vet att jag skriver det varje fredag. haha). Ikväll så ska även min syster spela match, så familjen följer med henne. Så Erik och jag blir själva hemma, fett mysigt. Min fredag kommer nog, för en gångs skull, bli bra.

dreams

Jag älskar livet♥

kväll

Erik har varit här en stund på kvällskvisten. Vi tittade på bigbrother och tog det bara lugnt. Han åkte nyss ifrån mig så nu är det rätt ensamt här, men bra musik får mig att vara glad ändå. Jag har börjat lyssna på Conrelis Vreeswik väldigt mycket den senaste tiden och jag har ingen aning om varför. Haha.


blicken framåt

Tjenare! Just nu så har jag engelska lektion, sedan håltimme, franska och sen slutar jag. Eftersom att matten är inställd. Jag har mest haft håltimmar idag, och är rätt så trött på det. Jag vill bara hem och slänga mig i soffan. Hehe. Kolla vad söta jag och Ebba var när vi var små. Hihi. Lite roligt att jag kännt henne så länge och ska ta studenten med henne om två år och de andra grymt bra tjejena. Knasig tanke. I love you, girls.

tionde maj

Hej! Har precis redovisat på historian. Känns skönt. Idag så blir dagen annars otroligt lugn, jag har ingenting planerat. Kanske att jag hinner träffa Erik, vara med vännerna, sova, plugga(?). Hehe.

sweet

Hittade ingen bh på stan, så det blev några andra inpulsköp istället. En rakhyvel, raklödder och en maskara. Så nu har jag allt jag behöver. När jag gick hem ifrån stan så mötte jag upp Erik en liten stund och pussade lite på honom. Loveu! Sedan var det träning, den sista träningen med mina små, och underbart söta gymnaster. De var så otroligt snälla och gav mig, och de andra ledarna, choklad och blommor. Tack tack tack. Blev så himla rörd. Hihi.

onsdagen den 9 maj

Godmorgon! Vaknade upp med världens träningsvärk efter springturen igår, så det känns att det ger reslultat. Nu jävlar. Hehe. Idag skippade vi sovmorgonen och hade engelskan på morgonen istället för i eftermiddag. Så vi slutar runt 11.30 någonstans, istället för 12.45. Så himla skönt! Så direkt efter skolan åker jag och tjejerna ner på stan för att ta en mysfika och fixa lite annat. Jag ska bland annat köpa en freebra till min klänning. Är det någon som vet om det fungerar? Jag har aldrig haft en sådan förut, hihi.

nattinatti

Med ett leende på läpparna och en bra känsla i magen ska jag nu försöka sova. Lite lugn musik får spela i bakrunden innan drömmarna tar över. Godnatt kära ni♥

i väntan på mat

Nu är jag tillbaka efter en skön springtur och för första gången på länge så gick det faktiskt rätt okej. Därför avnjuter jag nu ett avsnitt av bigbrother samtidigt som Wilmah lagar mat, ravioli med tomat och baslika sås, så himla gott.

fundering

Funderar på att gå ut och springa en stund. Jag vill verkligen komma igång med träningen nu. Ordentligt. Nu kör vi.

summerlovin'

bilden är ifrån egypten, men den får representera sommaren.
Gud vad jag längtar tills det blir sommar, eller mest efter värmen. Blev inspirerad utav Ebbas blogginlägg om längtan till sommaren så. Tänk er sovmorgon, varma dagar nere vid stranden, resor, bli brun, vänner, grilla, mysa, vara med älskling..ja det där är bara en liten del utav allting jag ska göra i sommar.

8 maj

Hejsan! Har precis kommit till skolan, och har religion. Vi kollar på hair, så det är en rätt skön start på dagen. Frida är fortfarande sjuk tyvärr så franskan, som är lektionen efter, lär nog inte bli så rolig. Inge elakt mot er alla andra, men jag saknar min plutt. Krya på dig!

image description

 

 


i'm not depressed

Cornelis Vreeswiks visor spelas på låg volym här i mitt mörka rum. Musiken gör mig lugn och trygg, precis vad jag behöver nu. Saknar att ha någon bredvid mig, jag vill inte sova ensam. Inte inatt. Inte någonsin. Det är för jobbigt. Då kommer allting tillbaka, allt som jag trodde var glömt. Snälla Hannah, sluta tänk. Godnatt ♥

new in


dress

Tror att jag kanske funnit klänningen till bröllopet. Den finns för 399 kronor på Nelly, så den var inte så dyr heller, vilket är ett plus. Tycker ni att den är fin? Eller ska jag fortsätta leta?
NU finns det ingen återvändo, mamma har beställt klänningen. Lycklig tjej.

7 maj


Hej!
Idag mår jag riktigt bra så min förkylning börjar försvinna. Yes. På morgonen så har jag, tillsammans med klassen, pluggat till naturkunskapsprovet som är på onsdag och det börjar kännas riktigt bra. Hihi. Efter franskan ,som jag är på nu, så har jag håltimme och då ska jag försöka passa på att leta efter en klänning till bröllopet. Så om ni vet om några bra shoppingsidor, som ni brukar använda er av, så får ni gärna kommentera dom här nedanför. Jag behöver verkligen hjälp.


22.00

bild ifrån tävlingen i malmö för några månader sedan..(då vi kör fristående)
Ligger just nu i sängen och är lite små trött efter tävlingen. Har även åkt på en förkylning också som aldrig verkar vilja försvinna. Har någon utav er också blivit "vårsjuk"? Hoppas de flesta slipper de, för det är verkligen så himla jobbigt att vara snuvig hela tiden. Men jag tackar gud för att jag inte är pollen allergiker ändå nu när det är så himla mycket pollen i luften. Nä, godnatt med er! ♥

Örebro

Dagen i Stockholm var verkligen super mysig. Hittade lite smått och gott, kan visa sen om det är någon som är intresserad. Hihi. Hittade dock ingen klänning till bröllopet som är här i maj, så börjar få lite panik. Idag så har jag och laget vart i Örebro och tävlat, och jag är otroligt nöjd trots att vi hamnade under pallplats med 0.1 poäng. Typiskt, men sånt är livet. Så efter denna hektiska helg ska jag nu sätta mig i soffan, kolla på tv och bara softa.


Mot Stockholm

Nu står vi på stationen och väntar på att tåget ska komma. Taggat.


svar till anonym

Tack för alla fina kommentarer, tycker att det är roligt när jag får någonting att svara på. En frågestund kanske? Linnet är faktiskt min mammas, hihi. Och om jag minns det rätt så tror jag att hon köpte det på H&M förra sommaren, så tror faktiskt inte det finns kvar tyvärr. Men de har ju en ny fin kollektion, fashion against AIDS, om ni inte har kollat in den ännu, gör det.

Kvällsmat

Har precis haft en trevlig och god middag med familjen. Det var längesen det bara var vi, så det mysigt att bara sitta och prata lite. Hihi. Nu sitter jag framför tvn och vilar upp mig inför morgondagens shopping i Stockholm. Det ska bli så himla kul!


Instagram

Tänkte bara tipsa, eller något, om att jag också finns att följa som Haannahp på instagram nu också.

 


lite nytt

Som ni ser har jag, med hjälp utav Ebba, bytt header och gjort bloggen lite bredare. Nu börjar omvandlingen. Så ni får ursäkta om det kommer bli lite stökigt ett tag, hihi. Men tycker ni att det ser ut som en bra start? Jag är nöjd i alla fall. Fortsättning följer.

it's friday baby

Hej halloj! Gud vad skönt att det är fredag, solen lyser och det är en kort dag i skolan. Gitarr och träning inför tävlingen i helgen är vad som står på schemat. Längtar annars tills imorgon då jag och tjejerna ska åka till stockholm en hel dag för att bara shoppa shoppa shoppa! Fett mysigt. Jag har en hel del saker jag behöver, så som en klänning til ett bröllp, short osv. Hoppas jag finner allt. Hihi.

Here comes the sun

Nu har jag vart duktig och läst lite naturkunskap, en klapp på axeln till mig. Hihi. Tror jag ska lägga mig i solen nu en stund och njuta av våren, för lite senare så ska jag träffa Erik.


3 maj

Tack för alla gulliga kommentarer jag fått! Blir så himla glad! Engelska nationella gick faktisk rätt okej, så det känns bra. Så nu har vi haft håltimme, så jag och tjejerna gick ut i solen och åt glass, men om ett tag så börjar engelskan. Inte lika roligt. Jag vill hellre gå hem och ta hand om min förkylning och sakna min babe.

sommarlängtan

Sitter ute i uterummet och njuter av solen, dricker cola, lyssnar på musik och pluggar. Livet känns förjävla härligt just nu. Önskar bara att det vore sommarlov så att man kunde få vara ute hela dagarna, bada, vara med komisar, grilla, äta glass och allting man brukar göra. Men icke. Men det är inte så lång tid kvar tills skolan tar slut ändå, som tur är. Nej nu ska jag mysa med min hund och läsa lite till. Kram på er!
förra sommarlovet

Ute i solen

Sitter ute i solen tillsammans med tjejerna och väntar på att engelskan ska börja. Sen får jag äntligen gå hem och vila, hihi.


andra maj

Hej alla finisar. Vaknade upp bredvid mitt hjärta idag, så min dag började otroligt bra. Idag slutar jag 12.45 och får se om jag följer med tjejerna ner på stan en stund för att äta glass eller om jag går hem och pluggar naturkunskap. Det vore skönt att sitta i solskenet och äta glass och mysa med tjejerna. Åh ångest, haha. Ikväll så ska jag i alla fall träna gymnastik inför tävlingen på söndag. Taggad till tusen.

4 månader

Idag, den 1 maj, så har jag och älskling varit tillsammans i fyra månader och jag älskar honom mer än någonsin. Erik, du gör mig till den lyckligaste tjejen på jorden. Jag är så glad över att jag har dig.

Morgonpromenad

Godmorgon. Valborg igår var riktigt roligt, trevligt folk och god mat. Thihi. Vakade runt 9 imorse, gud vad det är skönt att vara ledig, och nu ska jag följa med familjen på en morgonpromenad med hunden, mysigt. Senare idag så ska jag träffa min älskling. Ha en bra tisdag.


RSS 2.0