min vän i livet

en bild jag tod i lördags då erik och jag åkte ut till hans barndomshem i österåker. jag älskar verkligen landet och skulle, många gånger, hellre vilja bo där än i stan. slippa alla ljud och för en gångs skull istället höra fågelkvitter. när jag blir stor, då ska jag köpa ett hus på landet. 

horoskop

 
känner mig så otroligt träffad. haha scary. 

VS

Nu är jag också en i mängden, tack mami ♥
 

torsdagen den 12

Torsdag snart fredag. Äntligen. Och konsigt nog så tog jag mig igenom även den här veckan. Men dagen är inte slut än, jag ska ner på stan med tjejerna efter skolan och sen ska jag ha min andra körlektion. Jag är nog nästan mer nervös nu än jag var första gången, haha. Varför ska jag alltid vara ett nervvrak.
 

11 september

Efter att ha kollat upp min fot igår så gick jag, farmor och farfar till ett jättemysigt ställe och åt lunch. Greksisk sallad. Vi gick sen och kollade lite på stan inann vi åkte hemåt. Efter trippen till Eskilstuna så hade jag min första körlektion. Förutom att jag höll på att köra in i en bil och krocka med en cyklist (jag är inte livsfarlig i trafiken egentligen...hahah) så gick allting bra. Jag fick inget motorstopp i alla fall, happy me. Ikväll så ska jag träna och hoppas på att min fot håller. 
 
 
 

vila vad är det?

Hej! Nu har jag precis gjort klar psykologin (nästan iaf....). Den här veckan känns tung då vi har en del inlämningar + en redovisning + 2 körlektioner och såklart starten för mina små gymnaster på onsdag. Wiho, jag kommer sova gott på fredag. Ah det är bara att bita ihop och köra om jag nu ska klara allting samtidigt. Men vi börjar med en resa till Eskilstuna imorgon för en magnetröntgen. 
 
 
 

inte koll på någonting.

Hej! Jag måste vara expert på att hela tiden dubbelboka mig själv. För två gånger den här veckan har jag kommit på med själv med "faaaaaan, jag är ju redan upptagen då...men aja jag skyndar mig". För på tisdag ska jag till E-tuna för att undersöka min fot och bara några timmar senare så ska jag ha min första körlektion. Igår kom jag även på att jag lovat mina forna klasskompisar en fika ikväll, nästan samtisigt som jag ska ha möte med gymnastiken. Återigen får jag springa runt som en tok. Haha bra jobbat Hannah.
 

the king

Igår var jag duktig nog och följde med pappa ner till friskis och körde ett fyspass. Första gången jag gjorde det och det var jobbigare än jag trodde. Men det sjuka är att jag inte har någon träningsvärk idag, men den lär väl komma imorgon. Hihi. För att tala om något helt annat än träning så kommer kungen hit idag så vi ska snart pallra oss ner till stadsparken för att höra på hans tal. Hihi.
 

driving license

Hej! Igår bokade jag mina första körlektioner så nu börjar jag på riktigt, hihi. Samtidigt som jag är taggad, för jag vill verkligen ha det där körkortet, så är jag lite smått livrädd. En sorts blandad förtjusning kan man säga. Men nu är jag igång i alla fall så nu finns det inga bortförklaringar längre. Wii.
 
 

en lång väntan

snart är det min tur, wiiii

clothes

Lite snyggt ifrån H&M. Åh jag längtar tills jag får köpa hem lite nya höstkläder och mysa ner mig i stora tröjor och en halsduk. 
 
 
 

S Ö N D A G

Vips så var helgen över. Har varit barnvakt, umgåts med tjejerna och myst med pojken. Nu ligger jag i sängen och försöker lära mig hur man kör bil men det känns mest som att det jag läser in åker ut igen. Omöjligt. Men imorgon ska jag förhoppningsvis ta tjuren i hornen och åka ner för att boka min allra första körlektion trots att körkortet känns otroligt långt borta just nu. Yes.
 

RSS 2.0