16.25

Hejsan! Just nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska närma sig sex så att jag kan börja röra mig mot Tanne. Det vankas lokalfest ikväll. Wiho. Hoppas ni får en bra påsk!! Happy Easter!
 

easter

Hej! Idag får vi äntligen påsklov. Det ska bli så otroligt skönt att få vara bort ifrån skolan ett tag. Mitt lov kommer börja bra för idag ska jag träffa älskling och i helgen blir det party med mina girls. Wiho. 

min tisdag

Hej! Sitter och redigerar lite bilder till fotouppgifterna och väntar på att min näst sista lektion ska börja. Efter skolan så ska jag hem och plugga lite på sociologin och läsa igenom lite körkortsreori innan jag åker iväg och tränar 4åringarna. Hihi. Nu är det bara 2 dagar kvar till påsklov. Happyface.
 
det funkar inte att lägga upp bild

ge mig

från bikbok, give me!

i love you


22 mars

Halloj! Nu är äntligen fredagen här och direkt efter skolan så ska jag ner till stan för att skriva in mig på körskolan, det fick bli SE tillslut. Samtidigt som det känns skönt att starta hela processen så känns det stressigt, hihi. Men jag ska försöka börja plugga ganska mycket innan jag tar första lektionen. Så det löser sig nog. Ikväll så ska jag upp till Stockholm och kolla på Sverige-Irland med min familj. Heja Sverige!!!

goodnight

Hej! Har precis, eller för en timme sen snarare, kommit hem ifrån ett hårt boxningspass på friskis. Mina händer skakar fortfarande, haha. Men skönt var det iaf. Nu ligger jag äntligen i sängen och ska kolla på ett avsnitt desperate housewives innan jag somnar. Godnatt. 

Fika med syster

Sitter och mumsar på en BJ tillsammans med syrran plus lite plugg. Mys.


12.57

Hej! Just nu sitter jag på våran näst sista lektion och när jag kommer hem idag så ska jag ta det lugnt innan jag och pappa åker ner till friskis för att boxas. Haha mina armar kommer bli blåa har jag en känska utav, hihi. Men det är ju bra träning så. Känns som om jag nästan bara bloggar om träning nu för tiden, inte riktigt meningen. Hihi. 
oldie
 
 

onsdag

Godmorgon! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja, för min franskalektion var inställd. Det jobbig var att våran lärare inte hade skrivit det någonstans och därför missade jag en skön sovmorgon. Men att sitta i skolan och vänta är väl alltid kul, eller? Haha. Men trots att skolan bara är en ända lång väntan på onsdagar så kan ingenting få mig att surna till då onsdagar är min favoritdag på hela veckan. För det är gymnastik ikväll. Lovley. 
 

mars 19

Hej! Trots att det snöar ute och att våren aldrig kommer så är jag lycklig idag. Oh happy day. Jag älskar sådana här dagar då man är glad utan en särskild anledning. Efter skolan idag så ska jag träna 4 åringarna och plugga lite grann.

sliten

Hej! Jag har inte orkat blogga någonting i helgen då jag somnat runt 10 varje kväll och gått upp 06.05 för att gå på trampettkurs i Strängnäs hela helgen. Så jag har spenderat min helg i en gymnastikhall mellan 09.00 till sen eftermiddag både lördag och söndag. Visserligen var det kul men det var slitsamt kan jag säga, haha. Men jag har i alla fall lyckats få lite träningsvärk i armarna efter allt passande i helgen. Men nu har jag klarat av det och har licens i fem år framåt så nu ska det bli hårdträning på onsdag med mina knottar, hihi. Kram.
gammal bild ifrån en tävling

14/3 2013

Hej! Idag är det änterligen torsdag och som vanligt sitter jag med Isabelle och har håltimme. Har precis redovisat min svenska så jag är fortfarande lite skakis. Hihi. Efter den här otroligt sega, långa och tråkiga dagen så ska jag ner på friskis och svettis för att köra boxningspasset för första gången. Hoppas jag överlever. 

Studiedag

Hej! Idag så är jag hemma för att vi har studiedag. Så himla skönt! Men snart ska jag iväg på en utbildning som har med sommarjobbet att göra, som jag talade lite om igår. Det är en utbildning för hur man använder sig utav timepool, alltså hur man skriver in sig som vikare. Direkt efter utbildningen så ska jag hem och byta om för gymnastisk träning. Så den här dagen ser ut att bli bra.


myskväll

Hello! Har precis lagt mig i sängen efter en mysig kväll med tjejerna. Vi åt middag på Rhodos för att fira Linda som blivit 18, efter det tog vi en promenad till Ica där vi köpte godis som vi sedan åt upp hos Bella. Det är så otroligt mysigt att bara få träffas utanför skolan ibland och snacka lite. Love you guys! Men nu ska jag sova, för imorgon ska jag på utbildning för sommarjobbet, kan berätta mer imorgon. Puss.

elfte mars

Tjenare! Just nu sitter jag i skolan tillsammans med tjejerna och förundras över hur tiden kan gå så otroligt sakta ibland. Våran nästa lektion börjar inte förens 13.10. Så för att få tiden att gå lite fortare så sitter jag och spelar spel. Funny.
Oldie

sovkamrat

Hej! Nu är även denna helg slut och som vanligt gick det alldels för fort. I helgen så har jag, som vanligt, tränat, jobbat och umgåtts med mina nära och kära. Men nu är det slut på det roliga och jag ligger själv i sängen och tittar mig runt i ett mörkt rum med en snarkande hund bredvid mig som sällskap för natten. Tur att jag har dig ibland doggy.
 

jag vill inte bli vuxen

Tjenare! Just nu så sitter jag med tjejerna i korridoren och pratar om körlektioner. Och trots att jag inte fyller förens i oktober så börjar jag känna mig stressad. Hur ska jag hinna lära mig allting? Bella och Linda (de ända som hittils börjat gått på lektioner) berättar om att man backar upp för backar, start i backe osv och det är jag sååå dålig på, haha. Plus att jag känner mig stressad över vilken körskola jag ska gå på. Någon som har något tips? Taaack isåfall. Mvh stressad tjej. 

smoothie

 

7 mars

Hej! Nu sitter jag i skolan och känner mig för en gångs skull utvilad, trots att jag fick gå upp tidigare än vad jag hade planerat. Vi hade världens sovmorgon idag till 10.35, så nu känns den här torsdagen kommer gå väldigt snabbt. Tänk att det redan är torsdag, sjukt vad veckorna går snabbt. Dock så har jag inte så mycket planerat den här helgen, mer än jobb och klubbmästerskap (mina små gymnaster ska tävla, wiho). 

summer and cousins

jag vill ha sommar och jag saknar mina små troll till kusiner. ÅH!

ovärd dag

Hejsan! Idag är det välrdens mest ovärda dag i skolan. Nu på morgonen så har jag ca 45 minuters rast och sedan en sociologilektion. Sen så har jag en håltimme i 3 timmar och 40 minuter (om jag räknat rätt hahaha), för att vi inte har någon mattelektion och min grupp ska inte redovisa på svenskan. Ovärd dag? Ja..

helgen

Hej! Kände att det var väldigt längesen som jag bloggde, hihi. Men jag har helt enkelt inte haft tid, för hela helgen så har jag hjälpt min pojkvän att flytta. Så idag har jag träningsvärk i armarna efter alla tunga lådor. Men i fredags så bar vi in de första lådorna och flytten påbörjades, samtidigt så hade jag och älskling 14 månader ♥. I lördags så åkte jag, Erik, Joel och Johanna iväg till IKEA och handlade massa nödvändigheter till lägenheten. Så om man ska sammanfatta min helg så har det vart mest plocka, städa, packa upp, laga mat, sitta på ett golv och köra hänga gubbe, repeat. Yesbox.

RSS 2.0