studentmössor

Hej! Idag har vi som är nyblivna treor provat ut våra studentmössor samt beställt dom, wii. Nu sitter jag i sängen och kollar på svenska hollywood fruar samtisigt som jag försöker bli kvitt min förkylning. Skönt att det är fredag imorgon dock, då den här veckan har känts suuuuuperlång, trots att skolan inte ens har börjat på riktigt än. Vi har ju dessutom lite annorlunda lektioner nu jämnfört med alla andra år jag gått i skolan så det borde egentligen göra så att veckan känns lite kortare, eftersom att de flesta lektioner (än så länge) faktisk är ganska "roliga". Haha.
 
 

28augusti

Ligger i sängen och ska försöka sova, trots att jag som vanligt inte är trött nog för att kunna stänga ögonen för en stund och bara koppla av. But i have to give it a try. Go'natt.


27 augusti 2013

Hej! Sen jag skev sist så har jag gjort en hel del saker. I fredags så kom jag hem ifrån Magaluf, där jag tillbringade en vecka tillsammans med mina 4 närmaste vänner. Det var lätt den roligaste resan jag någonsin gjort. Har så mycket fina minnen därifrån. Jag längtar redan till nästa gång jag får åka utomlands på egen hand, när det nu blir. I lördags var jag i österåker på dop för lilla Agnes och på kvällen firades det med kräftskiva. Det var väldigt gott då man inte ätit någon svensk mat på en hel vecka, haha. Igår började skolan och som vanligt så lyckas jag alltid bli sjuk till skolstarten. Haha.
 
 
 

RSS 2.0