fight

Dagen i skolan har vart lång, otroligt lång. Dock muntrades dagen upp lite när några av eleverna på skolan var modiga nog att spela lite musik. Men nu är jag hemma och väntar på att min pasta ska koka klart, fett sugen på spagetti. Sen blir det massa plugg och jag är så skoltrött som man bara kan bli. Jag vill bara somna här framför tvn. OMG.

Godnatt people


Öppen eld

Sitter och myser framför brasan. Gud vad det är fint att titta in i elden, man fastnar verkligen i alla dessa former. Mysigt.

 


Who cares at all

NU, mat.


Fängelse

Det är så jobbigt att titta ut genom fönstret och se solen, medans vi är fast här inne i skolan. Den ända värmen vi får är genom elementen eller om man möjligtvis sätter sig mot fönstret och får lite sol på sig på det sättet. Gud, jag vill ut.


kärlek mellan människor

Godmorgon alla fina. Men gropen i halsen sitter jag på min säng och väntar på att klockan ska bli åtta, då ska jag börja röra på mig emot skolan. Jag skulle inte ha någonting emot en helgdag till. Men snart är det lov så får försöka härda ut. Over and out.

S J U N G

Har ni hört Lalehs nya album Sjung? Om ni inte har lyssnat på den ännu så tycker jag att ni ska göra det. Låtarna är underbara och man blir så himla glad. Har börjat lyssna på Laleh mer och mer sen jag såg henne på en konsert för några somrar sen. Grym är vad hon är. Love.
Klicka på bilden för att lyssna på albumet.

avundsjuka

Blir så himla avundsjuk när jag kollar runt på allas bloggar och ser att de snart ska åka utomlands eller till sälen, kläppen eller något liknande. Jag vill också. Jag vet inte hur längesen jag åkte skidor sist. Men jag är tacksam över de resor jag fick förra året, både till Grekland och Egypten. Längtar tillbaka som bara den. Tänk att åka skidor en hel dag, bli rödrosig om kinderna och grilla korv mitt ute i en backe, äta vofflor och basta. Eller varför inte ligga i en solstol utomlands och dricka cola och simma i havet, det skulle inte heller vara så fel.
bild ifrån egypten

underbara helg ♥

Efter att ha firat mormor igår så åkte jag och Erik ut till Österåker. Det är så himla mysigt när man är utanför stan, tystnaden och sillheten gör en så lugn. Idag så har vi för det mesta tagit det lugnt, kollat på gladiatorerna, kollat på huset de ska flytta till. Nu ska jag och Frazze läsa franska. Pusshej.

i just came to say hello

Min fredag blev lite ovanlig, då Erik på träningen fick sig en rejäl smäll emot revbenen och tappade luften. Han fick väldigt ont och hade det tungt att andas. Men till en början så trotsade vi det och förljde med resten av gänget ut och äta. Det var väldigt mysigt föresten. Men efter det så var vi tvunga att åka upp till akuten och kolla upp hans revben, men som tur var det inget farlig. Idag så har har jag vart flitig nog att jobba i fem timmar! Nu så ska jag snart iväg och fira mormor som fyller år och efter det så ska Erik hämta upp mig innan det bär av emot Österåker. Mysigt.

Gitarr lektion

Sitter på musikskolan och väntar på att min lektion kan börja så att jag får gå hem någongång. Då ska jag äta någonting gott, hur hungrig som helst. Mums.


stressig fredag

13.20 Hem
14.10 Gitarrlektion
16.30 -18.30 Gymnasikträning,
18.40 - 19.00 hem och duscha (möta Erik ♥)
19.45 Möta resten av gänget och gå ut och äta!
00.00 hem, sova..jobb i helgen.

Fredag 07.48

Klar för att gå ut i mörkret och möta Isabelle, precis som vanligt. Dock jobbigt att vårterminen börjar nu, vilket betyder att vi inte längre har några sovmornar på fredagar. Hehe jobbigt.


Dans utan drog

Har nu ätit, tagit bort sminket och bäddat ner mig i sängen efter en lång dag som slutade med en intensiv(?) dansträning på DUD. Godnatt!
Snart en månad vännen min<3


alla hjärtans dag

Snart är det alla hjärtans dag och jag längtar mer än någonsin. Den dagen är så himla mysig och fin. Alla är glada och man får chansen att visa sin kärlek till sina närmsta lite extra mycket. Så himla härligt. Rosor och choklad, hjärtformade gelegodisar och massa kärlek.
weheartit ♥

Världens längsta håltimme

Började skolan, hade en lektion och nu så är jag återigen hemma i sällskap av Isabelle och Frida. Vi ska snart steka korv och äta pommes. Mums.

image description

 


Redo för skolan

Godmorgon kära ni! Idag blir det en grym dag, dock lång dag i skolan. Yes.


lägesrapport

Sitter nu på naturlektionen. Vi har fått en bensträckare på 10 minuter men jag känner mest för att sluta, för vi får gå hem efter det här. Men jag tror att jag och Frida ska luncha först. Hihi. LÄngtar dessutom till ikväll då jag för första gången ska få träna små gymnaster på riktigt, ledare Hannah...hm låter bra :)

Morgonpigg?

Ne, de senaste dagarna har varit pain in the ass att gå upp på morgonen. Men jag ska inte hänga läpp för det. Idag slutar jag 11.30 och har endast två lektioner. Härligt!


finaste

Hej! ville bara säga att jag Älskar dig! 

Din Erik

how are things today

Har setat med historian ända sen jag kom hem i princip och jag känner nu att min huvud inte orkar ta in mer. Jag börjar känna av skoltröttheten redan nu och det gör mig faktiskt lite stressad. För det är ju några veckor kvar tills det är lov, och många saker ska hinnas med innan dess. Stressen går upp över öronen. Puh. I need a break. 

Fikamys i skolan


haha älskling

Sitter och ler, och skrattar lite, åt dina gamla uppdateringar på Facebook.

0826

Vaknade upp och kände mig faktiskt glad, trots att det bara är tisdag och att jag slutar skolan sent. Jag tror det är för att jag redan nu längtar till helgen, då jag förhoppningsvis ska träffa Erik. Längesen jag fick vara med honom nu. Hehe.
Over and out.

tired

Nu ska jag lägga skolböckerna åt sidan ett tag, tror jag ska passa på att måla naglarna om jag orkar vill säga. Hela dagen har vart en orka-ingenting-dag. Så det blir nog en tidig kväll. Godnatt.

15.17

Älskade mamma. Snart så är lektionen slut och jag ska äntlilgen få gå hem. Ska försöka plugga lite och hoppas på att jag kan hinna träffa Erik en minut eller två innan jag och mamma ska gymma. Hoppas jag orkar bara. Heh.

Håltimme

Snart är håltimmen över, hade ingen franska idag så lunchrasten blev väldigt lång. Snart så ska jag röra mig emot mattehjälpen. Sen vill jag hem.
Jag saknar min Erik.


Jobbig dag

Vaknade upp imorse och kände att jag verkligen inte orkade gå upp. Ville vara stanna kvar i sängen och ligga där hela dagen. Men nu är jag uppe och redo att snart gå och möta Isabelle. Puss!


om jag kunde drömma

Tog en rejäl sovmorgon idag, vaknade runt 11. Satte mig sedan framför tvn och läste lite, drack egenpressad juice och njöt. Faktiskt, trots att det är söndag. Nu har jag bytt om trots att träningen börjar om en timme. Vilket liv. Haha. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, måste kolla på Wallander dock. Fint!

dumma mobiltelefoner

Åh jag blir så himla tjurig på min nya mobiltelefon, ingenting fungerar som det ska. Och jag har endast haft den sen julafton. Nya mobilen eller nya cyklar är någonting som aldrig fungerar för mig, de lyckas alltid paja. Hm. Men just att jag inte längre kan fota med mobilen, kolla bilder, spela upp musik eller öppna appar...vad ska jag då med mobilen till? Måste lämna in den, åh jag orkar inte.

16.40

Efter träningen igår så gick jag och Oline och simmade några längder i badhuset. Det var grymt skönt, trots att det värkte i armarna efteråt. Efter det så blev det en efterlängtad pizza. Nu så kom jag alldeles nyss hem ifrån henne och har nu tagit mig en dusch. Ikväll så ska jag ut med tjejerna, ut och äta och bara mysa. Yesyes.

sjuk?

Under sista lektionen så började jag känna mig lite smått illamående och efter att ha haft två stycken i klassen som redan haft magsjuka skulle det inte förvåna mig om jag också blivit smittad. Men nu, efter att ha vart hemma en stund och tagit det lugnt. Så känns det hela mycket bättre, känner bara mig lite tom i magen. Så jag klarade mig undan. Wiho. Ikväll så ska jag nog träffa Oline, vet dock inte vad vi ska göra riktigt men....det löser sig. Ha en trevlig fredag!

20 januari

Godmorgon! Vaknade upp brevid Erik imorse, så himla mysigt. Eftersom att han skulle sova en timme innan mig så passade jag på att överraska honom med frukost på sängen. Och han uppskattade det, vilke gjorde mig otroligt glad. Nu sitter jag på engelskan och ska skriva en utvärdering om hur dagen var igår.

övningskör

Har precis kommit in efter att ha övningskört med pappa för andra gången. Och det känns faktiskt bra. Jag lär mig. Hehe. Snart så kommer Erik hit och stannar här inatt. Super mysigt. Jag börjar förresten sakna kameran lite, jag måste börja fota mer. Det ser så tråkigt ut med endast webbcam bilder.
åh dumma historia.

alla har vi varit små


åh, saknar att vara liten.

Föreläsning

Sitter just ju i aulan och har precis lyssnat på en man som vart med om förintelsen. Tragiskt. Snart ska vi börja lyssna på en tjej som vart en skallade värsting. Jag kan berätta mer när jag kommit hem. Yes.


rockar

Lyssnar på Magnus Ugglas nya låtar samtidigt som jag försöker plugga in historian. Franska revolutionen hit och upplysningen dit. It makes me crazy.
mysigt.

tröttsam morgon

Godmorgon alla glada. Idag är det en kort dag i skolan och jag slutar redan 12.45. Skönt, för jag är as trött. När jag väl kommer hem ska jag äta B&J, läsa historia och Twilight. Ikväll blir det gymnatikträning. Taggad. Här neranför så får ni en liten film ifrån Malmö tävlingen.

jag älskar min mamma

Min mamma måste vara världens underbaraste. Jag sitter här hemma och försöker ivrigt att plugga in historian, läsa svenska boken och göra klart idrottsläxan. Och så kommer hon hem med en såkallad överraskning, två Ben & Jerrys (en till mig och en till min syster) och mintchoklad! Tröstmat ♥

Tisdag

Aw, jag blev så lycklig när jag såg att min älskling gjort ett inlägg på min blogg. Det gjorde att min dag började bra. Jag hade dessutom sovmorgon idag, vilket gjorde att jag för första gången på länge känner mig utvilad. Härligt. Idag händer dock inget speciellt, en vanlig tisdag helt enkelt.


Jag älskar dig hannah!

Din älskling <3

14.08

Klassråd, svenska sen finito. Ska bli så otroligt skönt att gå hem och ta det lugnt...innan jag måste ta tag i läxorna. Franska och historia står på schemat. Ska försöka hitta en twilight bok och läsa också. Ikväll så ska mamma ta med mig på ett aerobicspass också. Ska bli otroligt skönt att träna. För en gångs skull så ska jag börja träna seriöst och bli vältränad. Nu jävlar.
man blir ju inte mindre inspirerad när man tittar på blogg.se hemsida.

älskling

<img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1521342/images/2012/img_3189_184689412.jpg" alt="">
<img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1521342/images/2012/img_3212_184689329.jpg" alt="">
<img src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1521342/images/2012/img_3197_184689244.jpg" alt="">
<img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1521342/images/2012/img_3231_184689031.jpg" alt="">
Några av fotona ifrån helgen.

hej igen

Ursäkta den usla uppdateringen. Men mitt internet hemma har inte fungerat under helgen, och fungerar fortfarande inte. Men nu kan jag blogga tack vare skolans internet, hehe. I lördags så var jag med Erik, vi tog det lugnt och passade på att gå ut och fota lite. I söndags så fick jag känna mig lite vuxen, först så åkte pappa och jag iväg för att övningsköra för fösta gången på riktigt, och det gick förvånansvärt bra. Jag åkte faktisk på vägen. Stolt. Efter det så jobbade jag och även det gick bra.

Musik skolan

Just nu sitter jag på musik skolan och väntar på att min gitarrlektion ska börja. Erik kommer sen och hämtar mig, gulligt av han. Sen blir det så småningom gympaträning. Sen bara fredagens.


Stressig morgon

Vaknade upp av att mamma ringde, jag trodde verkligen att jag hade försovit mig då, men det hade jag inte. Puh. För det nya schemat börjar inte för ens vecka fyra, och då försvinner våran sovmorgon på fredagar. Men nu är jag i alla fall färdig och ska snart gå och möta Isabelle. Over and out.


Hemma efter träning

Nu har jag precis kommit hem efter dans pass. Eller nje, jag har vart hemma ett tag. Nu sitter jag och resten av familjen och kollar på biggest loser Sverige. Blir så sjukt taggad att träna när man kollar på det. Men det får vänta tills imorgon. Hehe.


skratt retande


svalkar vinden

Sitter och lyssnar på svalkar vinden, samtidigt som jag äta upp min tallrik med köttbullar och makaroner. Innan jag ska till dansen runt sju så ska jag hunnit lära mig engelska glosorna och läsa om franska och amerikanska revolutionen, äta, packa upp väskan, byta om och gå ut med hunden. Skolan börjar redan ge mig lite panik, det känns.

svenskalektion

Sitter och väntar på att svenskan ska börja. Verkar som att klassen värmer upp genom att dansa.

08.25

Godmorgon. När jag vaknade imorse så kände jag bara för att dra täcket över huvudet och sova några timmar till. Det regnade ute och var kolsvart, en perfekt dag för att ligga inne och kolla på film. Men nu är jag i alla fall här, i skolan, och väntar på att historian.

Redo för skolan

Nu ska jag gå och möta Isabelle. Yes.


Bodylotion

På senaste tiden så har jag börjat ha hand om min kropp genom att börja använda bodylotion. Så därför tänkte jag tipsa er om den lotion som jag använder. Enligt mig så blir man len och den går ner på djupet och den luktar fräscht.


17.34

Efter skolan så följde Erik med mig hem. Han har hjälpt mig med franskan och snart ska vi bege oss emot gymnastikhallen för att träna. Ska blir så sjukt kul att börja igen. Verkligen as taggad. Fick förresten höra att dansen börjar redan denna vecka. Underbart. Yesbox.

naturkunskap

Sitter just nu på naturkunskapen och jag är hungrig som bara den. Vi har så pass lång lektion att våran bensträckare alldeles nyss började. Idag är jag för övrigt väldigt lycklig, eftersom att vi slutar tidigt idag, historiaprovet är framflyttat en hel vecka och gymnastiken börjar ikväll. Sweet.

roliga bilder

Man brukar kunna säga att ett gott skratt förlänger livet, men även att en bild säger mer än tusen ord. Så om man då blandar dom så borde ju resultatet bli en rolig bild....ungefär såhär.

första dagen avklarad

Då var första skoldagen avklarad. Lite ont i huvudet har jag, men jag hoppas på att lite glass och tv tittande kan hjälpa. Efter att ha tagit det lugnt en stund så ska jag påbörja franskan, sen är jag klar. Skönt med typ inga läxor. Och det är fusk för Erik som nu går sin sista termin innan han slutar skolan och får ledigt ifrån läxor resten av livet. Men om tre år är jag också där. Men längtar, de gör jag redan.

i'm back

Godmorgon finingar! Jag vet inte vad det är som händer med mig, men jag är hur pigg som helst. Förhoppningsvis så håller det i sig hela dagen. Hehe. Idag börjar skolan, som alla redan vet, och jag börjar min dag med att redovisa om Jehovas vittnen. Men nu så ska jag fixa det allra sista innan jag går. Yes. usel photo booth bild...

Matlagning


16.52

Ursäkta usel uppdatering idag. Imorse vaknade jag upp ute på landet bredvid Erik, mysigt. Efter några värdelösa ansträngningar att ta sig upp ur sängen, så satt vi sedan runt frukostbordet och kastade i oss mackor och varm oboy eftersom att jag skulle vara hos min syssling en halvtimme senare för att vara barnvakt. Så det är vad jag gjort på eftemiddagen, byggt med lego, kollat på film och busat. Nu har jag precis klivit innanför dörren och försöker återfå känseln i mina händer. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, eftersom att skolan börjar imorgon.

Jobb

Idag så har jag jobbat, började klockan nio så är rätt trött och seg nu. När jag väl kommer hem, så ringer det på dörren och helt plötsligt står Erik utanför dörren. Sötnos. Ikväll så åker vi hem till honom. Yes.


Familjemiddag

Snart ska jag knyta på mig skorna innan det bär iväg emot en trevlig kväll hos Hoinard. Ha en trevlig lördag peps!


återigen hemma

Nu är jag äntligen hemma. Dock har jag ingenting att göra. Men ikväll ska vi till familjen Hoinard på middag. Mysigt värre.


Trafikskolan

Godmorgon! Inga sovmornar här inte. Idag ska jag och pappa till trafikskolan för att gå kursen så jag kan börja övningsköra sen. Så runt två är jag hemma igen. Puss.


On the road

Sitter nu i bilen påväg hem, äntligen. Men denna utbildning var i alla fall mycket bättre än den första, nu fick vi lära oss att passa gymnaster och hur man hanterar skador i olika tillfällen och så vidare. Mer användbara saker. När jag kommer hem så ska jag slänga mig i soffan och ta det lugnt och sakna min älskling.


Passar på

Passar på att blogga lite under pausen, hehe. Utbildningen går hittills bra, men jag är så sjukt trött. Ska bli skönt att få komma hem ikväll. Yes.


Utbildning

Om cirka en halvtimme så blir jag hämtad innan det bär av emot Norrköping för ytligare en gymnastik utbildning. Jag gick ju första delen för några månader sen. Så de kommer vara dålig uppdatering idag.


Katrineholms revyn

Passar nu på att blogga lite under pausen. Sitter nu i aulan tillsammans med Erik, wilmah och Agnes och kollar på revyn. Hittills är den bra. Väldigt bra. Sen ska vi hem och äta godis och mysa. Hehe. Yesyes.


11.30

Nyligen hemkommen ifrån en övernattning i skogen, hemma hos Isabelle. Filmkväll med vänner. Snart så ska jag nog hoppa in i duschen, för ikväll ska mamma och pappa bort så då ska jag och Erik vara hemma med syrran och hennes kompisar. Antar väl att det hela kommer att sluta med en film där också. Yesbox.

fikapaus

Nu är jag klar och ska snart sätta mig på cykeln tillsammans med Isabelle för cykla ner mot stan. Fika med en massa saknade personer. Mysigt.

Frukost

Nyvaken sitter jag framför TVn och dricker te. Dagen idag kommer att bli underbar. På eftermiddagen så ska jag ner på stan för att fika med gamla klasskamrater och mentorer. Saknade är dom. Senare ikväll så åker jag och några till ut till Isabelle för att ha en filmkväll. Yes.


Film mys

När resten av familjen ger sig iväg för att kolla på fotboll så sätter jag igång en film och avnjuter lite glass som tröst. Mums.


Fint


14.58

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Bara varit hemma, bakat och kollat igenom gamla bilder tillsammans med pappa. Vi håller fortfarande på och kollar igenom dom samtidigt som brasan knastrar i bakgrunden. Mysigt.


Mums.


Bakning

Godmorgon. Det bästa med lov är att man får sova precis hur läge man vill, men idag bestämde jag mig för att gå upp rätt skapligt. Och inte nog med det, jag ska alldeles strax börja baka bröd också. Finns inget bättre än nybakt bröd på morgonen. Yes.


Kvällsmys


Fotboll

Sitter nu i duveholmshallen och kollar på fotboll. Jag är inte så jätte intresserad, men resten av familjen är ju det så vad gör man inte. Hehe.


je t'aime


15.02

Dagen har gått väldigt fort. Vaknade upp bredvid Erik och strax efter det så började vi rensa ur min garderob. Rolig tjejgöra eller något liknande. Men nu är det i alla fall gjort så nu har jag återigen plats för allt. Har även hunnit med att kolla upp jobbtider så denna vecka kommer att vara hektisk. Filmkväll, gymnastik utbildning,utbildning på körskolan och slutligen jobb. Men det känns faktiskt bra.

Första januari

Kvällen igår blev mer än lyckad. Idag så vaknade jag runt 12 och nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten. Vrålhungrig.


RSS 2.0