Stockholm - 7-8 december

I lördags så åkte jag och mitt hjärta till stockholm, och jag skulle få njuta av mina mysiga 18års present. Den bestod av en resa till stockholm, musikal, shopping, middag på resturang och hotellmys. Det kunde inte ha blivit bättre. Klockan 09.11 satte vi oss på tåget och efter en stund börjar Erik att packa upp saft och bullar. Jag börjar skratta för nu kändes det hela som en skolresa. Haha. Typiskt Erik, så söt.
Väl framme i huvudstaden så försökte vi förstå oss på tunnelbanan som skulle ta oss bort till hotellet. Vi laddade kortet och satte oss på en tunnelbana och vips så var vi framme. Haha, stolta som tuppar gick vi in på hotellet där vi fick beskedet att vi inte kunde checka in förens klockan 15. Vi lastade av grejerna i ett rum och åkte sen tillbaka till t-centralen där vi gick runt på stan i väntan på musikalen. Efter en stunds vandrande gav vi upp och behövde sätta oss ner på ett fik. Den varma chokladen med både grädde och marshmallows satt fint!
Nu var klockan 15.30 och vi hade trängt oss fram till våra platser på Göta Lejon. Erik hade fixat jätte bra platser och musikalen var jätte bra. Längesen jag skrattade så mycket. Synd bara att man inte får filma eller någonting, för då hade jag kunnat visa er de roliga scenerna. Hihi. 
Efter att ha skrattat i två timmat och pratat med massa trevligt folk på Göta Lejon så gav vi oss ut i blåsten för att gå till resturangen Koh Phangan. Det var den mysigaste restuang jag vart på! Man sitter bland massa ljus i olika färger, fåglerkvitter och mitt under middagen så började det åska. Det kom ljuseffekter och lamporna blinkade. Svårt att förklara, men vill ni gå på en mysig dejt eller gå ut med tjejerna på en bra resturang så tipsar jag gärna er om denna. 
Efter den mysiga middagen så bar vi oss hem till hotellet. En lång, men mysig, promenad i stockholmsnatten tillsammans med mitt hjärta. Åkte tunnelbana och sen somnade jag som en stock i hotellsängen. På söndagsmorgonen tog vi en relativt lång sovmorgon innan det var dags för hotellfrukost. Efter det packade vi ihop våra saker och åkte in till stan för att invänta tåget. Shoppade lite, eller mest Erik hihi, och fikade på stockholms mysigaste och godaste café vete-katten.
Sen väntade en lång tågresa hem. Jag sov gott mot Eriks axel nästan hela vägen hem. När vi sedan kom tillbaka till Katrineholm möttes vi av en chock. Det var ju as mycket snö som hade kommit! Och jag hade bara mina converse på mig..men det var bara att skratta och gå hem till Erik. Mina fötter kändes som isbitar. Tack för världens mysigaste helg baby. Loveu.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0